2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Caddy, Transporter og Crafter

Er du på jakt etter en ny varebil?

Volkswagen Nyttekjøretøy har varebiler for all slags arbeid.

Det som kjennetegner en varebil klasse 2 er at bilen har en totalvekt på inntil 3500 kilo, kun én seterekke og en fast skillevegg bak setene mot godsrommet eller planet. Volkswagen Nyttekjøretøy har i en årrekke levert varebiler som passer til alle, uansett hvilke behov og krav du setter til en arbeidsbil. Visste du at Volkswagen Nyttekjøretøy solgte flest varebiler i 2015, og har vært det mest populære varebilmerket siden 2005. Siden de fleste varebiler brukes som arbeidsplass på en eller annen måte, kan vi gledelig kalle oss Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Varebilene fra Volkswagen Nyttekjøretøy er både praktiske, fleksible og allsidige. I tillegg er bilene enda sikrere, mer sparsomme og komfortable enn noen gang. Vi har moderne og pålitelige varebiler, som alltid er klare for å få jobben gjort. Med varebilen har du god plass og får med deg alt du trenger, enten du er håndverker eller varetransportør.

Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr det mest komplette varebilsortimentet, og det er et bredt utvalg av varebiler i alle størrelser og fasonger. Innenfor hver varebilmodell finnes det også ulike utstyrsversjoner. Uansett hvilken bransje du er i og hvilke transportbehov du har, kan varebilene skreddersys med ønsket innredning og påbygg, alt etter hvilken funksjon bilen skal ha. Å investere i en smart innredet bil eller godt tilpasset transportløsning, er med på å gjøre arbeidsdagen enda mer effektiv.

Sikkerhet og komfort.

Varebilene fra Volkswagen har svært moderne motorer, som er mer drivstofføkonomiske enn noen gang. Firehjulstrekk er tilgjengelig på alle våre modeller, noe som er en stor fordel når du skal komme opp en bratt bakke på en vinterdag. 4MOTION firehjulstrekk fremmer kjøreegenskapene, både sommer som vinter.

De fleste yrkessjåfører bruker mye tid ute på veien, og det er ingen grunn til at du skal ha dårligere sikkerhet i varebilen enn du har i privatbilen din. Heldigvis holder Volkswagen Nyttekjøretøy det høyeste sikkerhetsnivået på varebiler i Norge, og du får mye sikkerhetsutstyr som standard i din nye varebilen. Varebilene har også et svært høyt komfortnivå, som er en fordel når du tilbringer mye tid i bilen din. Prøvekjør en av våre modeller, og vi vil temmelig sikre på at du er enig. 

image

Populære varebiler.

Volkswagen Nyttekjøretøy har flere ulike varebilmodeller å velge mellom. Volkswagen Caddy er også en veldig populær varebil og firmabil. Caddy er den eneste i sin klasse med 4MOTION firehjulstrekk, og siste generasjon Haldex kopling. Caddy takler alt fra landeveiskjøring til ekstreme forhold. Dette er en super arbeidshest på fire hjul, som har både innovative løsninger og effektive motorer med lavt forbruk. 

Volkswagen Transporter er en populær varebil med høy klasse, og varebilen byr på mye innvendig og utvendig utstyr. Transporter er en svært sikker bil med godt veigrep, mye plass og mange assistentsystemer som hjelper deg med å unngå og/eller begrense farlige situasjoner på veien.

Volkswagen Crafter er en splitter ny bil! Med den nye Crafter har vi laget en varebil som det ikke finnes maken til. En helt nyutviklet varebil som kombinerer kundeorienterte transportløsninger og maksimal kostnadseffektivitet. I designen er det tatt hensyn til krav og behov fra sammensatte kundegrupper, noe som gjør den nye Crafter til den beste varebilen i sin klasse. Produksjonen foregår i et topp moderne produksjonsanlegg i Września i Polen som er oppført spesielt for Crafter. 100 % Volkswagen Nyttekjøretøy, 100 % innovasjon.

Bli bedre kjent med våre varebiler.