2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen service og bilverksted

Ta godt vare på bilen din.

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din bil skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Hos oss er vi opptatt av at din varebil skal være trygg og driftssikker. Derfor mener vi det er viktig å ta service i henhold til serviceprogrammet og reparere mangler om noe oppstår.

Vi er spesialister på ditt Volkswagen Nyttekjøretøy og har gunstige priser på service og reparasjon. 

Oppgrader til DAB+

Førerhuset i Multivan


Vi hjelper deg gjerne med oppgraderingen. 
I 2017 ble FM-nettet slukket og erstattet av digital radio. Dersom din varebil er utstyrt med FM eller DAB vil det være behov for å bytte til en radio med DAB+ hvis du fortsatt ønsker å lytte til radio på vei til neste oppdrag. 

Våre nye modeller av typen Caddy, Transporter, Multivan, Caravelle og Amarok V6 har DAB+ som standardutstyr. Er du usikker på om din varebil har DAB+ anbefaler vi å søke etter radiokanalen NRK P13, som utelukkende sendes på DAB+. Dersom NRK P13 ikke finnes, er det nødvendig med en oppgradering til DAB+. Velkommen til våre merkeverksteder!

Ønsker du bedre kontroll på ditt bilhold?

Last ned appen vår.
Mitt Bilhold

Last ned Mitt Bilhold-appen og få enda bedre kontroll på ditt bilhold. Her kan du bestille verkstedtime, EU-kontroll, se din servicehistorikk og bilens tekniske data, få anbefalte vedlikeholdstips og nyttige tips om veihjelp og førstehjelp.

Du kan også velge din prefererte forhandler, slik at du har all nødvendig informasjon lett tilgjengelig. 

EU-kontroll.

Volkswagen Nyttekjøretøy forhandler

Det er eierens ansvar å sørge for at kjøretøyet blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen. Vi anbefaler å bestille tid for kontroll i god tid slik at eventuelle reparasjoner kan foretas før fristen går ut. 

Når skal min bil på EU-kontroll?
Biler med tillatt totalvekt på 3500 kg eller mindre skal kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter 1. gangs registrering og deretter hvert annet år. Biler og tilhengere med tillatt totalvekt over 3500 kg, alle biler som er registrert for 10 personer eller flere, samt drosjer og ambulanser, skal fremstilles til kontroll første gang tidligst 12 måneder etter at den ble registrert og deretter en gang i kalenderåret.

Finn riktig biltilbehør til arbeidsbilen din.

Volkswagen Amarok V6

Er du på utkikk etter tilbehør til ditt nyttekjøretøy? Ta kontakt med din forhandler for å få anbefalt det perfekte tilbehøret for din bil.

Vi tilbyr blant annet takstativ, beskyttelsesutstyr, kanalrør, arbeidslys og vareromslamper, panserbeskyttelse, frontbøyler, lastsikringsutstyr og bilpleieprodukter. 

 

Trenger du service på bilen din?