2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Garantiordninger vw varebiler lakkgaranti batterigaranti el varebil rustgaranti

Batterigaranti el varebiler.

VW e-Crafter elektrisk varebil el varebil e-mobility batterigaranti garanti

Vi gir deg batterigaranti på alle vår nye el varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy. Inntil videre er det e-Crafter denne garantien gjelder for, vår første elektriske varebil.

Vår nye el varebil e-Crafter fra leveres fra fabrikk med 8 år/ 160.000 km garanti på batteripakken. Volkswagen Nyttekjøretøy garanterer at batteriet skal holde minst 70 % kapasitet i inntil 8 år/ 160.000 km. Garantien forutsetter lading i henhold til el varebilens instruksjonsbok og med originalt ladeutstyr.

I tillegg til batterigarantien tilbyr vi også en ordinær Norgesgaranti på hele bilen på 5 år/ 250.000 km i motsetning til 5 år/ 100.000 km for personbilene. Les mer om vår Norgesgaranti her.

Reparasjon av frontrute ved steinsprut.

Ruteskift frontrute bilglass steinsprut steinsprutskade VW forhandler service

De fleste har opplevd å få steinsprut i frontruta. Når uhellet er ute er det derfor fint å vite at vi kan hjelpe deg. I mange tilfeller kan steinsprut repareres uten og måtte skifte frontruten, men utvikler skaden seg er det verdt å komme innom oss for en sjekk.

Det er størrelse og plassering av steinspruten på frontruten som er avgjørende for å fastslå om det kun kreves en enkel reparasjon eller om hele frontruten må byttes. Denne vurderingen vil våre dyktige ansatte hos Volkswagen Nyttekjøretøy sine verksteder ta seg av. Kom til oss så fikser vi frontruten for deg! 

Bilglass og ruteskift.

Ruteskift bilglass frontrute steinsprut steinsprutskade VW forhandler service

Skadet frontrute?
Ikke fortvil! Våre Volkswagen Nyttekjøretøy-verksteder landet rundt er spesialister på å skifte bilglass på Volkswagen varebiler og hjelper deg gjerne med dette. Vi reparerer og skifter til originale frontruter.

Hva koster det?
Kr. 0,- ved kasko/delkasko for frontrutereparasjon og normalt sett en mindre egenandel (ca kr 2.000) for frontruteskift. Eksakt pris vil din lokale forhandler kunne svare deg på ut ifra omfanget på skaden og jobben som må gjøres. Ta derfor kontakt med din Volkswagen forhandler for et uforpliktende tilbud.