2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
vw Transporter Crafter Amarok pickup med plan enkelkabin dobbelkabin enveistipp treveistipp kapell anleggsgartner

Pickup.

Pickup - praktiske og robuste arbeidsbiler.

Vi tilbyr tre ulike pickupmodeller og du kan velge mellom Amarok, Transporter eller Crafter pickup. Amarok kan bestilles som vare- eller personbil, mens Crafter og Transporter passer best som rene arbeidsbiler. De to sistnevnte pickupmodellene kan bestilles med påmontert plan fra fabrikk, eller som chassis for montering av annen planløsning her i Norge.

Amarok, Crafter, Transporter pickup

Dette kjennetegner våre pickupmodeller.

Felles for alle våre pickuper er at de har god kvalitet, høyt sikkerhetsnivå, stor fleksibilitet og høy grad av kjørekomfort. Med en pickup kan du frakte mye og hva du skal frakte vil være avgjørende for hvilken planløsning du bør velge. Transporter og Crafter pickupmodeller kan oppnå en nyttelast fra 650 kg til oppmot drøye 3 tonn. Amarok pickup har på sin side en overlegen tilhengervekt på inntil 3.5 tonn, og også en svært høy nyttelast.

Dette er arbeidsbiler som takler varierende kjøre- og værforhold. Pickupen Amarok er for eksempel den eneste bilmodellen med den unike og ettertraktede kombinasjonen av 8-trinns automatgirkasse og 4MOTION firehjulstrekk. Dette er en tøff pickup for deg som trenger en arbeidsbil med fremragende fremkommelighet i ulendt terreng.

 

Spørsmål om våre pickupmodeller?