2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Påbygg Crafter

Innred og bygg på din varebil.

Volkswagen Nyttekjøretøy har i en årrekke levert varebiler som dekker proffenes behov når det gjelder smarte funksjoner og praktisk utstyr som løser små og store utfordringer i arbeidshverdagen. – Vi har lang erfaring med påbygg, spesialinnredninger og det å utruste nyttekjøretøy for spesifikke oppdrag til både små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner, stat og kommuner, sier Kjetil Olafsen. Han er produktsjef for Crafter og Amarok hos Volkswagen Nyttekjøretøy.

Sammen med profesjonelle partnere kan Volkswagen Nyttekjøretøy tilby en rekke skreddersydde ombyggings- og påbyggsløsninger uansett bransje og behov. Det finnes løsninger for plan i kombinasjon med bakløftere, kapell eller kraner, samt skapbiler, kjølebiler og minibusser. Det samme store utvalget gjelder for innredningsløsninger med blant annet hyller, festeanordninger, skuffer og skap. Du kan med andre ord få alt du trenger for å få full oversikt og plass til alt du skal ha med deg, enten du er håndverker eller varetransportør.

– Utvalget er bredt og mulighetene er mange. Uansett hvilken bransje du er i og hvilke transportbehov du har, kan varebilene skreddersys med ønsket innredning og påbygg etter hvilken funksjon bilen skal ha. Å investere i en smart innredet bil eller godt tilpasset transportløsning, er med på å gjøre arbeidsdagen mer effektiv for kunden. Tid er som kjent penger, sier Olafsen.

Alt fra enkelt til avansert.

Du kan få alt fra de enkleste innredningsløsningene hvor man kun legger inn et gulv og kledning på veggene, til avanserte serviceinnredninger med skuffer og skap slik at alt som fraktes ligger oversiktlig og trygt i varebilen.

– Vi har også en rekke forskjellige skillevegger som kan maksimere komforten i forhold til størrelse på sjåføren. Selv om skillevegger strengt tatt ikke er noe vi regner med som en innredning eller et påbygg, er det er et godt eksempel på en populær tilpasning som gjøres på importørlageret, og som gir kundene våre merverdi i form av bedre plass og høyere komfort. Skap og minibusser monteres hos underleverandører, men utover dette monteres det meste på importørlageret, forklarer Olafsen.

Gode samarbeidspartnere.

Både Crafter, Transporter, Caddy og Amarok er fleksible og anvendelige biler hvor mulighetene for spesialtilpassede innredninger og påbygg er mange. Tømrere, elektrikere, energiselskaper, transportører og rørleggere er eksempler på yrkesgrupper som velger et spesialtilpasset påbygg eller innredning, levert enten av Volkswagen selv eller av en av Volkswagen Nyttekjøretøys samarbeidspartnere.

– Vi har gode samarbeidspartnere som alle er spesialister på sine fagområder. Disse dekker et bredt utvalg av løsninger. De fleste av samarbeidspartnerne våre har vi samarbeidet med i mange år. Vi velger langsiktige, strategiske samarbeidspartnere, som er viktig for å kunne dekke våre kunders behov, og vi velger de som er faglig dyktige støttespillere innenfor sine spesialfelt, sier Olafsen.

Innredes varebilene på fabrikken, eller gjøres dette i Norge?
– Spesialløsningene innredes eller bygges stort sett i Norge. Vi satser på løsninger tilpasset norske forhold og krav, sier Olafsen.

Sikkerhet i fokus.

Sikkerhet er et viktig stikkord når en varebil skal lastes med mye tungt utstyr. Innredningsløsningene fra Volkswagen Nyttekjøretøy er av beste kvalitet, og er konstruert for å sikre trygg transport av både personer og last.
– Sikring av last er viktig! Våre løsninger gjør det enkelt for kunden å sikre lasten på en forsvarlig og forskriftsmessig måte.

Det bredeste utvalget.

Det omfattende utvalget når det gjelder innredninger og påbygg for varebiler, gjør at Volkswagen Nyttekjøretøy er markedsledende på området.

– Vi har kanskje et av de bredeste utvalgene av nyttekjøretøy i markedet, og vårt primære mål er derfor å kunne tilby det bredeste utvalget av innredninger og påbygg i samarbeid med de beste leverandørene. Dette er et tett samarbeid som gir gode synergieffekter, og som sørger for at vi holder den standarden som kundene forventer av oss.

Smartfloor – spennende innredningsnyhet.

Vi er opptatt av å kunne tilby kundene våre de beste og nyeste løsningene som finnes på markedet. Et viktig stikkord for suksess er å samarbeide tett med kundene når nye løsninger utvikles.

– For tiden jobber vi med et konsept som heter Smartfloor, en løsning som er utviklet og produseres av Loyds Industrier. Dette er en helt ny og spennende måte å tenke innredning av varerom på som stadig fler ser nytten av. Kundene som har sett, testet, og etter hvert også har valgt å bruke løsningen, er veldig godt fornøyde. Smartfloor tilbys til Caddy og Transporter, da det primært er disse modellene løsningen er mest aktuell for, forklarer Olafsen.

Ønsker du mer informasjon?