2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
VW Crafter Transporter Multivan Amarok pabygg ombygg minibuss skapbil plan personlift pickup utrykningskjøretøy kjølebil persontransport

Skreddersøm.

Påbyggsløsninger for våre varebiler.

Når man er Norges mest kjøpte varebilmerke opparbeider man seg solid og bred erfaring med påbyggsløsninger for våre bilmodeller. Valg av riktig spesialtilpasset løsning i kombinasjon med en praktisk bilinnredning kan være avgjørende for din effektivitet i hverdagen. Vi leverer et bredt spekter av påbyggsløsninger til små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner samt stat og kommuner uansett bransje eller behov:

  • påbyggsløsninger som skap, kran, plan, personlift, kjølebil, minibuss, persontransport, løsninger for nødetater og mer
  • spesialtilpasset bilinnredning og bilutstyr
  • utrusting for spesifikke oppdrag

Kvalitet er viktig og sammen med våre profesjonelle samarbeidspartnere står vi klare til å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for rådgivning og pristilbud vedrørende skreddersøm.

Velg snarvei.

Vi tilbyr et bredt utvalg av skreddersøm.

VW Crafter skapbil, kranbil, pickup, varebil, minibuss, påbygg, ombygg, bilinnredning byggeplass

Våre varebilmodeller Crafter og Transporter samt Amarok pickup egner seg svært godt for skreddersøm og er spesielt fleksible og anvendelige arbeidsbiler hvor mulighetene for påbyggsløsninger er mange. Tømrere, elektrikere, energiselskaper, transportører, utrykningskjøretøy og rørleggere er eksempler på yrkesgrupper som har behov for spesialtilpasning av påbygg eller innredning.

Våre samarbeidspartnere
Vi samarbeider med leverandører av ombygg- og påbyggsløsninger som alle er spesialister på sine fagområder. Disse dekker et bredt utvalg av løsninger og de fleste av våre samarbeidspartnerne har vi samarbeidet med i mange år. Vi ønsker å kunne dekke ditt behov som kunde og vi velger derfor å samarbeide med bedrifter som fungerer som faglig dyktige støttespillere innenfor sine spesialfelt. 

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon og bistand til å løse ditt behov for skreddersøm på best mulig måte.

Skreddersøm fra A til Å.

VW varebiler Caddy, Transporter, Amarok, Multivan, Caravelle, Crafter påbygg ombygg bilinnredning Aluca Smartfloor Bott skapbil minibuss kjølebil pickup plan kran personlift

Når du har bestilt bilmodell og skreddersydd løsning hos en av våre forhandlere starter produksjonen av denne. Når bilen ankommer med båt fra Tyskland til vårt importanlegg på Bekkelaget i Oslo gjennomføres mange av tilpasningene her og/ eller ute hos en av våre samarbeidspartnere. Deretter transporteres din nye arbeidsbil videre til forhandler.

Våre ansatte på importanlegget er drevne og tenker spesielt på følgende når de tilpasser og klargjør din neste arbeidsbil;

  • Tilpasning til norsk klima
  • Tilpasning til norske kjøretøybestemmelser
  • Tilpasning etter kundeønsker

Har du spørsmål?