Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

vw Volkswagen Nyttekjøretøy siste nytt sambabuss

Siste nytt | Volkswagen Nyttekjøretøy Norge

Her deler vi alt fra nyttig kundeinformasjon til nyheter om teknologiske innovasjoner, gla´saker og stolte øyeblikk!

Her deler vi alt fra nyttig kundeinformasjon til nyheter om teknologiske innovasjoner, gla´saker og stolte øyeblikk!

Digitalt førerkort fra Statens vegvesen | 09.10.2019

Volkswagen vw varebil smarttelefon Digitalt førerkort app Førerkort Statens vegvesen

Du har kanskje fått med deg nyheten og lastet ned appen allerede?
Ved hjelp av appen «Førerkort» kan du nå enkelt laste ned og bruke et digitalt førerkort istedenfor ditt fysiske. Dette er godt nytt for alle rotekopper, eller for deg som er gift med mobilen.

Hvem kan få digitalt førerkort?
For å kunne ta i bruk et digitalt førerkort må;

 • du ha et gyldig norsk fysisk førerkort
 • du ha et førerkort i bankkortstørrelse
 • bildet ditt være lagret digitalt hos Statens vegvesen
 • du være registrert bosatt i NorgeLast ned appen

Her kan du laste ned appen «Førerkort»;
Last ned "Førerkort" fra App Store
Last ned "Førerkort" fra Google Play

Blir du stoppet i kontroll må du vise gyldig førerkort, men nå trenger du altså kun å vise ditt digitale førerkort. Merk at digitalt førerkort kun er gyldig i Norge. Skal du til utlandet må du fortsatt ha med ditt fysiske førerkort.
 

Vi gratulerer Heimevernet med nye Amarok feltvogner | 03.10.2019

vw Volkswagen Amarok militærpickup pickup overleveres til Forsvaret

Under en høytidelig overleveringsseremoni på Lutvann leir, torsdag 3. oktober 2019, ble de første nye Volkswagen Amarok feltvognene overlevert til HV-02. Overleveringen av nye feltvogner til det enkelte HV-distrikt vil skje fortløpende utover høsten 2019 og første halvår 2020.

Økt sikkerhet og kapasitet
"De nye feltvognene gir oss bedre sikkerhet og større mobilitet som gir økt operativ evne for Heimevernet", sier fungerende sjef Heimevernet, brigader Elisabeth Gifstad Michelsen.
Heimevernslagene utrustes med to feltvogner i hvert lag, med kapasitet til å frakte åtte stridsutrustede soldater, inklusive alt lagsmateriell og forsyninger. Feltvognene er upansrede og føres på b-sertifikat. - Dette er en stor dag for oss i Heimevernet. 

Slik blir feltvognen til
Amarok pickup kommer delvis modifisert fra fabrikk før den går til påbygger Modiforce i Nederland. Her får den nødvendige militære tilpasninger. Modiforce har også vært påbygger for et betydelig antall Amarok til det nederlandske forsvaret.

Vi har fått ny logo og ny nettside | 12.09.2019

Du har sikkert fått det med deg allerede? Den 9. september, på selveste valgdagen, byttet Volkswagen logo. Volkswagen presenterer både denne og nytt merkevaredesign på bilutstillingen i Frankfurt. Den nye visuelle fremtoningen skal vise at Volkswagen går mot en yngre, mer digital og generelt mer moderne look. Det nye merkevaredesignet er en logisk konsekvens av Volkswagens strategiske reorientering mot det elektriske. 

Den nye logoen har nå blitt todimensjonell igjen med en aldri så liten retrolook og minner om Volkswagen logoen fra 1967. Den første bilmodellen som får æren av å bære den nye logoen i grillen vil etter alt å dømme bli nye T7.

Den 12. september gikk vi over til nye nettsider som står i stil med det nye designet. Vi håper du finner frem til det du leter etter. Om ikke er du velkommen til å ta kontakt!


Militærpolitiet velger Amarok pickup | 04.06.2019

Militærpolitiet går for Amarok pickup og pickupene ble levert utenfor Akershus festning i Oslo i godt selskap med militærpolitiet sine egne. Soldater i uniform

Onsdag 29. mai var det offisiell overlevering av Militærpolitiet sine første fem Amarok pickuper ved Akershus Festning i Oslo. I Forsvaret sine egne kanaler sies følgende om nyanskaffelsen; "Militærpolitiet er nå enda bedre skodd og har fått nye biler med god synlighet og gode terrengegenskaper. Kjøretøyene bidrar til en tryggere hverdag både for MPs personell og medtrafikanter". Vi takker for tillitten!
 

