2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen service og bilverksted

Ta godt vare på bilen din.

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din bil skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Hos oss er vi opptatt av at din varebil skal være trygg og driftssikker. Derfor mener vi det er viktig å ta service i henhold til serviceprogrammet og reparere mangler om noe oppstår.

Vi er spesialister på ditt Volkswagen Nyttekjøretøy og har gunstige priser på service og reparasjon. 

Oppgrader til DAB+

Førerhuset i Multivan

I 2017 skal FM-nettet slukkes og erstattes av digital radio. Dersom din bil er utstyrt med FM eller DAB vil det være behov for å bytte til en radio med DAB+, om du ønsker å lytte til radio i bilen. 

Våre nye modeller av typen Caddy, Transporter, Multivan, Caravelle og Amarok V6 har DAB+ som standardutstyr. Er du usikker på om din bil har DAB+ anbefaler vi å søke etter radiokanalen NRK P13, som utelukkende sendes på DAB+. Dersom NRK P13 ikke finnes, er det nødvendig med en oppgradering til DAB+ om du fortsatt ønsker radio i bilen. Vi kan gjerne hjelpe deg med oppgraderingen. 

EU-kontroll.

Volkswagen Nyttekjøretøy forhandler

Det er eierens ansvar å sørge for at kjøretøyet blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen. Vi anbefaler å bestille tid for kontroll i god tid slik at eventuelle reparasjoner kan foretas før fristen går ut. 

Når skal min bil på EU-kontroll?
Biler med tillatt totalvekt på 3500 kg eller mindre skal kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter 1. gangs registrering og deretter hvert annet år. Biler og tilhengere med tillatt totalvekt over 3500 kg, alle biler som er registrert for 10 personer eller flere, samt drosjer og ambulanser, skal fremstilles til kontroll første gang tidligst 12 måneder etter at den ble registrert og deretter en gang i kalenderåret.

Finn riktig tilbehør til bilen din.

Volkswagen Amarok V6

I vår tilbehørsbutikk finner du det du trenger til ditt nyttekjøretøy. Bestill det du har lyst på og velg om du vil ha varen tilsendt, eller om du vil hente hos forhandler. Trygt, raskt og enkelt.

Ønsker du bedre kontroll på ditt bilhold?

Last ned appen vår.
Mitt Bilhold

Last ned Mitt Bilhold-appen og få endra bedre kontroll på ditt bilhold. Her kan du bestille verkstedtime,/EU-kontroll, se servicehistorikken og tekniske data, få anbefalte vedlikeholdstips og nyttige tips om veihjelp og førstehjelp.

Du kan også velge din prefererte forhandler, slik at du har all nødvendig informasjon lett tilgjengelig. 

Trenger du service på bilen din?