2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
VW Crafter chassis Transporter Multivan Amarok pabygg ombygg minibuss skapbil plan personlift pickup utrykningskjøretøy kjølebil persontransport

Påbygg.

Vi har lang og bred erfaring.

Menneskene som kjører våre bilmodeller er like forskjellige som løsningene vi tilbyr. Vi er Norges mest solgte varebilmerke, og har takket være dette opparbeidet oss bred og lang erfaring med skreddersøm. Valg av spesialtilpasset løsning i kombinasjon med en praktisk bilinnredning kan være avgjørende for din eller dine ansattes effektivitet i hverdagen. Vi vet at tid er penger og leverer derfor et bredt spekter av påbygg- og bilinnredningssløsninger for både små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner samt stat og kommuner. Kvalitet og fornøyde kunder er viktig for oss, og sammen med våre profesjonelle samarbeidspartnere står vi klare til å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for rådgivning og pristilbud vedrørende skreddersøm. Vi hjelper deg gjerne!

Vi tilbyr følgende påbyggsløsninger.

La oss realisere din drøm med vår skreddersøm. Ønsker du mer informasjon om de ulike påbygg- eller innredningsløsningene våre tar du kontakt med din nærmeste Nyttekjøretøy-forhandler. Merk at løsningene avbildet kan avvike fra norske påbyggsløsninger.

-

Våre forhandlere gir deg råd og veiledning hvis du trenger hjelp til å finne riktig påbyggsløsning. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Merk at løsningene avbildet kan avvike fra norske påbyggsløsninger.

Hvilke modeller egner seg for skreddersøm?

VW Crafter skapbil, kranbil, pickup, varebil, minibuss, påbygg, ombygg, bilinnredning byggeplass

Våre varebilmodeller Crafter og Transporter samt Amarok pickup egner seg svært godt for skreddersøm og er spesielt fleksible og anvendelige arbeidsbiler hvor mulighetene for påbyggsløsninger er mange. Caddy er også tilpasningsdyktig og egner seg godt om du er på jakt etter et mindre kjøretøy. Tømrere, elektrikere, energiselskaper, transportører, utrykningskjøretøy og rørleggere er eksempler på yrkesgrupper som har behov for spesialtilpasning av påbygg eller innredning.

Våre samarbeidspartnere
Vi samarbeider med leverandører av ombygg- og påbyggsløsninger som alle er spesialister på sine fagområder. Disse dekker et bredt utvalg av løsninger og de fleste av våre samarbeidspartnerne har vi samarbeidet med i mange år. Vi ønsker å kunne dekke ditt behov som kunde og vi velger derfor å samarbeide med bedrifter som fungerer som faglig dyktige støttespillere innenfor sine spesialfelt. 

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon og bistand til å løse ditt behov for skreddersøm på best mulig måte.

Skreddersøm fra A til Å.

VW varebiler Caddy, Transporter, Amarok, Multivan, Caravelle, Crafter påbygg ombygg bilinnredning Aluca Smartfloor Bott skapbil minibuss kjølebil pickup plan kran personlift

Når du har bestemt deg for bilmodell og skreddersydd løsning hos en av våre forhandlere bestiller vi denne for deg og produksjonen starter hos fabrikken i Tyskland. Når bilen er ferdig transporteres den med båt fra Tyskland til vårt importlager på Bekkelaget i Oslo. Her gjennomføres alle eller deler av tilpasningene og/ eller ute hos en av våre samarbeidspartnere. Deretter transporteres din nye arbeidsbil videre til forhandler og utleveres til deg.

De ansatte på importlageret er drevne og tenker spesielt på følgende når de tilpasser og klargjør din arbeidsbil;

  • Tilpasning til norsk klima
  • Tilpasning etter norske kjøretøybestemmelser
  • Tilpasning etter kundeønsker

Skrå skillevegg - en populær tilpasning
Dette er et godt eksempel på en populær tilpasning som gjøres på våre varebiler hos vårt importørlager før du som kunde mottar varebilen din. Fordelen med en skrånet skillevegg mellom fører og lasterom er at det gir deg bedre plass til oppbevaring av småvarer i førerhuset bak førersetet samt økt kjørekomfort bak rattet fordi du kan justere seteryggen bakover.

Snarveier.