2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Crafter, Transporter, Amarok og Caddy

Velg riktig innredning til din varebil

Mange bruker lang tid på valg av riktig varebil, men det er også viktig å velge riktig serviceinnredning. Uansett hvilken bransje du er i og hvilke transportbehov du har, kan våre varebiler skreddersys med ønsket innredning etter hvilken funksjon bilen skal ha. Å investere i en smart innredet bil eller godt tilpasset transportløsning, er med på å gjøre arbeidsdagen mer effektiv. Du kan få alt fra de enkleste innredningsløsningene hvor man kun legger inn et gulv og kledning på veggene, til avanserte serviceinnredninger med skuffer og skap slik at alt som fraktes ligger oversiktlig og trygt i varebilen.

Vi har også en rekke forskjellige skillevegger som kan maksimere komforten i forhold til størrelse på sjåføren. Selv om skillevegger strengt tatt ikke regnes som en innredning, er det er et godt eksempel på en populær tilpasning som gjøres på importørlageret, og som gir våre kunder merverdi i form av bedre plass og høyere komfort.

Fokus på sikkerhet.
Sikkerhet er et viktig stikkord når en varebil skal lastes med mye tungt utstyr. Innredningsløsningene fra Volkswagen Nyttekjøretøy er av beste kvalitet, og er konstruert for å sikre trygg transport av både personer og last. Sikring av last er viktig og vi er opptatt av å gjøre det enkelt for kundene å sikre lasten på en forsvarlig og forskriftsmessig måte.

Vi har et av de bredeste utvalgene av nyttekjøretøy i markedet, og vårt primære mål er derfor å kunne tilby det bredeste utvalget av innredninger og påbygg i samarbeid med de beste leverandørene. Dette er et tett samarbeid som gir gode synergieffekter, og som sørger for at vi holder den standarden som kundene forventer av oss.

Utvalget er bredt og mulighetene er mange. Du kan med andre ord få alt du trenger for å få full oversikt og plass til alt du skal ha med deg, enten du er håndverker eller varetransportør. Nedenfor kan du lese mer om noen av våre samarbeidspartnere. 

 

ALUCA

ALUCA bilinnredning i 100% aluminium

ALUCA produserer trygge, robuste innredningsløsninger med lav vekt  spesialtilpasset din varebil. 

Fordeler med ALUCA bilinnredning:

  • Innredning laget av 100% aluminium gir lav egenvekt
  • Inntil 50% lettere enn tilsvarende innredning i stål, men like stabil som stålinnredning
  • Lettere bil gir bedre kjøreegenskaper og mindre slitasje
  • Sparte drivstoffkostnader
  • Høyere nyttelast
  • Kulelagerskinner på alle skuffer
  • Kollisjonstestet av tyske TÜV
  • 8 års garanti

Bott bilinnredning

Bott bilinnredning i Transporter varebil

Bott er en av Europas ledende produsenter og leverandører av bilinnredning til varebiler. Bott bilinnredninger består av et fleksibelt modulsystem som kan tilpasses den enkelte bruker og bilmerke. Gjennom årene er Bott blitt kjent for sin høye produktkvalitet og gode service.  

Den modulære oppbygningen ivaretar en fleksibel og tilpasset bilinnredning. Det er bare romstørrelsen i din bil som setter grenser for innredningen. Dette legger grunnlaget for en organisert og effektiv arbeidsplass.

 

Smartfloor

Fra Loyds Industri AS
Smartfloor fra Loyds Industri

Hvorfor velge Smartfloor?

Utvendig betjening: Du slipper å krabbe inn i varerommet. Varetransport: Du får alltid med deg det du henter hos grossisten. Økt sikkerhet: Alle mindre gjenstander befinner seg under gulvet ved en eventuell kollisjon.  Enkel montering: Fordi Smartfloor blir montert fast i eksisterende surringsfester og det ikke blir lagd nye hull i karosseriet, kan løsningen enkelt monteres inn og ut.

Dette gjør Smartfloor unikt

Volum: 1 kubikkmeter (det samme som 2 større serviceinnredninger). Skuffhøyde: 37 cm (de fleste verktøykofferter kan plasseres i stående posisjon). Nyttelast: 450 kg (Caddy og Caddy Maxi) 500 kg (Transporter). Standardutstyr: Som standard følger 2 store, 2 mellomstore og 4 små plastbokser, samt 2 stk skilleplater i stål til bakskuffen.

Smartfloor er perfekt tilpasset Caddy, Caddy Maxi og Transporter, det er også tatt høyde for om du har 1 eller 2 skyvedører, varmer i varerommet og hvilke type skillevegg.

Tekniske data: 
Volkswagen Transporter (Volum 1000 liter)
Mål bakre skuff: L.1243. B.1137. H.370.
Mål sideskuff: L.741 (1400 ved 1 skyvedør). B.722. H.370.

Volkswagen Caddy Maxi (Volum 500 liter) 
Mål bakre skuff: L.1225. B.985. H.370.
Mål sideskuff: L.595 (1225 ved 1 skyvedør). B.369. H.370.

Ønsker du mer informasjon?