Bildet viser en hvit og blå Volkswagen ID. BUZZ cargo el varebil som står parkert mot hvit bakgrunn med LED hovedlys

Volkswagen Nyttekjøretøy viser hvordan fremtidens transport kan se ut | 29.11.2018

Volkswagen Nyttekjøretøy viser hvordan fremtidens transport kan se ut | 29.11.2018

Amerikansk premiere: ID. Buzz Cargo & CARGO eBIKE viser hvordan transport kan se ut i fremtiden!

Nullutslippsvarebilen, ID. Buzz Cargo, projiserer ideen om Bulli inn i fremtiden. CARGO e-BIKE, en nyutviklet lastesykkel, er konstruert for utslippsfri mikromobilitet i byen.

Hannover/Los Angeles, 28. november 2018 - Volkswagen Commercial Vehicles elektrifiserer nå også Amerika - med den amerikanske premieren på ID. BUZZ CARGO* under Auto Show i  Los Angeles.
Et elektrisk drivlinjesystem og en helautomatisk kjøremodus har forvandlet ID. BUZZ til en elbil fra en ny tid. Visuelt overfører den også designet til den legendariske Bulli aka Microbus inn i fremtiden. Og den underliggende teknologien oppfyller alt som designet lover: ID. BUZZ CARGO imponerer med lang rekkevidde, maksimal plassutnyttelse og et digitalisert varerom som automatisk kan rapportere om lagerbeholdningen til lageret online for så å starte etterbestilling av produkter. ID. BUZZ CARGO forventes å bli produsert i 2022. Et annet produkt, som også blir presentert i en amerikansk premiere i California, vil allerede komme på markedet i 2019: CARGO eBIKE - en innovativ, elektrisk trehjuls-lastesykkel skapt for byen.

Ny teknologi muliggjør nye former for mobilitet
Volkswagen  Commercial Vehicles sin merkevare gjør sin inntreden i en ny æra innen mobilitet med ID. BUZZ: ikke bare vil den helelektriske og digitale Bullien muliggjøre autonom kjøring og leveranser av varer i overskuelig fremtid - selv i soner med restriksjoner vil den kunne brukes. Plassert mellom Caddy og T-modellen i størrelse, vil den også kunne innta nye markeder og muligheter. Dr Thomas Sedran, styreleder for merkevarestyret i ledelsen uttaler seg: "Med ID. BUZZ CARGO tar vi Volkswagen Commercial Vehicles inn i en ny tidsalder med elektrisk mobilitet og autonom kjøring. Denne elbilen har stort potensial for global suksess som en nullutslippskjøretøy. Dette designikonet gir også elektrisk mobilitet et umiskjennelig ansikt."

Bildet viser en hvit og blå Volkswagen ID. BUZZ Cargo elvarebil som kjører i bysentrum
Konseptbilen ID. Buzz Cargo elvarebil
Bildet viser Volkswagen eCargo elsykkel og to mennesker som snakker sammen mens en pakke overleveres
CARGO eBIKE

Konseptbilen ID. BUZZ CARGO er den første varebilen som baserer seg på den nye modulær elektriske plattformen (MEB). En viktig teknisk egenskap for MEB-plattformen er skalerbarheten til batteriene. MEB-modellene kan leveres med forskjellige størrelse på batterier i henhold til kjøretøyets tiltenkte bruk. Dette muliggjør rekkevidde fra rundt 330 km til mer enn 550 km (basert på WLTP**). Denne muligheten kan også overføres til ID. BUZZ CARGO. Et soltak vil også kunne forlenge elvarebilens rekkevidde og daglige kjøreområder.

CARGO e-BIKE
"Den nye CARGO e-BIKE illustrerer også hvordan Volkswagen Commercial Vehicles tilnærmer elektrisk mobilitet og transformasjonen av bilindustrienseg på en helhetlig måte. I fremtiden vil vårt elektriske modellprogram variere fra denne geniale, kompakte trehjuls-lastesykkelen til modeller som den autonome ID. BUZZ CARGO samt e‑Crafter som allerede er introdusert i Europa og tilbyr en maksimal nyttelast på 1,75 tonn ", sier Sedran. "Verden er i bevegelse. Men det som forblir konstant er behovene våre for sikker, effektiv og praktisk transport av mennesker og varer. Det er det vi ønsker å gi."

* Konseptbil
** WLTP = Worldwide Harmonised Light-Duty Vehicles Test Procedure

Bildet viser Volkswagen eCargo elsykkel og en kvinne som sykler på denne langs en elv i en by
CARGO eBIKE
Bildet viser en hvit og gul Volkswagen ID. BUZZ elbil med LED hovedlys i solnedgang
Konseptbilen ID. Buzz elbil

Meld deg på vårt elektriske nyhetsbrev

Motta siste nytt om ID. Buzz Cargo og andre elektriske nyheter fra oss!