vw Volkswagen Nyttekjøretøy Multivan Caravelle Transporter 6.1 nyheter nyhetsfeed siste nytt skog fjord fjell norsk natur Norge roadtrip Norway bobil camper
vw Volkswagen Nyttekjøretøy Multivan Caravelle Transporter 6.1 nyheter nyhetsfeed siste nytt skog fjord fjell norsk natur Norge roadtrip Norway bobil camper
vw Volkswagen Nyttekjøretøy Multivan Caravelle Transporter 6.1 nyheter nyhetsfeed siste nytt skog fjord fjell norsk natur Norge roadtrip Norway bobil camper
vw Volkswagen Nyttekjøretøy Multivan Caravelle Transporter 6.1 nyheter nyhetsfeed siste nytt skog fjord fjell norsk natur Norge roadtrip Norway bobil camper

Nyhetsfeed Volkswagen Nyttekjøretøy

Nyhetsfeed Volkswagen Nyttekjøretøy

Under finner du nyttig kundeinformasjon, nyheter, gla´saker og stolte øyeblikk fra oss i Volkswagen Nyttekjøretøy Norge

Endelig kunne vi overlevere premien til fjorårets vinner av kåringen "Norges Hyggeligste Håndverker" | 23.02.2021

Alexander Nygaard-Andersen (33) ble i 2020 kåret til «Norges Hyggeligste Håndverker». Nå har han endelig mottatt premien vår som fulgte med– en splitter ny Volkswagen Transporter varebil. Vi synes det er spesielt hyggelig at dette er snekkeren sin første nye bil. "Fy f***. Det var noe annet", sier Alexander mens han studerer varebilen som er så fersk at nybillukten fyller hele rommet. Les hele saken om premieoverrekkelsen her

Hva er Norges Hyggeligste Håndverker?
Dette anses som håndverksbransjens viktigste kåring. Kunder og kollegaer nominerer og stemmer frem kandidatene i kåringen, men avgjørelsen fattes likevel av en fagjury og ikke bare antallet stemmer.

 

Bildet viser vinneren Alexander Nygaard-Andersen av kåringen Norges Hyggeligste Håndverker for 2020 som sitter i en ny Volkswagen Transporter varebil
Alexander (33) ble ikke bare kåret til Norges Hyggeligste Håndverker, han vant også drømmebilen!
Bildet viser logoen til kåringen Norges Hyggeligste Håndverker og en snekker som skrur inn skruer i planker med en drill
I 2020 var vi igjen stolt hovedsponsor av kåringen Norges Hyggeligste Håndverker
Bildet viser vinneren Alexander Nygaard-Andersen av kåringen Norges Hyggeligste Håndverker for 2020
Hovedvinner av kåringen Norges Hyggeligste Håndverker 2020

Transporter tar gull i sikkerhetstest | 08.01.2021

Euro NCAP har gjennomført en omfattende sikkerhetstest av 19 lette varebiler. I denne testen går varebilen Transporter 6.1 helt til topps og får gullmedalje for den sikreste varebilen. Juryen legger spesielt vekt på at Transporter tilbys med et bredt spekter av sikkerhets- og førerassistentsystemer som imøtekommer kundenes forventninger.
Les hele pressemeldingen her

Hvit Volkswagen vw Transporter varebil kjører på veien. På bildet ser man også et sertifikat som viser at Transporter vant gull i Euro NCAP sikkerhetstest
Testvinner!
Nye Caddy 5 stor personbil familiebil stort bagasjerom 7-seter digital cockpit infotainment panorama glasstak
Utmanøvreringsassistenten "Rear Cross Traffic Alert" 

Den nye Caddy | 21.10.2020

Nye Volkswagen Caddy: Større, mer praktisk, mer effektiv og mer intelligent.

Volkswagen Caddy har til nå blitt bygget i mer enn tre millioner eksemplarer, og nå lanseres den 5. generasjonen. For første gang baseres allrounderen på MQB-plattformen, den samme som brukes i Volkswagen Golf 8. Dette gir helt nye teknologiske muligheter.

Lansering i Norge
De første bilene kommer til Volkswagen Nyttekjøretøy forhandlerne i fjerde kvartal 2020. Markedsintroduksjonen i Norge blir i januar 2021.

Les hele NTB-pressemeldingen her

Nye Caddy 5 stor personbil familiebil stort bagasjerom 7-seter digital cockpit infotainment panorama glasstak
Den nye Caddy personbil
Den nye Caddy Cargo liten varebil stor 7-seter personbil
Den nye Caddy Cargo

Gratulerer Alexander! | 05.09.20

Da var det avgjort! Vinneren av Norges Hyggeligste Håndverker 2020 ble Alexander Nygaard-Andersen. Vi gratulerer så mye og håper du blir fornøyd med hovedpremien.

Alexander vant fri leasing i 3 år av en Volkswagen Transporter eller Caddy på grønne skilter, levert av Harald A Møller. Han velger selv hvilken av modellene han ønsker.

vinner norges hyggeligste håndverker hovedpremie premie 1. plass Alexander Nygaard-Andresen NHH 2020 hovedsponsor vw Volkswagen Nyttekjøretøy
Stolt hovedvinner av kåringen Norges Hyggeligste Håndverker 2020

Fabrikken vår forbereder seg på produksjon av nye Multivan og ID. BUZZ

Volkswagen Nyttekjøretøy gjennomfører nå en storstilt modernisering av sin produksjonen i Hannover: Sommeren ble brukt til klargjøring for produksjonen av de kommende medlemmene i Transporter-familien: Etterfølgeren til dagens Multivan (2021) og ID. BUZZ (2022).

