2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Transporter

Vi hjelper deg med å skreddersy din neste varebil.

Når du skal velge ut ditt nye nyttekjøretøy er det flere ting du bør tenke på. Aller først bør du finne ut hva du egentlig har behov for i arbeidshverdagen, og ta stilling til hvor mye plass du trenger, hvor tungt du skal laste bilen og om du skal bruke tilhenger.

 

Et chassis, eller førerhus med åpen ramme bak, er et perfekt utgangspunkt for å skreddersy varebilen etter dine behov. Et chassis er utviklet for å gi deg mange unike muligheter for påbygg. Bilens chassis er basen for alt du skal ha gjort slik at du får plass til alt utstyr og alle passasjerer, og det kan justeres perfekt etter dine behov.

Når du skal bestemme deg for chassis til et nyttekjøretøy fra Volkswagen, kan du velge mellom ulike vektvarianter, påbygglengder og akselavstander, slik at du får den kombinasjonen som passer best for det påbygget du ønsker. Du får både smarte funksjoner og praktiske løsninger, som løser små og store utfordringer i hverdagen.

Volkswagen Nyttekjøretøy har sammen med våre samarbeidspartnere lang erfaring med påbygg, spesialinnredning og det å utruste nyttekjøretøy for spesifikke oppdrag. Vi kan levere et bredt utvalg av skreddersydde transportløsninger som passer dine behov. I samarbeid med våre kompetente påbyggsprodusenter finner vi den riktige løsningen, enten det er redningsbiler, kjølebiler, løftekraner eller taueinnretninger.

Hvilken modell bør jeg velge?

Velg den bilmodellen som passer best ut fra det aktuelle bruksområdet for bilen. Både Crafter, Transporter, Caddy og Amarok er fleksible og anvendelige biler med mange muligheter for spesialtilpassede innredninger og påbygg. Chassis på Volkswagen Crafter er for eksempel et perfekt valg og en ideell basis for tunge påbygg. Den lave egenvekten gjør at den fortsatt tåler mye last og er svært fleksibel, selv om den kombineres med et tungt påbygg. Den robuste, flate og lave rammekonstruksjonen gjør det enkelt å feste påbyggene. Samtlige modeller av Volkswagen Transporter eller Crafter kan tilpasses individuelt.

Du kan få alt fra de enkleste innredningsløsningene hvor man kun legger inn et gulv og kledning på veggene, til avanserte serviceinnredninger med skuffer og skap slik at alt som fraktes ligger oversiktlig og trygt i varebilen. Sikkerhet er svært viktig når en varebil skal lastes med mye tungt utstyr. Innredningsløsningene fra Volkswagen Nyttekjøretøy er av beste kvalitet, og er konstruert for å sikre trygg transport av både personer og last. Ved bestilling av din nye varebil kan du velge ønsket på- eller ombygg etter behov, og det meste er ferdig priset i våre systemer.