2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
vw varebil transporter smartfloor bilinnredning Würth Sortimo

Bilinnredning til din varebil.

Spar tid og bli mer effektiv med riktig bilinnredning.
Investerer du i en smart bilinnredning vil du nok oppleve at arbeidsdagen blir mer effektiv. Det blir enklere å finne frem til verktøy og redskaper samt hindrer at løse gjenstander forflytter seg og gjør skade under kjøring. Alle våre varebilmodeller kan skreddersys med ønsket bilinnredning uansett bransje eller transportbehov. Du kan få alt fra de enkleste innredningsløsningene hvor man kun legger inn et gulv og kledning på veggene, til avansert og spesialtilpassede bilinnredning med skuffer og skap fra våre samarbeidspartnere Würth eller Sortimo. Viktige faktorer som spiller inn ved valg av bilinnredning er hvilken funksjon varebilen skal ha og hvilke oppgaver den skal løse i løpet av en arbeidsdag. Siden utvalget er bredt og mulighetene mange kan det være fint med noen råd, og vi hjelper deg gjerne.

 

Sett din og varebilen sin sikkerhet i førersetet.

Når en varebil lastes med mye, og ofte tungt utstyr, er det viktig at du sørger for trygg transport av verktøy og redskaper. Først og fremst for å forhindre personskader ved bråstopp, men også for å forebygge innvendige skader på varebilen. Dette kan bli både dyrt å utbedre og/eller senke annenhåndsverdien. Vi er opptatt av at våre innredningsløsninger er av beste kvalitet og stiller derfor høye krav til våre samarbeidspartnere slik at det skal være enkelt for deg å sikre lasten på en forsvarlig og forskriftsmessig måte.

Smartfloor fra Loyds Industri

Smartfloor bilinnredning

Fra Loyds Industri AS

Hvorfor velge Smartfloor?

Utvendig betjening: Du slipper å krabbe inn i varerommet. Varetransport: Du får alltid med deg det du henter hos grossisten. Økt sikkerhet: Alle mindre gjenstander befinner seg under gulvet ved en eventuell kollisjon.  Enkel montering: Fordi Smartfloor blir montert fast i eksisterende surringsfester og det ikke blir lagd nye hull i karosseriet, kan løsningen enkelt monteres inn og ut.

Dette gjør Smartfloor unikt

Volum: 1 kubikkmeter (det samme som 2 større serviceinnredninger). Skuffhøyde: 37 cm (de fleste verktøykofferter kan plasseres i stående posisjon). Nyttelast: 450 kg (Caddy og Caddy Maxi) 500 kg (Transporter). Standardutstyr: Som standard følger 2 store, 2 mellomstore og 4 små plastbokser, samt 2 stk skilleplater i stål til bakskuffen.

Smartfloor er perfekt tilpasset Caddy, Caddy Maxi og Transporter, det er også tatt høyde for om du har 1 eller 2 skyvedører, varmer i varerommet og hvilke type skillevegg.

Tekniske data: 
Volkswagen Transporter (Volum 1000 liter)
Mål bakre skuff: L.1243. B.1137. H.370.
Mål sideskuff: L.741 (1400 ved 1 skyvedør). B.722. H.370.

Volkswagen Caddy Maxi (Volum 500 liter) 
Mål bakre skuff: L.1225. B.985. H.370.
Mål sideskuff: L.595 (1225 ved 1 skyvedør). B.369. H.370.

Ønsker du mer informasjon?