Verdenspremiere på Transporter 6.1 | 08.042019

verdenspremiere på vw Volkswagen Transporter 6.1

I dag ble nye Transporter 6.1 avduket under Bauma 2019, verdens største messe for byggmaskiner og apparater i München, Tyskland. Den ble vist frem som varebil og pickup med dobbeltkabin. Her er noe av det som er nytt;

 • En rekke nye førerassistetsystemer takket være nytt servostyringssystem for sikrere og enklere kjøring.
 • Redesignet interiør og eksteriør samt førerhus.
 • Separat låsing av lasterom og førerhus slik at disse kan låses og åpnes uavhengig av hverandre.
 • Ny lastefunksjon for lange gjenstander ved bruk av plass under tosetersbenk på passasjersiden 

Vi kommer med mer informasjon om Transporter 6.1 fortløpende og gleder oss til den kommer for salg i Norge!
 

Verdenspremiere på Multivan 6.1 | 21.02.2019

verdenspremiere på vw Volkswagen Multivan 6.1

Verdenspremiere
I kveld presenterte Volkswagen Nyttekjøretøy Multivan 6.1 til et publikum av internasjonale medierepresentanter i Autostadt Wolfsburg, bare noen meter fra stedet hvor de første prototypene av modellserien ble bygget for 70 år siden. Den vil være Norgesaktuell fra og med høsten 2019.

Hva er nytt?
I tillegg til oppgradering av eksteriøret finner vi også store nyheter på innsiden. Nytt digitalt førermiljø med 9.2" stor MIB3 infotainmentskjerm samt "Active Info Display" er noen av godsakene T6.1 har å by på. Den kommer også med en rekke nye førerassistentsystemer som blant annet sidevind- og parkeringsassistent, tilhengerassistent og lane assist. Det oppgraderte infotainmentsystemet samt en rekke andre digitale tilkoblingsmuligheter åpner for tilgang til nye former for hjelpesystemer. Det er ingen tvil om at Multivan 6.1 setter nye standarder for bilsikkerhet, komfort og kjørestabilitet. Den vil leveres med 2.0 TDI motorer fra 90 - 199 hk. Vi kommer med mer informasjon om denne fortløpende og gleder oss til høsten!
 

Kolonial.no skal levere matvarer med e-Crafter | 18.02.2019

Kolonial.no kjøper inn e-Crafter el varebil til levering av matvarer helt utslippsfritt

Som en start på reisen mot å bli blant de første med en helelektrisk bilpark innen få år for hjemlevering av matvarer, har Kolonial.no nå valgt å ta i bruk nullutslipp-teknologi. Valget falt på e-Crafter, den første helelektriske varebilen fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

Våger å satse
Som Nordens raskest voksende matbutikk på nett vil en ren elbilpark være et betydelig bidrag for å skåne miljøet. Og når kundene våre etterspør stadig mer miljøvennlige løsninger er det noe vi selvfølgelig vil levere på. Denne bilen alene kan erstatte 12.775 turer til butikken i året. sier Jon Kåre Stene, gründer og Distribusjonssjef.

Tester grønn teknologi tidlig
Elbiler vil kunne erstatte hele vår bilpark på kort tid. Nå tester vi teknologien for å lære før vi skalerer opp og bytter ut hele distribusjonen til elbiler, sier Jon Kåre Stene. Veien mot en bærekraftig linje er stegvis, og nå er første steget tatt med enda grønnere distribusjon av matvarer.

NYHET! Nå kan du bygge bil | 01.02.2019

vw Volkswagen varebiler Bygg Bil

Velkommen til vår nye bilkonfigurator. Ved hjelp av kjent funksjonalitet fra Volkswagen personbil sin tilsvarende Bygg-bil-tjeneste kan du nå også bygge varebiler og store personbiler. Velg blant en rekke ulike motor- og girkombinasjoner, farger, felger, interiørvalg og ekstrautstyr.

Vi gjør oppmerksom på følgende; priser i bilkonfiguratoren vises inkludert mva. på alle bilmodeller, se derfor våre prislister for priser eks. mva. Vi er fortsatt i en testfase og ber derfor om din tåmodighet hvis feil skulle oppstå. Vår store kassebil Crafter, Crafter pickup og e-Crafter vil alle være tilgjengelige for bygging etterhvert.

