2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
volkswagen Crafter, Transporter, Amarok og Caddy

Hvilken varebil bør jeg velge?

Er du på jakt etter en ny varebil til deg selv eller på vegne av firmaet ditt har du kommet til rett sted. Vi har et stort utvalg av nyttekjøretøy av høy kvalitet du kan velge mellom uansett hvilke transportbehov du har eller bransje du er i.

– Vi har varebiler til omtrent hvert tenkelige formål både når det gjelder størrelse og motor- og utstyrsalternativer. Der hvor standardproduktene ikke oppfyller kundeønskene har vi en rekke påbygg- og ombyggingsløsninger tilgjengelig, sier Pål Pettersen, produktsjef for Volkswagen Caddy. Velg mellom følgende varebilmodeller: CaddyTransporterAmarok og Crafter.

Gjør en behovsanalyse før du velger varebil.

Før du bestemmer hvilken varebil du skal velge har vi noen råd om hva du bør tenke på. vårt viktigste råd er å foreta en grundig behovsanalyse da svarene vil være avgjørende i forhold til valg av varebilmodell

  • Hvor mye plass trenger du til å frakte det du skal frakte?
  • Hvor tungt du må kunne laste?
  • Skal du bruke tilhenger og hvor tung er i så fall denne tilhengeren?
  • Er det behov for 4MOTION firehjulstrekk som sikrer fremkommelighet uansett vær og føre. Alle våre bilmodeller tilbys med firehjulstrekk.
  • Hvilke førerassistentsystemer er det ønskelig å ha og hvilke er tilgjengelige, og hvilke man eventuelt ønsker i tillegg.
  • Hvor mye tid skal tilbringes på veien og hvor viktig er graden av kjørekomfort. Våre varebiler har et høyt komfortnivå.
  • Er det behov for skreddersøm. Vi har et bredt spekter av påbyggsløsninger
  • Trenger du bilinnredning. Riktig valg av løsning spare deg for tid og gjøre deg/dine ansatte mer effektive.

 

Hvilke modeller egner seg for skreddersøm?

VW Crafter skapbil, kranbil, pickup, varebil, minibuss, påbygg, ombygg, bilinnredning byggeplass

Våre varebilmodeller Crafter og Transporter samt Amarok pickup egner seg svært godt for skreddersøm og er spesielt fleksible og anvendelige arbeidsbiler hvor mulighetene for påbyggsløsninger er mange. Caddy er også tilpasningsdyktig og egner seg godt om du er på jakt etter et mindre kjøretøy. Tømrere, elektrikere, energiselskaper, transportører, utrykningskjøretøy og rørleggere er eksempler på yrkesgrupper som har behov for spesialtilpasning av påbygg eller innredning.

Våre samarbeidspartnere
Vi samarbeider med leverandører av ombygg- og påbyggsløsninger som alle er spesialister på sine fagområder. Disse dekker et bredt utvalg av løsninger og de fleste av våre samarbeidspartnerne har vi samarbeidet med i mange år. Vi ønsker å kunne dekke ditt behov som kunde og vi velger derfor å samarbeide med bedrifter som fungerer som faglig dyktige støttespillere innenfor sine spesialfelt. 

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon og bistand til å løse ditt behov for skreddersøm på best mulig måte.

Spørsmål om våre varebiler?