2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

Pickup - en praktisk, robust og driftsikker bil.

I mange ulike situasjoner kan det være veldig smart å ha en varebil med åpent plan, enten det er på permanent basis, eller i forbindelse med et spesielt oppdrag. En pickup er en soleklar arbeidshest for deg som trenger ekstra ytelse og nytte. Det er for eksempel mange småbedrifter som har god bruk for en robust og driftsikker pickup, som tåler mye og holder i mange år.

Vårt utvalg.

Volkswagen Nyttekjøretøy har pickupen Amarok i sitt varebilutvalg, men tilbyr også varebilene Crafter og Transporter i pickupversjoner. Felles for alle pickupene er at de har god kvalitet, høyt sikkerhetsnivå, stor fleksibilitet og mye komfort. Med en pickup kan du frakte mye, for eksempel tåler lasteflaten på Crafter pickup en høy nyttelast. Avhengig av Transporter eller Crafter modell kan oppnå en nyttelast fra 650 kg til drøye 3000kg. Amarok pickup har på sin side en overlegen tilhengervekt på inntil 3.5 tonn, og også en svært høy nyttelast. Det er ingen annen pickup som har så mye plass mellom hjulhusene som Amarok, og med en lastebredde på hele 1222 mm, er det mulig å frakte europaller på tvers på en trygg måte.

Pickupene fra Volkswagen Nyttekjøretøy har suverene kjøreegenskaper, og dette er biler som takler ekstreme kjøreunderlag og værforhold. Pickupen Amarok er for eksempel den eneste bilmodellen med den unike og ettertraktede kombinasjonen av 8-trinns automatgirkasse og 4MOTION firehjulstrekk. Dette er en svært tøff pickup for deg som trenger en bil med fremragende fremkommelighet i ulendt terreng

 

Ønsker du mer informasjon?