2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Våre pressemeldinger.

Amarok pickup fra Volkswagen Nyttekjøretøy med ny motor på 258kh

Nyhet! Amarok med 258hk .

16. april 2018
Det er nå åpnet for bestilling av Amarok pickup med ny og kraftigere motor på 258 hk. Dermed styrker Amarok ytterligere sin posisjon som det mest motorsterke og komfortable valget i sitt segment. Amarok 258 hk/580Nm i kombinasjon med 8-trinns automatgir og permanent 4MOTION, setter en ny standard. I tillegg til økt dreiemoment, har den også en "overboost"-funksjon som gjør at motoren yter hele 272 hk i en kort periode under f.eks. en forbikjøring. Motoren med 258 hk leveres både til utstyrsnivå Highline og Aventura.

Varebiler fra Volkswagen

Norges mest solgte varebiler 2017.

2017 ble et suksessår for Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge. Med hele 10.747 registrerte varebiler av et totalmarked på 35.838 varebiler i segmentet under 3,5 tonn ble Volkswagen Nyttekjøretøy det desidert største merke i 2017. Det ga en markedsandel på 30 % i et historisk høyt totalmarked for nye varebiler. De to mest populære varebilene i Norge i 2017 var begge Volkswagen-modeller. 

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok er kåret til ”Årets pickup”

- Vi er veldig takknemlige for å bli tildelt årets ”International Pick-up Award 2018”. Med nye Amarok har vi nok en gang lyttet til hva kundene vil ha, og klart å levere en bil med mer krefter, dreiemoment og kjøreegenskaper i alle typer terreng. Jeg lover at vi skal fortsette å levere de beste løsningene for våre kunder, slik at deres daglige jobb blir enklere, sa Volkswagen Commercial Vehicles toppsjef, Dr. Eckhard Scholz, under prisutdelingen i Lyon.

Volkswagen I.D. Buzz elektrisk miktobuss

Volkswagen presenterer I.D. Buzz

En ny æra innen mobilitet er på gang, og Volkswagen er med på å definere denne. Under den pågående bilmessen i Detroit presenterer Volkswagen sin konseptbil I.D. BUZZ, en elektrisk mikrobuss med slagordet "We make the future real".

Med konseptbilen I.D. BUZZ demonstrer Volkswagen hvor rikt utrustet morgendagens elbiler kommer til være - firehjulsdrift, elmotorer på for- og bakaksel, helautomatisk kjørefunksjon (I.D. Pilot), samt en helt ny generasjon av instrumenter og kontrollfunksjoner.

Håkon Fergestad Direktør Volkswagen Nyttekjøretøy

Regjeringen får ikke med seg nyttekjøretøyene i omstillingen.

Direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy, Håkon Fergestad, mener regjeringen må tilpasse bilavgiftene bedre til varebilene.

- Det er positivt at regjeringen fortsetter omlegging av bilparken i en mer miljøvennlig retning, men vi reagerer på at regjeringen ikke ser hvilke utslag dette gir for varebilene. Dette er ikke bra for næringslivet, sier Håkon Fergestad.

Volkswagen Crafter Van of the Year 2017

Nye Volkswagen Crafter kåret til Van of the Year 2017

En jury bestående av nyttekjøretøyjournalister fra 24 europeiske land har kåret nye Volkswagen Crafter til årets beste varebil. 

Nye Crafter, som er utviklet basert på kundenes ønsker og som byr på en rekke innovasjoner og flere assistentsystemer, har blitt tildelt prisen allerede før bilen har blitt lansert på markedet. Styreleder for Volkswagen Commercial Vehicles, Dr. Eckhard Scholz, tok imot prisen fra juryformann Jarlath Sweeney under årets IAA-messe i Hannover.

Elektrisk varebil e-Crafter

Volkswagen viser frem elektrisk Crafter på IAA-messen i Hannover

Den elektriske varebilen har en nyttelast på 1,7 tonn og rekkevidde på mer enn 200 kilometer. I første omgang er det et konsept, men de første bilene vil være på veien innen kort tid.

Volkswagen Crafter

Den nye Crafter

Nye Volkswagen Crafter kan leveres med en maksimal totalvekt på 5,5 tonn og et lastevolum på inntil 18,4 kubikkmeter, og med hele 69 forskjellige konfigurasjoner finner alle noe som passer sitt bruk. 

Nye Crafter er basert på et helt nyutviklet chassis med holdbare og drivstoffgjerrige motorer, velfunderte lasteløsninger, en ergonomisk førerplass og en rekke assistentsystemer som skal gjøre arbeidshverdagen lettere og sikrere.

- Utviklingen av nye Crafter var en unik mulighet til å unngå kompromisser. Den nye modellen representerer en fusjon av produktfokus og kundefokus. Med andre ord er dette en bil som er utviklet fra kundens perspektiv, sa styreleder i Volkswagen Commercial Vehicles, Dr Eckhard Scholz, under lanseringen.

Snarveier.