2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Volkswagen Crafter, Transporter, Amarok og Caddy

Velg riktig innredning til din varebil

Mange bruker lang tid på å velge riktig varebil, men det er vell så viktig at man velger riktig serviceinnredning og bilutstyr. Uansett bransje eller transportbehov kan våre varebiler skreddersys med ønsket innredning etter hvilken funksjon bilen skal ha og hvilke oppgaver den skal løse. Velger du å investere i en smart innredet varebil med tilpasset bilutstyr og transportløsninger vil det gjøre arbeidsdagen mer effektiv fordi det blir enklere å finne frem til både verktøy og redskaper. Du kan få alt fra de enkleste innredningsløsningene hvor man kun legger inn et gulv og kledning på veggene, til avansert bilutstyr og spesialtilpassede serviceinnredninger med skuffer og skap slik at alt som fraktes ligger oversiktlig og trygt i varebilen din.

Skrå skillevegg - en populær tilpasning
Vi har også en rekke forskjellige skillevegger som kan forbedre komforten i forhold til størrelse på sjåføren. Selv om skillevegger strengt tatt ikke regnes som innredning er dette er et godt eksempel på en populær tilpasning som gjøres på våre varebiler hos vårt importørlager på Bekkelaget i Oslo før du som kunde mottar bilen. Fordelen med en skrånet skillevegg mellom fører og lasterom er at det gir deg bedre plass til oppbevaring av småvarer i førerhuset bak førersetet samt økt kjørekomfort bak rattet fordi du kan justere seteryggen bakover.

Vi bryr oss om din sikkerhet
Din sikkerhet er et viktig stikkord og når en varebil skal lastes med mye tungt utstyr er det viktig at varebilen innvendig er konstruert for å sikre trygg transport av både personer og last. Vi er derfor opptatt av at våre innredningsløsninger er av beste kvalitet og stiller høye krav til våre samarbeidspartnere. Sikring av last er viktig og vi er opptatt av å gjøre det enkelt for deg å sikre lasten på en forsvarlig og forskriftsmessig måte.

Vi har et av de bredeste utvalgene av nyttekjøretøy i markedet, og vårt primære mål er derfor å kunne tilby det bredeste utvalget av innredninger og påbygg i samarbeid med de beste leverandørene. Dette er et tett samarbeid som gir gode synergieffekter, og som sørger for at vi holder den standarden som kundene forventer av oss.

Utvalget er bredt og mulighetene er mange. Du kan med andre ord få alt du trenger for å få full oversikt og plass til alt du skal ha med deg, enten du er håndverker eller varetransportør. Nedenfor kan du lese mer om noen av våre samarbeidspartnere. 

 

Smartfloor fra Loyds Industri

Smartfloor

Fra Loyds Industri AS

Hvorfor velge Smartfloor?

Utvendig betjening: Du slipper å krabbe inn i varerommet. Varetransport: Du får alltid med deg det du henter hos grossisten. Økt sikkerhet: Alle mindre gjenstander befinner seg under gulvet ved en eventuell kollisjon.  Enkel montering: Fordi Smartfloor blir montert fast i eksisterende surringsfester og det ikke blir lagd nye hull i karosseriet, kan løsningen enkelt monteres inn og ut.

Dette gjør Smartfloor unikt

Volum: 1 kubikkmeter (det samme som 2 større serviceinnredninger). Skuffhøyde: 37 cm (de fleste verktøykofferter kan plasseres i stående posisjon). Nyttelast: 450 kg (Caddy og Caddy Maxi) 500 kg (Transporter). Standardutstyr: Som standard følger 2 store, 2 mellomstore og 4 små plastbokser, samt 2 stk skilleplater i stål til bakskuffen.

Smartfloor er perfekt tilpasset Caddy, Caddy Maxi og Transporter, det er også tatt høyde for om du har 1 eller 2 skyvedører, varmer i varerommet og hvilke type skillevegg.

Tekniske data: 
Volkswagen Transporter (Volum 1000 liter)
Mål bakre skuff: L.1243. B.1137. H.370.
Mål sideskuff: L.741 (1400 ved 1 skyvedør). B.722. H.370.

Volkswagen Caddy Maxi (Volum 500 liter) 
Mål bakre skuff: L.1225. B.985. H.370.
Mål sideskuff: L.595 (1225 ved 1 skyvedør). B.369. H.370.

ALUCA bilinnredning i 100% aluminium

ALUCA

ALUCA produserer trygge, robuste innredningsløsninger med lav vekt  spesialtilpasset din varebil. 

Fordeler med ALUCA bilinnredning:

  • Innredning laget av 100% aluminium gir lav egenvekt
  • Inntil 50% lettere enn tilsvarende innredning i stål, men like stabil som stålinnredning
  • Lettere bil gir bedre kjøreegenskaper og mindre slitasje
  • Sparte drivstoffkostnader
  • Høyere nyttelast
  • Kulelagerskinner på alle skuffer
  • Kollisjonstestet av tyske TÜV
  • 8 års garanti
Bott bilinnredning i Transporter varebil

Bott bilinnredning

Bott er en av Europas ledende produsenter og leverandører av bilinnredning til varebiler. Bott bilinnredninger består av et fleksibelt modulsystem som kan tilpasses den enkelte bruker og bilmerke. Gjennom årene er Bott blitt kjent for sin høye produktkvalitet og gode service.  

Den modulære oppbygningen ivaretar en fleksibel og tilpasset bilinnredning. Det er bare romstørrelsen i din bil som setter grenser for innredningen. Dette legger grunnlaget for en organisert og effektiv arbeidsplass.

 

Ønsker du mer informasjon?