2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56
vw varebil transporter smartfloor bilinnredning ALUCA Bott

Bilinnredning til din varebil.

Spar tid og bli mer effektiv med riktig bilinnredning.
Alle våre varebilmodeller kan skreddersys med ønsket bilinnredning uansett bransje eller transportbehov. Viktige faktorer som spiller inn for valg av bilinnredning er hvilken funksjon varebilen skal ha og hvilke oppgaver den skal løse i løpet av en arbeidsdag. Velger du å investere i en smart bilinnredning vil den hjelpe deg eller dine ansatte å gjøre arbeidsdagen mer effektiv fordi det blir enklere å finne frem til både verktøy og redskaper. Du kan få alt fra de enkleste innredningsløsningene hvor man kun legger inn et gulv og kledning på veggene, til avansert og spesialtilpassede bilinnredning med skuffer og skap slik at alt som fraktes i varerommet ligger oversiktlig og trygt plassert. 

Sett din og varebilen sin sikkerhet i førersetet
Når en varebil lastes med mye, og ofte tungt utstyr, er det viktig at du sørger for trygg transport av verktøy og redskaper. Først og fremst for å forhindre personskader ved bråstopp, men også for å forebygge innvendige skader på varebilen det dette kan bli dyrt å utbedre og/eller senke annenhåndsverdien. Vi er opptatt av at våre innredningsløsninger er av beste kvalitet og stiller derfor høye krav til våre samarbeidspartnere slik at det skal være enkelt for deg å sikre lasten på en forsvarlig og forskriftsmessig måte.

Utvalget er bredt og mulighetene er mange innenfor bilinnredning. Under kan du lese mer om noen av våre samarbeidspartnere sine løsninger tilpasset våre varebilmodeller.

 

Smartfloor fra Loyds Industri

Smartfloor bilinnredning

Fra Loyds Industri AS

Hvorfor velge Smartfloor?

Utvendig betjening: Du slipper å krabbe inn i varerommet. Varetransport: Du får alltid med deg det du henter hos grossisten. Økt sikkerhet: Alle mindre gjenstander befinner seg under gulvet ved en eventuell kollisjon.  Enkel montering: Fordi Smartfloor blir montert fast i eksisterende surringsfester og det ikke blir lagd nye hull i karosseriet, kan løsningen enkelt monteres inn og ut.

Dette gjør Smartfloor unikt

Volum: 1 kubikkmeter (det samme som 2 større serviceinnredninger). Skuffhøyde: 37 cm (de fleste verktøykofferter kan plasseres i stående posisjon). Nyttelast: 450 kg (Caddy og Caddy Maxi) 500 kg (Transporter). Standardutstyr: Som standard følger 2 store, 2 mellomstore og 4 små plastbokser, samt 2 stk skilleplater i stål til bakskuffen.

Smartfloor er perfekt tilpasset Caddy, Caddy Maxi og Transporter, det er også tatt høyde for om du har 1 eller 2 skyvedører, varmer i varerommet og hvilke type skillevegg.

Tekniske data: 
Volkswagen Transporter (Volum 1000 liter)
Mål bakre skuff: L.1243. B.1137. H.370.
Mål sideskuff: L.741 (1400 ved 1 skyvedør). B.722. H.370.

Volkswagen Caddy Maxi (Volum 500 liter) 
Mål bakre skuff: L.1225. B.985. H.370.
Mål sideskuff: L.595 (1225 ved 1 skyvedør). B.369. H.370.

ALUCA bilinnredning i 100% aluminium

ALUCA bilinnredning.

ALUCA produserer trygge, robuste og kanskje markedets letteste innredningsløsninger spesialtilpasset din varebil. Her er noen fordeler med ALUCA bilinnredning:

  • Innredning laget av 100% aluminium gir lav egenvekt og deg  maks utnyttelse av varebilens nyttelast
  • Inntil 50% lettere enn tilsvarende innredning i stål, men like stabil som stålinnredning
  • Lettere varebil gir bedre kjøreegenskaper og mindre slitasje
  • Sparte drivstoffkostnader
  • Kulelagerskinner på alle skuffer
  • Kollisjonstestet av tyske TÜV
  • 8 års garanti
Bott bilinnredning i Transporter varebil

Bott bilinnredning.

Bott er en av Europas ledende produsenter og leverandører av bilinnredning til varebiler. Bott bilinnredninger består av et fleksibelt modulsystem som kan tilpasses den enkelte bruker og bilmerke. Gjennom årene er Bott blitt kjent for sin høye produktkvalitet og gode service.  

Den modulære oppbygningen ivaretar en fleksibel og tilpasset bilinnredning. Det er bare romstørrelsen i din bil som setter grenser for innredningen som legger grunnlaget for en organisert og effektiv arbeidsdag.

 

Ønsker du mer informasjon?