Les vår FAQ eller kontakt vårt kundesenter om du har spørsmål, du finner deres kontaktinformasjon her. God bygging!
 

Reduserte åpningstider hos våre kundesentre julen 2018 | 21.12.2018

vw Volkswagen kundeservice kontakt oss julepynt bulli juletre julekule julelys

Kundesenter Harald A. Møller har følgende reduserte åpningstider julen 2018
Julaften: stengt
27. og 28. desember: kl. 08:00 - 16:00 
Lørdag 29. desember: stengt
Nyttårsaften: stengt
Øvrige helligdager: stengt

Kundeservice Volkswagen Financial Services og Kundeservice Fleet Team (Fleetweb) har følgende reduserte åpningstider julen 2018:
27. og 28. desember kl. 08:00 - 15:00
Nyttårsaften kl. 08:00 - 12:00

Våre Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandlere: 
Dette vil variere fra forhandler til forhandler. Søk opp din lokale Volkswagen-forhandler og finn åpningstider på deres egne hjemmesider ved hjelp av vårt forhandlersøk som du finner her
 

e-Crafter levert til første kunde | 14.12.2018

vw Volkswagen e-Crafter levert til posten

Torsdag 13. desember ble fire elektriske varebiler av modellen e-Craftere fra Volkswagen Nyttekjøretøy overlevert til Posten. Dermed blir store elektriske varebiler å se i Postens juletrafikk i Oslo. 

Posten har i dag 600 varebiler av denne størrelsen på landsbasis, men de er drevet med fossilt drivstoff. De har som mål å benytte kun fornybare energikilder i biler og bygninger innen 2025. 
Pressesjef John Eckhoff i Posten Norge legger til at Posten er avhengig av bilprodusentene for å kunne innføre konkurransedyktige nullutslippsløsninger så raskt som selskapet ønsker.
 

Møt e-Crafter på Zerokonferansen 2018 | 1.11.2018

vw Volkswagen e-Crafter el varebil elektrisk varebil elbil elvarebil miljøvennlig grønn budbil bud

Er du nysgjerrig på vår første el varebil e-Crafter som snart kommer for salg? Da kan du besøke Zerokonferansen og sjekke den ut der.

Elektrifisering av varebiler i Norge har gått mye tregere enn for personbilsegmentet. Dette skyldes blant annet mangelen på større modeller for nyttetransportsektoren. Nå lanserer vi snart e-Crafter, en elektrisk versjon av vår store varebilmodell Crafter. Du kan ta en nærmere kikk på denne på årets Zerokonferanse som arrangeres 7-8. november i Oslo.

El varebilen e-Crafter vil bli introdusert på IAA-messen i Hannover den 19. september 2018, og like etter vil vi åpne for bestillinger i Norge.
 

Vant stort anbud til Forsvaret med Amarok | 26.9.2018

vw Volkswagen Amarok forsvaret gikk for pickup fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Den 24. september 2018 inngikk Harald A. Møller AS den største enkeltkontrakten som noensinne er inngått mellom importøren og en norsk kunde.

- Det er en stor dag for oss å undertegne en så betydelig avtale og samtidig motta bestilling på 360 Amarok her på Lutvann i dag, sier Håkon Wirak, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.
 

Elektriske nyheter fra IAA messen i Hannover 2018 | 19.9.2018.

vw Volkswagen id buzz cargo elektrisk varebil elbil elvarebil el varebil

Volkswagen Nyttekjøretøy presenterer hele fem nullutslippsnyheter under IAA-messen i Hannover. Noen av høydepunktene er verdenspremieren på fullelektriske ABT e-Caddy og ABT e-Transportere-Crafter samt el varebilen I.D. BUZZ CARGO.

Det kunngjorte samarbeidet mellom Volkswagen Commercial Vehicles og ABT e-line GmbH omhandler elektrifisering av Caddy og Transporter. ABT e-line er et firma som allerede har stor erfaring med elektriske løsninger. Søsterselskapet ABT Sportsline GmbH er blant annet suksessfulle i Formula E racing.