  • Over 500 moderniseringer og vedlikeholdsoppgaver ble fullført på fire uker
  • Forberedelsene til produksjon av nye Multivan og den helelektriske ID. BUZZ går etter planen
  • Årlig reduksjon på rundt 4.200 tonn CO2 fra tiltak gjort i pressverket

– "Med disse grepene gjennomfører vi systematisk vår strategi for automatisering og digitalisering. Vi bygger fullstendig om produksjonslinjene i Hannover, slik at vi kan bygge ytterligere modeller her i tillegg til vår suksessfulle T6.1-modell", sier Josef Baumert, leder for produksjon og logistikk hos Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV).

vw Volkswagen nyttekjøretøy pressemelding fabrikk produksjon nye Multivan ID. Buzz
Nok en stjerne blir født

– "Fra og med neste år vil vi også kunne bygge nye Multivan med både forbrenningsmotor og som hybrid her. Og ikke minst vil vi kunne produsere den helelektriske ID. BUZZ. Det er et klart signal på retningen fremover for denne fabrikken", legger Baumert til.

I løpet av en treukers stopp i produksjonen (i uke 31 til 33), og ytterligere en uke med redusert produksjonsvolum, ble over 500 enkeltstående oppgaver knyttet til vedlikehold og modernisering utført. Hovedfokuset var å kunne gjøre klar for produksjonen av Multivan og ID. BUZZ.

– "Ved å demontere gammelt utstyr, og sette opp nye produksjonslinjer, gjør vi framtiden for fabrikken vår synlig. 2000 mennesker var involvert, innen alle områder av kjøretøyproduksjonen, med å montere maskiner for de kommende modellene, eller integrere dem i eksisterende prosesser", sier Thomas Hahlbohm, direktør for fabrikken i Hannover.

vw Volkswagen nyttekjøretøy pressemelding fabrikk produksjon nye Multivan ID. Buzz
Hvem er dette mon tro?
vw Volkswagen nyttekjøretøy pressemelding fabrikk produksjon nye Multivan ID. Buzz
I våre fabrikker tas også smittevern på alvor 

Eksempel på tiltak som er gjennomført i disse ukene:

  • Demontering av Amarok-maskiner i karosseriverkstedet, lakkeringen og montasjen. Her skal deler av produksjonslinjen for ID. BUZZ settes opp. Arbeidet gjelder et areal på rundt 34.000 kvadratmeter.
  • Bygging og bestilling av nye maskiner til nye Multivan i karosseriverkstedet, lakkeringen og montasjelinjen for T-modeller.
  • Demontering av en gammel linje med pressverktøy i karosseriverkstedet: På grunn av bruk av PXL (startet i 2015), og modernisering av presslinje 100 (dette året), blir en gammel presslinje ikke lenger brukt, og er demontert. Resultatet av å kutte ut de gamle pressene og øke energieffektiviteten i de eksisterende maskinene i karosseriverkstedet, er en reduksjon i CO2-utslipp på rundt 4.200 tonn per år.
  • Tilpasninger og endringer av transportutstyret i lakkeringen for å kunne innlemme nye Multivan, og i montasjelinjen som en forberedelse for å innlemme ID. BUZZ.
  • Bygging av en ny tofargelakkering for de aktuelle modellene i T-familien, nye Multivan og ID. BUZZ.
  • På noen produksjonslinjer skal T6.1 bygges samtidig med etterfølgeren fra 2021. Dette har følger først og fremst for montasjeprosessene. I løpet av ferieukene ble det gjennomført tallrike tiltak for å gjøre dette mulig.
vw Volkswagen nyttekjøretøy pressemelding fabrikk produksjon nye Multivan ID. Buzz
Presisjon uten sidestykke

Norges Hyggeligste Håndverker 2020 | 28.04.2020

Nå er jakten på Norges Hyggeligste Håndverker 2020 i gang og Volkswagen Nyttekjøretøy er stolt hovedsponsor. Kåringen ble startet i 2017 og er et bransjesamarbeid mellom ulike aktører i håndverkerbransjen. Sammen deler vi de gode historiene, og vi blir bedre kjent med alle menneskene som hver dag er med på å bygge landet. Formålet med konkurransen er å skape stolthet og positivt engasjement rundt håndverkeryrket. Les mer om kåringen her

"Vi ønsker å bidra til at de flinke håndverkerne vi har rundt om i landet får økt oppmerksomhet for den gode jobben som legges ned hver eneste dag", sier Ingvild Øversveen. Hun er Markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy, og sitter også i årets jury for kåringen.

Stem frem en håndverker
Hvem som helst kan nominere frem én eller flere håndverkere de mener fortjener å være med i kåringen. Les mer om dette her

vw Volkswagen hvit Transporter 6.1 varebil kassebil arbeidsbil budbil hovedpremie Norges Hyggeligste Håndverker
Årets hovedpremie: fri leasing i tre år av Transporter eller Caddy varebil fra Volkswagen Nyttekjøretøy levert av Harald A. Møller.