2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Volkswagen nyttekjøretøy bilverksted merkeverksted reparasjon service eu kontroll ruteskift steinsprut

Vi hjelper deg.

Bruk et Volkswagen merkeverksted når du trenger service eller reparasjon.

Det er viktig å sørge for at en arbeidsbil er sikker å kjøre slik at du kommer frem til kundene dine i rett tid. Samtidig er det smart å gjennomføre sevice i henhold til anbefalt serviceprogram og fortløpende reparere mangler om noe oppstår slik at varebilen din holder seg i verdi til den dagen salg eller bytte blir aktuelt. Derfor er vi opptatt av at din varebil skal være trygg og driftssikker i tråd med orginal fabrikkstandard. Vi er spesialister på ditt Volkswagen Nyttekjøretøy og har gunstige priser på service og reparasjon.

Les mer og bestill time i dag.

Hvorfor velge et Volkswagen merkeverksted?

Service og reparasjon Volkswagen VW merkeverksted eu-kontroll ruteskift steinsprutskade Transporter Caddy Crafter

For oss er det viktig at våre mekanikere kan ett bilmerke godt fremfor å kunne litt om mange. Derfor spesialutdanner vi alle våre Nyttekjøretøy-mekanikere gjennom egne kurs på vår Serviceskole. På denne måten sikrer vi at de blir spesialister på å utføre service og reparasjoner etter fabrikkstandard på våre egne varebiler da vi mener dette til syvende og sist vil gagne deg som kunde. Spørsmålet du heller burde stille deg selv er om du ønsker å levere varebilen til en spesialist eller en generalist.

Volkswagen Original Service får du altså kun hos våre merkeverksteder og du skal føle deg sikker på at din arbeidsbil er trygg i våre hender. Våre mekanikere bruker kun originale kvalitetsdeler og originalt tilbehør fra fabrikk. Som merkeverksted har vi også tilgang til fabrikkens fremste eksperter og datasystemer som sikrer kvalitet. I tillegg til dette får du 3 års garanti på deler og arbeid som utføres. Når du bruker våre merkeverksteder tilbyr vi deg også:

Mitt Bilhold

Bestill service og reparasjon i Mitt Bilhold.

Over 140.000 bruker allerede denne tjenesten.

Mitt Bilhold er en digital tjeneste utviklet av Harald A. Møller som gir deg en komplett oversikt over dine biler og ditt bilhold. Tjenesten lar deg blant annet bestille tjenester som verkstedtimer, skadetakst eller EU-kontroll og du kan se din servicehistorikk og bilens tekniske data. Du kan også se varsellampeforklaring, få anbefalte vedlikeholdstips og nyttige råd om veihjelp. Du kan også velge din prefererte forhandler, slik at du har all nødvendig kontaktinformasjon lett tilgjengelig når behovet for profesjonell hjelp måtte melde seg.

Last ned Mitt Bilhold-appen i dag eller besøk vår nettside og få enda bedre kontroll på ditt bilhold.

 

Våre verksteder tar vare på bilen din!

Snarveier.