2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Caddy varebil

Caddy setter ny standard i klassen.

Volkswagen Caddy har vært markedsleder i varebilsegmentet gjennom en årrekke, og i fjor kom den velkjente klassikeren i ny drakt. Den fjerde generasjonen av Caddy varebil er kompakt og lett å manøvrere, og tillegg er den mer praktisk, fleksibel og allsidige enn noen av sine forgjengere. Caddy varebil har alt du trenger for å fremstå som en profesjonell aktør overfor kundene dine. "Den er en perfekt arbeidsbil for de som trenger en liten varebil", sier Pål Pettersen, produktsjef for Volkswagen Caddy hos Volkswagen Nyttekjøretøy.

Caddy - til nytte for mange hver eneste dag.

Norges mest solgte varebil i sin klasse byr på mange muligheter.

Sikker, sparsommelig og komfortabel

Volkswagen Caddy varebil er en topp moderne og pålitelig varebil, som alltid er klar til å få jobben gjort enten du jobber som maler, elektriker, tømrer, rørlegger, vinduspusser, anleggsgartner eller avisbud. Caddy varebil gjør det enda enklere for deg å utføre jobben din, ikke minst takket være egenskaper som høy kvalitet, god plassutnyttelse og imponerende effektivitet.

– Caddy kan skilte med stillegående og økonomiske motorer som alle kan leveres med BlueMotion Technology, start-stopp-system som standard og tilfredsstiller utslippsstandarden Euro 6. Til sammen kan du velge mellom seks forskjellige effekttrinn: fra en kompakt 1,2-liters bensinmotor med 84hk til en kraftig 2,0-liters diesel-variant med 150hk. Varebilen har også fått det siste innen sikkerhets- og førerassistentsystemer som er overlegne i klassen, samt innovative infotainmentsystemer som gir nye og spennende muligheter, sier Pettersen og legger til:

– Et annet høydepunkt ved Caddy er at den er den eneste i klassen som kan fås med 4MOTION firehjulsdrift fra fabrikk. Er optimalt veigrep, god retningsstabilitet og høy sikkerhet i svinger viktig for deg, så bør dette være et klart valg. 

– Hvilke utstyrsversjoner kan man velge mellom dersom man ønsker en ny Caddy varebil?

– Kunden kan velge mellom en kort varebil og Caddy Maxi som er litt større. Man kan også velge en spesialutgave som heter Caddy Alltrack, som er en spesialversjon av den korte, med tøft utseende og en mengde utstyr som standard. Caddy Maxi kan være det ideelle valget for dem som ikke trenger en fullt så stor bil som Volkswagen Transporter, men som trenger litt mer enn det de minste varebilene kan tilby. De mange utstyrsalternativene gjør at kundene kan tilpasse sin Caddy varebil slik at den blir optimal med tanke på behov, sier Pettersen.

image

Bedre veigrep uansett vær

Caddy varebil er den eneste i sin klasse med 4MOTION firehjulsdrift fra fabrikk. 4MOTION sikrer optimalt veigrep, god retningsstabilitet og høy sikkerhet i svinger når du er ute på oppdrag.

– Volkswagen Caddy med 4MOTION firehjulsdrift yter perfekt selv under ekstreme værforhold, året rundt. Firehjulstrekk øker sikkerheten i svinger og bilens kjøreegenskaper blir mer presise. Også når du kjører med tilhenger, vil du ha stor nytte av fordelene med permanent firehjulstrekk, for eksempel i kombinasjon med en kraftig dieselmotor med turbo og 122 hk, sier Pettersen og fortsetter:

– Vil du øke kjørekomforten ytterligere et hakk, kan du velge en 2,0-liters dieselmotor (150hk) og DSG automatgir i kombinasjon med 4MOTION firehjulsdrift. Caddy er den eneste bilen i segmentet som har denne muligheten.

Varerommet på Caddy varebil.

Den nye Caddy varebil er stor og kompakt på samme tid, og den scorer høyt på det romslige varerommet og mulighetene for å øke nyttelasten. Caddy-utgaven med kort akselavstand har en lastekapasitet på 3,2 m3. Dersom du ofte frakter tunge og/eller store gjenstander, vil du sette ekstra pris på den høye nyttelasten og det store varerommet i den nye Caddy Maxi varebil. Den rommer 4,2 m3, det vil si 1 m3 mer enn i en Caddy varebil med kort akselavstand.

En varebil med mange funksjoner.

Varerommet i Caddy varebil kan utformes og skreddersys akkurat slik du selv ønsker og mulighetene er mange. "Hovedsakelig består ombyggene på Caddy av å skreddersy innredningen i varerommet til det bruket kunden har. Fra de enkleste, hvor man kun legger inn et gulv og kledning på veggene, til avanserte serviceinnredninger med skuffer etc. slik at alt som fraktes ligger oversiktlig og trygt i bilen. Vi har også en rekke forskjellige skillevegger som kan maksimere komforten i forhold til størrelse på sjåføren", forklarer Pettersen.
Vil du vite mer om innredningsmuligheter som finnes og hvilke påbygg Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr? 

Caddy varebil

Sikkerhet- og assistentsystemer.

Caddy varebil har en høy sikkerhetsstandard og er den første varebilen i sin klasse som har kollisjonspute på fører- og passasjersiden foran, sidekollisjonsputer for hode og overkropp samt multikollisjonsbrems som standard. Det er også nye førerassistentsystemer tilgjengelig, og som standard fås både Front Assist avstandskontrollsystem, City nødbremsfunksjon, tretthetsvarsler og Bluetooth telefontilkobling. Vår produktsjef for Caddy er ikke i tvil om at dette har mye å si for dem som tilbringer mye tid i sin varebil.

– Det burde ha mye å si. De fleste yrkessjåfører bruker mye tid i bilen og det er derfor ingen grunn til at de skal ha dårligere sikkerhet enn i privatbilen sin, snarere tvert imot. Gjennom å gjøre disse systemene standard slipper kunden å vurdere om dette er nødvendig eller ikke, sier Pettersen. Les mer og bli bedre kjent med våre assistentsystemer her.

Infotainmentløsningene i Caddy varebil.

Caddy fungerer som et kontor på fire hjul takket være innovative mobile onlinetjenester og kan utstyres med en rekke intelligente tilkoblingsmuligheter. Det gjør det for eksempel mulig å ta imot nye oppdrag mens man er på farten og å få hjelp til å finne raskeste vei til neste kunde. Du kan også koble smarttelefonen din til infotainmentsystemet ved hjelp av den mobile onlinetjenesten Car-Net App-Connect som speiler appene på din mobil til touch-skjermen. Dermed kan du betjene funksjonene på smarttelefonen fra infortainmentskjermen i varebilen. De nye mobile online-tjenestene Car-Net Guide & Inform gjør det enklere å navigere seg frem til neste oppdrag. Les mer om våre infotainmentløsninger her.

 

Infotainmentsystemer i Caddy varebil

Ønsker du mer informasjon?