2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Volkswagen service og bilverksted

Ta godt vare på bilen din.

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din bil skal være sikker å kjøre, holde seg i verdi og for at garantier skal kunne opprettholdes. Hos oss er vi opptatt av at din varebil skal være trygg og driftssikker. Derfor mener vi det er viktig å ta service i henhold til serviceprogrammet og reparere mangler om noe oppstår. Og husk, det er ingen som kjenner Volkswagen Nyttekjøretøy bedre enn oss. Vi er spesialister på ditt Volkswagen Nyttekjøretøy og har gunstige priser på både service og reparasjon. Du kan søke opp våre merkeverksteder i vårt forhandlerkart her

Førerhuset i Multivan

Oppgrader til DAB+


Vi hjelper deg gjerne med oppgraderingen. 
I 2017 ble FM-nettet slukket og erstattet av digital radio. Dersom din varebil er utstyrt med FM eller DAB vil det være behov for å bytte til en radio med DAB+ hvis du fortsatt ønsker å lytte til radio på vei til neste oppdrag. 

Våre nye modeller av typen Caddy, Transporter, Multivan, Caravelle og Amarok V6 har DAB+ som standardutstyr. Er du usikker på om din varebil har DAB+ anbefaler vi å søke etter radiokanalen NRK P13, som utelukkende sendes på DAB+. Dersom NRK P13 ikke finnes, er det nødvendig med en oppgradering til DAB+. Velkommen til våre merkeverksteder!

VW Mitt Bilhold bestill service steinsprut frontrute ruteskift online skadetakst

Over 150.000 bruker allerede Mitt Bilhold.

Mitt Bilhold er en digital tjeneste utviklet av Harald A. Møller som gir deg en komplett oversikt over dine biler og ditt bilhold. Tjenesten lar deg blant annet bestille tjenester som verkstedtimer, skadetakst eller EU-kontroll og du kan se din servicehistorikk og bilens tekniske data. Du kan også se varsellampeforklaring, få anbefalte vedlikeholdstips og nyttige råd om veihjelp. Du kan også velge din prefererte forhandler, slik at du har all nødvendig kontaktinformasjon lett tilgjengelig når behovet for profesjonell hjelp måtte melde seg.

Last ned Mitt Bilhold-appen i dag eller besøk vår nettside og få enda bedre kontroll på ditt bilhold.

 

Volkswagen Nyttekjøretøy forhandler

EU-kontroll.

Det er eierens ansvar å sørge for at kjøretøyet blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen. Vi anbefaler å bestille tid for kontroll i god tid slik at eventuelle reparasjoner kan foretas før fristen går ut. 

Når skal min bil på EU-kontroll?
Biler med tillatt totalvekt på 3500 kg eller mindre skal kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter 1. gangs registrering og deretter hvert annet år. Biler og tilhengere med tillatt totalvekt over 3500 kg, alle biler som er registrert for 10 personer eller flere, samt drosjer og ambulanser, skal fremstilles til kontroll første gang tidligst 12 måneder etter at den ble registrert og deretter en gang i kalenderåret.

Volkswagen Amarok V6

Finn riktig biltilbehør til arbeidsbilen din.

Er du på utkikk etter tilbehør til din Volkswagen? Ta kontakt med din forhandler for å få anbefalt det perfekte tilbehøret for din bil.

Vi tilbyr blant annet takstativ, beskyttelsesutstyr, kanalrør, arbeidslys og vareromslamper, panserbeskyttelse, frontbøyler, lastsikringsutstyr og bilpleieprodukter. 

 

Trenger du service på bilen din?