2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Påbygg Transporter

Påbygg og ombygg

Volkswagen Nyttekjøretøy har i en årrekke levert varebiler som dekker proffenes behov når det gjelder smarte funksjoner og praktisk utstyr som løser små og store utfordringer i arbeidshverdagen. Vi har lang erfaring med påbygg, spesialinnredninger og det å utruste nyttekjøretøy for spesifikke oppdrag til både små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner, stat og kommuner. 

Sammen med profesjonelle partnere kan vi tilby en rekke skreddersydde ombyggings- og påbyggsløsninger uansett bransje og behov. Det finnes løsninger for plan i kombinasjon med bakløftere, kapell eller kraner, samt skapbiler, kjølebiler og minibusser. Ved bestilling av din nye varebil kan du samtidig velge ønsket på- eller ombygg etter behov, ferdig priset i våre systemer.

Påbyggsløsninger

Vi kan levere et bredt utvalg av påbyggsløsninger som passer dine behov. Det være seg løsninger for plan i kombinasjon med bakløftere, kapell eller kraner, samt skapbiler, kjølebiler og minibusser. Vi har lang erfaring med påbygg, spesialinnredning og å utruste nyttekjøretøy for spesifikke oppdrag til små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner, stat, kommuner med mer.

Gode samarbeidspartnere
Både Crafter, Transporter, Caddy og Amarok er fleksible og anvendelige biler hvor mulighetene for spesialtilpassede innredninger og påbygg er mange. Tømrere, elektrikere, energiselskaper, transportører og rørleggere er eksempler på yrkesgrupper som velger et spesialtilpasset påbygg eller innredning, levert enten av Volkswagen selv eller av en av Volkswagen Nyttekjøretøys samarbeidspartnere.

Vi har gode samarbeidspartnere som alle er spesialister på sine fagområder. Disse dekker et bredt utvalg av løsninger. De fleste av samarbeidspartnerne våre har vi samarbeidet med i mange år. Vi velger langsiktige, strategiske samarbeidspartnere, som er viktig for å kunne dekke våre kunders behov, og vi velger de som er faglig dyktige støttespillere innenfor sine spesialfelt. 

Importanlegg i Oslo
Når bilen kjører i land på vårt importanlegg i Oslo, gjennomføres mange av tilpasningene der før bilen transporteres til forhandler.

  • Tilpasning til norsk klima
  • Tilpasning til norske kjøretøybestemmelser
  • Tilpasning etter kundeønsker

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon og bistand til å løse ditt transportbehov på best mulig måte.

Har du spørsmål?