2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
vw Caddy liten varebil Amarok pickup Crafter minibuss Transporter Isbil iskrembil diplomis skapbil påbygg ombygg

Tilpass ditt nyttekjøretøy.

Menneskene som kjører våre bilmodeller er like forskjellige som løsningene vi tilbyr. Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest solgte varebilmerke og takket være dette har vi opparbeidet oss bred og lang erfaring med spesialtilpassede løsninger. Vårt forhandlernettverk strekker seg fra sør til nord og 73 forhandlere står klare til å gi deg råd om skreddersøm, fleksible løsninger og riktig varebilinnredning. Fornøyde kunder er viktig for oss og derfor er vi opptatt av å hjelpe deg for å finne den beste løsningen tilpasset deg eller din sluttkunde sitt bruk. Søk opp din nærmeste forhandler her og ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne. Er du nysgjerrig på pris finner du prislister og brosjyrer her.
Hilsen Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Caddy - Norges mest fleksible varebil?

Caddy er Norges mest solgte varebil i sin klasse og både små og store bedrifter landet rundt innenfor ulike yrkesgrupper nyter godt av mulighetene for skreddersøm av denne varebilen.

Har du behov for en Caddy varebil med større og lengre lasterom vil en Caddy Maxi varebil være midt i blinken for deg. Ferdes du mye på røft underlag, som for eksempel på en byggeplass eller i terrenget, vil kanskje Caddy Alltrack være den beste løsningen for deg. Ønsker du å kjøre mest mulig miljøvennlig har vi noe til deg også, nemlig vår Caddy TGI som kjører på en blanding av gass og bensin. I løpet av 2019 kan vi også tilby en helelektrisk Caddy vare- og personbil som du kan lese mer om her.

Du kan få Caddy med DSG automatgir og vår populære 4MOTION firehjulstrekk teknologi som du kan lese mer om her


Caddy - til nytte for mange hver eneste dag.

Norges mest solgte varebil i sin klasse byr på mange muligheter.

Ulike modeller for spesielle behov.

BRED ERFARING
Har du eller dine sluttbrukere behov for en spesialtilpasset løsning? Vi hjelper deg gjerne! Med bred erfaring innenfor spesialløsninger leverer vi alt fra minibusser og rullestolvennlige løsninger til utrykningskjøretøy og militærkjøretøy med mer.

TA KONTAKT MED VÅRE RÅDGIVERE
Spesielle løsninger krever ofte ekspertise for å oppnå det beste sluttproduktet, og det er nettopp det spesielle vi er gode på og har lang erfaring med. Har du behov for veiledning underveis i prosessen er det godt å vite at vi står klare til å hjelpe deg på vei. Ta kontakt med din nærmeste Nyttekjøretøy-forhandler hvis du trenger hjelp med skreddersøm. Sammen med våre dyktige rådgivere og samarbeidspartnere hjelper vi deg å bygge den løsningen som dekker ditt behov.


Vi har lang erfaring med det spesielle.

Våre forhandlere gir deg råd og veiledning. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Merk at løsningene avbildet kan avvike fra norske påbyggsløsninger.

vw varebiler forhandler

Bredt forhandlernettverk.

73 forhandlere landet rundt står klare til å hjelpe deg!

Påbygg - vi tilpasser og bygger om.

ISBIL ELLER KRANBIL?
Vi bygger det meste og har lang erfaring med ulike påbyggsløsninger. Valg av riktig spesialtilpasset løsning i kombinasjon med en praktisk bilinnredning kan være avgjørende for din effektivitet i hverdagen. Vi leverer et bredt spekter av påbyggsløsninger til små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner samt stat og kommuner uansett bransje eller behov.  

Våre varebilmodeller Crafter og Transporter (isbilen i filmen) samt Amarok pickup egner seg svært godt for skreddersøm og er spesielt fleksible og anvendelige arbeidsbiler hvor mulighetene for påbyggsløsninger er mange. Elektrikere, tømrere, anleggsgartnere, transportører, rørleggere, budfirmaer og energiselskaper er eksempler på yrkesgrupper og bransjer vi har laget påbyggsløsninger for.

La oss realisere din drøm med vår skreddersøm.

Ønsker du mer informasjon om våre ulike skreddersømløsninger kan du ta kontakt med din nærmeste Nyttekjøretøy-forhandler. Merk at løsningene avbildet kan avvike fra norske påbyggsløsninger.

Amarok - allsidig arbeidshest med kraftig motor og firehjulstrekk.

EKSKLUSIV PICKUP
Volkswagen Amarok er en eksklusiv pickup i premiumklassen med maskulint design og massevis av krefter under panseret! Med opptil 258 hk, en kraftig V6-motor og 8-trinns automatgirkasse vil du ikke bli skuffet. Du kan velge mellom tre ulike utstyrsnivåer; Comfortline, Highline og Aventura.

EN ARBEIDSHEST
På lasteplanet kan du frakte europaller på tvers og du har inntil 3.5 t i tilhengervekt å trekke. Lastelemmen kan belastes med inntil 200 kg og kan ved behov fungere som en forlengelse av lasteflaten.

Med høy bakkeklaring, 4MOTION firehjulstrekk og 8-trinns automatgir sikrer den høy kjørekomfort på bortimot alle typer underlag enten du kjører på asfalt, jord eller grus.

Amarok har unike egenskaper.

Bestill prøvekjøring hos din lokale forhandler og la deg imponere! Merk at ekstrautstyr avbildet kan avvike fra norske løsninger.

image

Tilpass din bilmodell.

Nyttig informasjon.