2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Infotainment og navigasjon.

Ha kontoret med deg uansett hvor du skal!
Et nyttekjøretøy må i dag kunne gjøre mye mer enn for bare noen år siden. Det holder ikke lenger å frakte materialer og varer til en rimelig penge, transportere arbeidsfolk på en sikker måte eller fungere som et komfortablet pauserom. Stadig oftere fungere det også som et kontor på fire hjul. Derfor kan våre varebiler utstyres med en rekke intelligente tilkoblingsmuligheter, som gjør det mulig å ta i mot nye oppdrag mens du er på farten, og finne raskeste vei til neste kunde.

For enda mer infotainment på veien, integrer smarttelefonen med Car-Net App-Connect

 

Composition Colour/Composition Media radiosystem

Composition Colour radiosystem består av en 5-tommers (12,7 cm) TFT berøringsskjerm i farger, MP3- og WMA-kompatibel CD-spiller, 4 x 20 watt effekt, SD-kortinngang, AUX-IN-grensesnitt og dobbeltuner med fasediversitet for best mulig radiomottak. Bluetooth-funksjon for mobiltelefon leveres som ekstrautstyr.

Composition Media radiosystem består av en 6,33-tommers (16,5 cm) TFR-skjerm i fire farger, berøringsskjerm med fingersensor, MP3- og WMA-kompatibel CD-spiller, 4 x 20 watt effekt, dobbel tuner med fase diversitet for best mulig radiomottak, SD-kortinngang, AUX-IN-grensesnitt, USB-grensesnitt og Bluetooth-funksjon for mobiltelefoner. Car-Net App-Connect kan leveres som ekstrautstyr. 

Discover Media navigasjonssystem

Discover Media navigasjonsystem består av en 6,33-tommers (16,5 cm) TFR-skjerm i fire farger, berøringsskjerm med fingersensor, MP3- og WMA-kompatibel CD-spiller, 4 x 20 watt effekt, dobbel tuner med fase diversitet for best mulig radiomottak, SD-kortinngang, integrert SD-kortinngang og SD-kort med kartmaterialet, AUX-IN-grensesnitt, USB-grensesnitt og Bluetooth-funksjon for mobiltelefoner. Car-Net Guide & Inform er inkludert kostnadsfritt i tre år og Car-Net App-Connect kan leveres som ekstrautstyr. 

DYNAUDIO lydsystem

Dynaudio lydsystem til Multivan

Elleve presis avstemte høyttalere inkludert senterhøyttaler i instrumentpanelet, samt en 11-kanals forsterker sørger for fyldig lyd og en effekt på inntil 600 watt. 
Systemet leveres i kombinasjon med Composition Colour eller Composition Media radiosystem og med Discover Media navigasjonssystem.

DYNAUDIO lydsystem leveres kun til Multivan Comfortline med kort akselavstand og Multivan Highline.

Car-Net.

Infotainment

Car-Net App-Connect
Med denne funksjonen kan du betjene utvalgte apper på smarttelefonen din mens du er på farten. Appene speiler til skjermen for radioen eller navigasjonssystemet via et USB-grensesnitt eller via bluetooth, og du kan styre dem fra berøringsskjermen. Leveres kun i kombinasjon med Composition Media radiosystem eller Discover Media navigasjonssystem.

Car-Net Guide & Inform
De mange mobile online-tjenestene fra Car-Net Guide & Inform hever komforten enda et hakk. Car-Net Guide & Inform utfyller bilens interne navigasjonssystem ved jevnlig å hente oppdatert informasjon fra Internett. Leveres kun i kombinasjon med Disocver Media og Discover Media Plus navigasjonssystem.

Bli bedre kjent med Car-Net.