2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Transporter

Vi hjelper deg å finne din neste varebil.

Det er langt flere ting man må ta hensynt til når det kommer til kjøp av arbeidsbil kontra en personbil. Når du skal kjøpe et nyttekjøretøy er det derfor viktig med en grundig behovsanalyse da denne vil sikre at du finner frem til rett modell, spesialløsning og/eller varebilinnredning. Ditt behov i arbeidshverdagen avgjør valgene dine og det er verdt å stille seg noen sentrale spørsmål som;
- Hvor mye plass trenger du innvendig til frakt av varer, utstyr eller verktøy. Dette avgjør valg av bilmodell.
- Hvor tung last må arbeidsbilen tåle? Behovet for kg nyttelast avgjør valg av bilmodell.
- Har du behov for å bruke tilhenger eller ikke?
- Hvilket underlag skal du hovedsakelig kjøre på? Dette avgjør for eksempel behov for firehjulstrekk, valg av utstyrsmodell og eventuelt ekstrautstyr samt tilbehør som gir ekstra beskyttelse mot skader.
- Ønsker du å eie eller leie din neste arbeidsbil? Les mer om leasing for bedrifter eller privatpersoner.
- Har du behov for finansiering? Les mer om billån her.
- Ønsker du å kjøpe brukte varebiler eller nye? Gå til bruktbilsiden vår eller ta en titt på våre nye bilmodeller.
- Har du behov for en spesialløsning? Les mer om påbygg og varebilinnredning her.

Husk at våre rådgivere fordelt på 73 forhandlere står klare til å hjelpe deg. En behovsanalyse vil sammen med deg kartlegge dine behov og komme med anbefalning i forhold til valg av bilmodell.

 

Et chassis gir mange muligheter for påbygg.

Et chassis, eller førerhus med åpen ramme bak, er et perfekt utgangspunkt for å skreddersy varebilen etter dine behov. Et chassis er utviklet for å gi deg mange unike muligheter for påbygg. Bilens chassis er basen for alt du skal ha gjort slik at du får plass til alt utstyr og alle passasjerer, og det kan justeres perfekt etter dine behov.

Når du skal bestemme deg for chassis til et nyttekjøretøy fra Volkswagen kan du velge mellom ulike vektvarianter, påbygglengder og akselavstander. Dette sikrer at du får den kombinasjonen som passer best for det påbygget du ønsker. Vi bygger både smarte funksjoner og praktiske løsninger som løser små og store utfordringer i din arbeidshverdag.

Volkswagen Nyttekjøretøy har sammen med våre samarbeidspartnere lang erfaring med påbygg, spesialinnredning og det å utruste nyttekjøretøy for spesifikke oppdrag. Vi kan levere et bredt utvalg av skreddersydde transportløsninger som passer dine behov. I samarbeid med våre kompetente påbyggsprodusenter finner vi den riktige løsningen, enten det er redningsbiler, kjølebiler, løftekraner eller taueinnretninger.

Hvilken modell bør jeg velge?

HVILKEN BILMODELL SKAL JEG VELGE?
Velg den bilmodellen som passer best ut fra det aktuelle bruksområdet for arbeidsbilen. Både Crafter kassebil, Transporter og Caddy varebiler samt Amarok pickup er fleksible og anvendelige bilmodeller med mange muligheter for spesialtilpassede løsninger, innredning og påbyggsmuligheter. Et Crafter chassis er for eksempel et perfekt valg og en ideell base for tunge påbygg. Den lave egenvekten på chassis gjør at den fortsatt tåler mye last og er svært fleksibel, selv om den kombineres med et tungt påbygg. Robust, flat og lav rammekonstruksjonen gjør det enkelt å feste påbyggene på dette.

VAREBILINNREDNING
Du kan få alt fra de enkleste varebilinnredningsløsningene hvor man kun legger inn et gulv og kledning på veggene, til avanserte serviceinnredninger med skuffer og skap slik at alt som fraktes ligger oversiktlig og trygt i varebilen. Sikkerhet er svært viktig når en varebil skal lastes med mye tungt utstyr. Innredningsløsningene fra Volkswagen Nyttekjøretøy er av beste kvalitet, og er konstruert for å sikre trygg transport av både personer og last. Ved bestilling av din nye varebil kan du velge ønsket på- eller ombygg etter behov, og det meste er ferdig priset i våre systemer.

Nyttig informasjon.