2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Nyttekjøretøy DAB+ radio håndverker

DAB+ i varebilen.

Oppgrader til DAB+ radio i varebilen.

I 2017 ble de riksdekkende kanalene fra FM-nettet erstattet av digital radio (DAB+). Dersom din Volkswagen varebil er utstyrt med FM eller DAB vil det være behov for å oppgradere til en radio med DAB+ om du fortsatt ønsker å kunne lytte til radio. Vi hjelper deg gjerne med oppgradring. Akkurat nå har vi tilbud på oppgradring til DAB + (se lengre ned).
Ta kontakt og bestill time for oppgradering til DAB + hos din lokale Nyttekjøretøy-forhandler.

Multivan med radio

Har jeg DAB+ i arbeidsbilen?

Alle våre nye varebilmodeller av typen CaddyTransporterMultivanCaravelle og Amarok V6 har DAB+ som standardutstyr.

Er du usikker på om din varebil har DAB+ anbefaler vi å søke etter radiokanalen NRK P13, som utelukkende sendes på DAB+. Dersom NRK P13 ikke finnes, er det nødvendig med en oppgradering til DAB+ om du ønsker radio i bilen. Her er noen av fordelene med DAB+ radio:

  • Bredere kanaltilbud
  • Klar og fin lyd med færre forstyrrelser
  • Bedre dekning i tunneller

Velkommen til våre merkeverksteder, vi hjelper deg gjerne med oppgraderingen!

DAB pluss pure highway 600

Tilbud på oppgradering til DAB+

Vi har tilbud på DAB + oppgradering og vi anbefaler Pure Highway 600 til kr 2.499,- ferdig montert (avbildet). Dette er en løsning hvor mottakeren fastmonteres og er synlig i varebilens kupé eller ved bruk av egen fjernkontroll.
Vi tilbyr også integrerte løsninger. Ønsker du dette anbefaler vi at du kontakter din lokale Nyttekjøretøy-forhandler som kan hjelpe deg med å finne løsningen som passer best for din arbeidsbil. 

Snarveier.