2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Påbygg Transporter

Påbygg og ombygging

Vi i Volkswagen Nyttekjøretøy har i en årrekke levert tusenvis av varebiler som dekker kundene sine behov og her spiller påbygg og ombygging en sentral rolle for å lage smarte funksjoner og praktisk bilutstyr som løser små og store utfordringer i arbeidshverdagen. Fordi vi er Norges mest solgte varebilmerke og nesten hver eneste arbeidsbil krever tilpassning har vi også opparbeidet oss spisskompetanse og lang erfaring med levering av følgende tjenester til alle typer arbeidsbiler:

  • spesialtilpasset bilinnredning og bilutstyr
  • påbygg 
  • ombygging
  • spesialinnredninger
  • utrusting av nyttekjøretøy for spesifikke oppdrag

Vi jobber kontinuerlig med å utføre slike tjenester for både små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner, stat og kommuner. Bruk av yrkesbil privat eller i jobbsammenheng krever riktig bilutstyr og derfor er vi opptatt av å gjøre vårt aller beste for å lage løsninger som passer deg og din bedrift.

Vi stiller høye krav til våre samarbeidspartnere
Sammen med våre profesjonelle samarbeidspartnere kan vi også tilby en rekke skreddersydde ombyggings- og påbyggsløsninger uansett bransje og behov. Vi lager løsninger for plan i kombinasjon med bakløftere, kapell eller kraner samt skapbiler, kjølebiler og minibusser for persontransport. Ved bestilling av din nye varebil kan du samtidig velge ønsket på- eller ombygging og bilutstyr etter behov som er ferdig priset i våre systemer. Ta kontakt med din lokale VW forhandler så hjelper vi deg med å sette sammen den løsningen som passer best for deg.

Påbyggsløsninger

Vi kan levere et bredt utvalg av påbyggsløsninger som passer dine behov. Det være seg løsninger for plan i kombinasjon med bakløftere, kapell eller kraner, samt skapbiler, kjølebiler og minibusser. Vi har lang erfaring med påbygg, spesialinnredning og å utruste nyttekjøretøy for spesifikke oppdrag til små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner, stat, kommuner med mer.

Gode samarbeidspartnere
Både Crafter, Transporter, Caddy og Amarok er fleksible og anvendelige biler hvor mulighetene for spesialtilpassede innredninger og påbygg er mange. Tømrere, elektrikere, energiselskaper, transportører og rørleggere er eksempler på yrkesgrupper som velger et spesialtilpasset påbygg eller innredning, levert enten av Volkswagen selv eller fra en av Volkswagen Nyttekjøretøy sine samarbeidspartnere.

Vi har gode samarbeidspartnere som alle er spesialister på sine fagområder. Disse dekker et bredt utvalg av løsninger. De fleste av samarbeidspartnerne våre har vi samarbeidet med i mange år. Vi velger langsiktige, strategiske samarbeidspartnere, som er viktig for å kunne dekke våre kunders behov, og vi velger de som er faglig dyktige støttespillere innenfor sine spesialfelt. 

Importanlegg i Oslo
Når bilen kjører i land gjennomføres mange av tilpasningene på vårt importanlegg i Oslo før bilen transporteres til forhandler. Våre ansatte er drevne og tenker spesielt på følgende når de tilpasser og klargjør din neste yrkesbil;

  • Tilpasning til norsk klima
  • Tilpasning til norske kjøretøybestemmelser
  • Tilpasning etter kundeønsker

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon og bistand til å løse ditt transportbehov på best mulig måte.

Har du spørsmål?