Volkswagen vw Nyttekjøretøy pressemeldinger blå Caravelle personbil
Volkswagen vw Nyttekjøretøy pressemeldinger blå Caravelle personbil
Volkswagen vw Nyttekjøretøy pressemeldinger blå Caravelle personbil
Volkswagen vw Nyttekjøretøy pressemeldinger blå Caravelle personbil

Våre pressemeldinger

Våre pressemeldinger

Under finner du en oversikt over alle våre pressemeldinger.
Spørsmål? Kontakt vår presseansvarlig: Anita Svanes | 995 69 660 | anita.svanes@moller.no
 

Transporter tar gull i sikkerhetstest | 16.12.2020

Euro NCAP har gjennomført en omfattende sikkerhetstest av 19 lette varebiler. I denne testen går varebilen Transporter 6.1 helt til topps og får gullmedalje for den sikreste varebilen. 

Hvit Volkswagen vw Transporter varebil kjører på veien. På bildet ser man også et sertifikat som viser at Transporter vant gull i Euro NCAP sikkerhetstest
Testvinner!

Den nye Caddy | 21.10.2020

Nye Volkswagen Caddy: Større, mer praktisk, mer effektiv og mer intelligent.

Volkswagen Caddy har til nå blitt bygget i mer enn tre millioner eksemplarer, og nå lanseres den 5. generasjonen. For første gang baseres allrounderen på MQB-plattformen, den samme som brukes i Volkswagen Golf 8. Dette gir helt nye teknologiske muligheter.

Lansering i Norge
De første bilene kommer til Volkswagen Nyttekjøretøy forhandlerne i fjerde kvartal 2020. Markedsintroduksjonen i Norge blir i januar 2021.

Les hele NTB-pressemeldingen her

Nye Caddy 5 stor personbil familiebil stort bagasjerom 7-seter digital cockpit infotainment panorama glasstak
Den nye Caddy Maxi familiebil

Verdenspremiere nye Caddy | Februar 2020

20. februar var det verdenspremiere i Düsseldorf for 5. generasjon Volkswagen Caddy. Nykommeren er digital, tilkoplet internett og mer effektiv enn noen gang. Les hele pressemeldingen her

 

Nye Caddy 5 stor personbil familiebil stort bagasjerom 7-seter digital cockpit infotainment panorama glasstak
Den nye Caddy personbil
Den nye Caddy varebil

Nye Caddy 2020 - Konseptskisser og informasjonsdrypp

Nye Volkswagen Caddy person- og varebil har verdenspremiere i februar, men vi gir deg allerede nå et lite informasjonsdrypp samt sniktitt på de ferskeste konseptskissene. Stikkord: moderat hellende taklinje, store sideflater og nytt frontparti samt mulighet for opptil 18" felger. 

Verdenspremiere for nye Transporter 6.1 varebil

Den nye Transporter T6.1 debuterete i München med et rikere utvalg karosserivarianter enn noen gang tidligere: Ren varebil, personbil og som pick-up med singel- og dobbelkabin.

Konsept og designskisse av den nye Volkswagen Caddy
Bildet viser den nye Transporter 6.1 varebil

10 millioner solgte nyttekjøretøy

Pressemelding Volkswagen Nyttekjøretøy 10 millioner solgte nyttekjøretøy salgstall 2019

Den 8. mars 1956 startet produksjonen av Volkswagen Nyttekjøretøy i Hannover. På dagen 63 år senere rullet kjøretøy nr. 10 million av produksjonslinjen – en 9-seters T6 Caravelle, som Volkswagen Nyttekjøretøy donerte til en stiftelse for pleie av syke barn
 

Verdenspremiere Multivan 6.1

vw Multivan T6.1 T6 6.1 verdenspremiere Volkswagen

Transporter, Caravelle og Multivan er oppgradert. Stikkord: Digitalisert og oppkoplet mot internett. I integrasjonen av en ny generasjon infotainment- og assistentsystemer, har utviklingsteamet dykket dypt ned i dagens teknologi.
 

Posten går for e‑Crafter

vw Volkswagen e-Crafter første norske kunde

Volkswagen Nyttekjøretøy overleverte fire Volkswagen e‑Crafter til første kunde som ble Posten Norge. Dermed blir store elektriske varebiler å se i Postens juletrafikk i Oslo.
 

Volkswagen Nyttekjøretøy vant stort anbud til Forsvaret

Volkswagen Nyttekjøretøy VW vant stort anbud til Forsvaret med Amarok pickup

Den 24. september 2018 inngikk Harald A. Møller AS den største enkeltkontrakten som noensinne er inngått mellom importøren og en norsk kunde. Anbudet på nye feltvogner til Heimevernet ble utlyst våren 2017. Harald A. Møller AS og Forsvarsmateriell har nå inngått en avtale som har en varighet på inntil 7 år for leveranse av feltvogner.
 

Elektriske nyheter fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Elektriske nyheter fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy presenterer hele fem nullutslippsnyheter under IAA-messen i Hannover. Noen av høydepunktene er verdenspremieren på fullelektriske ABT e-Caddy og ABT e-Transporter, samt elektriske ID. BUZZ Cargo.
 

Åpner for bestilling av e‑Crafter

Volkswagen e-Crafter

På den internasjonale varebilmessen IAA i Hannover, som åpnet 19. september 2018, presenterer Volkswagen Nyttekjøretøy den nye helelektriske varebilen e‑Crafter. Samme dag åpner Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge for bestilling av nye e‑Crafter.
 

e‑Crafter Elektrisk varebil lanseringsklar til høsten

VW e-Crafter elektrisk varebil el varebil e-mobility

I forbindelse med Harald A. Møllers deltakelse på Arendalsuka 2018 lanserte Volkswagen Nyttekjøretøy prisen på el varebilen e‑Crafter.
 

Amarok pickup med 258 hk motor

Amarok pickup fra Volkswagen Nyttekjøretøy med ny motor på 258hk

Det er nå åpnet for bestilling av Amarok pickup med ny og kraftigere motor på 258 hk. Dermed styrker Amarok ytterligere sin posisjon som det mest motorsterke og komfortable valget i sitt segment.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her.