Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

vw Volkswagen service reparasjon merkeverksted bilverksted verksted bilmekaniker Caddy liten Transporter Crafter stor varebil kassebil firmabil arbeidsbil

Hvorfor velge Volkswagen merkeverksted?

Her er våre argumenter for hvorfor du bør velge oss

01
Volkswagen kan Volkswagen best!

Når varebilen din blir syk står våre spesialutdannede bilmekanikere klare til å ta den i mot. De har alle fått opplæring ved vår egen Serviceskole hvor de utelukkende er trent opp til å skru på bilmodeller fra Volkswagen. Dette gjør at de kan ett bilmerke godt fremfor å kunne litt om mange. Derfor kaller vi dem for spesialister, ikke generalister. Og derfor sier vi at Volkswagen kan Volkswagen best!


02
Du får høy kvalitet på utført arbeid

I vår verden skal ikke høy kvalitet på utført arbeid være ensbetydende med høy pris. Derfor er du sikret konkurransedyktige priser på gjennomført service eller reparasjon hos oss samt bruk av originaldeler etter fabrikkstandard. Vi tilbyr et bredt spekter av service- og reparasjonstjenester for både nye og eldre bilmodeller.

Les mer om noen av våre verkstedtjenester

03
Vi utfører Volkswagen Original Service

Våre merkeverksteder er de eneste som utfører Volkswagen Original Service. Dette innebærer at det er kun våre merkeverksteder som har tilgang til datasystemer fra Volkswagen som lar oss feilsøke og reparere i tråd med fabrikkens retningslinjer. Dette sikrer at service og reparasjoner utført av oss er i tråd med fabrikkstandarden - noe som igjen opprettholder gjeldende garantier på din varebil. Volkswagen Original Service innebærer også utelukkende bruk av originale kvalitetsdeler og originalt tilbehør fra fabrikk. Vi garanterer altså ingen bruk av billige kopideler som setter både varebil og førers sikkerhet på spill.

04
3 års garanti på utført servicearbeid

Som en takk for at du gir oss tillitt til å skru på varebilen din, gir vi deg 3 års garanti på bildeler og arbeid utført hos våre merkeverksteder i gjengjeld. Når du bruker våre merkeverksteder gir vi deg også;