2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41

ServicePlus.

ServicePlus - nytt servicekonsept for varebilkunder.

Er du eier av en Volkswagen varebil og trenger ekspress-service som får deg raskest mulig tilbake på veien og i arbeid? Da kan vi tilby deg et spesialtilpasset servicetilbud for nyttekjøretøykunder gjennom vårt ServicePlus-program. Vi har et bredt forhandlernettverk og følgende forhandlere er nå ServicePlus sertifisert og står klare til å hjelpe deg med service på din varebil. Vi ser frem til å se deg på ditt neste verkstedbesøk. 

- MøllerBil Haugesund 
- MøllerBil Stavanger        
- Gumpens Auto Vest
- MøllerBil Trondheim    
- MøllerBil Ryen            
- MøllerBil Hamar

For ServicePlus-kunder tilbyr vi:

Det er viktig at vi er her for deg når du trenger oss. Derfor har vi tilpasset vår tilgjengelighet etter dine behov. Vi er her for deg når du trenger det fordi vi vet at hvert minutt teller. Med utvidede åpningstider, raskere timebestilling og mer fleksibilitet håper vi du blir fornøyd med ServicePlus

ff

image

Spesialiserte mekanikere.

Med ServicePlus møter du en egen servicerådgiver på verkstedet som er ekspert på service knyttet til varebiler og sørger for at du kommer deg raskest mulig tilbake på veien.

image

Conversion Repair.

To make sure your vehicles are back on the road quickly, we take care of the repair of your standard conversion as well as the most common conversion variants. This saves you time and effort.

Snarveier.