Det ble også presentert følgende:
* Elvaresykkelen Cargo e-Bike
* Brenselcelle/hydrogenkjøretøyet Crafter HyMotion
 

e-Crafter lanseringsklar til høsten | 13.08.2018

vw Volkswagen e-Crafter lanseringsklar i Norge

I forbindelse med Harald A. Møllers deltakelse på Arendalsuka, lanserer Volkswagen Nyttekjøretøy prisen på den helektriske e-Crafter. 

«Det nærmer seg introduksjon av vår første elektriske varebil og det kjennes riktig for oss å dele lanseringsplanene for e-Crafter på vårt seminar om elektrisk mobilitet på Arendalsuka» sier Håkon Wirak, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.
 

Reduserte åpningstider hos våre kundesentre i sommer | 13.06.2018

Kundesenter Harald A. Møller har følgende reduserte åpningstider sommeren 2018:
Juni: Man-fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: stengt
Juli - august: Man-fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag. 10:00 - 16:00
(mest sannsynlig vil disse åpningstidene holdes ut året)

Kundeservice Volkswagen Financial Services og Kundeservice Fleet Team (Fleetweb) har følgende reduserte åpningstider sommeren 2018:
23. juni - 15. august kl. 08:00 - 16:00

Våre Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandlere 
Dette vil variere. Søk opp forhandler og finn åpningstider på deres egne hjemmesider ved hjelp av vårt forhandlersøk.
 

Crafter med 4MOTION firehjulstrekk og 8-trinns automatgir | 02.06.2018

vw Volkswagen Crafter med firehjulstrekk

Hvis du er en av dem som har ventet på denne uslåelige kombinasjonen kan man vel kalle dette for en gla´nyhet. Nå får du nemlig kjøpt varebilen Crafter med 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med 8-trinns girkasse. Crafter er den eneste varebilen i sin klasse som leveres med seks forskjellige kombinasjoner av drivlinje og girkasse. Forhjulstrekk, bakhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med en 8-trinns automatgirkasse eller en 6-trinns manuell girkasse.
 

Nyhet! Amarok med 258 hk | 26.03.2018 

vw Volkswagen Amarok pickup kjører og sladder i grus og jord omgitt av støvsky

Det er nå åpnet for bestilling av Amarok pickup med ny og kraftigere motor på 258 hk. Dermed styrker Amarok ytterligere sin posisjon som det mest motorsterke og komfortable valget i sitt segment. Amarok 258 hk/580Nm i kombinasjon med 8-trinns automatgir og permanent 4MOTION firehjulstrekk, setter en ny standard. I tillegg til økt dreiemoment, har den også en "overboost"-funksjon som gjør at motoren yter hele 272 hk i en kort periode under f.eks. en forbikjøring. Motoren med 258 hk leveres både til utstyrsnivå Highline og Aventura.
Volkswagen Amarok pickup med V6 dieselmotor er en vinner på alle måter og har høstet stor anerkjennelse av internasjonale journalister. Amarok ble kåret til "International Pick-up" i 2010 og vant samme pris igjen i 2018, som første bil i sin klasse. Volkswagen Amarok 258 hk som varebil koster fra 445.500,- eks. mva, inkl. frakt og levering Oslo. Nytt standardutstyr på Aventura med 258 hk er;

 • Titansort taktrekk
 • 20» TALCA lettmetallfelger i fargen Dark Graphite
 • Parkeringsvarmer med tidsur og fjernkontroll
 • Alarm med kupésensor
 • Dekktrykkontroll
 • Tilhengerfeste
 • 4 nøkler med fjernkontroll
   

Vi er stolt hovedsponsor av Norges Hyggeligste Håndverker | 24.03.2018 

Stolt hovedsponsor norges hyggeligste håndverker Mitt Anbud vw Volkswagen Transporter varebil håndverker

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker. Kampanjen skapte enormt engasjement landet rundt, og til slutt stakk Sveinung Tofteland fra Søgne av med seieren. Nå har jakten startet på en ny kandidat.

Vi mener håndverkerne fortjener positiv oppmerksomhet og ønsket derfor å være med som hovedsponsor av konkurransen, som er et initiativ fra Dipper og Mitt Anbud.
Målet med konkurransen er å skape stolthet og positivt engasjement rundt håndverkeryrket.

Konkurransen startet 23. april og vinneren kåres under Boligmessen på Telenor Arena lørdag 15. september 2018.
I år vil det også bli kåret vinnere av underkategorier, deriblant snekker/tømrer, maler, murer, elektriker, rørlegger og lærling.
Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser.