Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

Volkswagen vw Nyttekjøretøy pressemeldinger blå Caravelle personbil

Våre pressemeldinger

Våre pressemeldinger

Her finner du en oversikt over alle våre pressemeldinger fra 2018 og 2019.
Spørsmål? Kontakt vår presseansvarlig Anita Svanes | 995 69 660 | anita.svanes@moller.no
 

Her finner du en oversikt over alle våre pressemeldinger fra 2018 og 2019.
Spørsmål? Kontakt vår presseansvarlig Anita Svanes | 995 69 660 | anita.svanes@moller.no
 

Verdenspremiere Transporter 6.1

VW Volkswagen T6 Transporter 6.1 verdenspremiere varebil

Den nye Transporter T6.1 debuterete i München med et rikere utvalg karosserivarianter enn noen gang tidligere: Ren varebil, personbil og som pick-up med singel- og dobbelkabin.
 

10 millioner solgte nyttekjøretøy

Pressemelding Volkswagen Nyttekjøretøy 10 millioner solgte nyttekjøretøy salgstall 2019

Den 8. mars 1956 startet produksjonen av Volkswagen Nyttekjøretøy i Hannover. På dagen 63 år senere rullet kjøretøy nr. 10 million av produksjonslinjen – en 9-seters T6 Caravelle, som Volkswagen Nyttekjøretøy donerte til en stiftelse for pleie av syke barn
 

Verdenspremiere Multivan 6.1

vw Multivan T6.1 T6 6.1 verdenspremiere Volkswagen

Transporter, Caravelle og Multivan er oppgradert. Stikkord: Digitalisert og oppkoplet mot internett. I integrasjonen av en ny generasjon infotainment- og assistentsystemer, har utviklingsteamet dykket dypt ned i dagens teknologi.
 

Posten går for e-Crafter

vw Volkswagen e-Crafter første norske kunde

Volkswagen Nyttekjøretøy overleverte fire Volkswagen e-Crafter til første kunde som ble Posten Norge. Dermed blir store elektriske varebiler å se i Postens juletrafikk i Oslo.
 

Volkswagen Nyttekjøretøy vant stort anbud til Forsvaret

Volkswagen Nyttekjøretøy VW vant stort anbud til Forsvaret med Amarok pickup

Den 24. september 2018 inngikk Harald A. Møller AS den største enkeltkontrakten som noensinne er inngått mellom importøren og en norsk kunde. Anbudet på nye feltvogner til Heimevernet ble utlyst våren 2017. Harald A. Møller AS og Forsvarsmateriell har nå inngått en avtale som har en varighet på inntil 7 år for leveranse av feltvogner.
 

Elektriske nyheter fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Elektriske nyheter fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy presenterer hele fem nullutslippsnyheter under IAA-messen i Hannover. Noen av høydepunktene er verdenspremieren på fullelektriske ABT e-Caddy og ABT e-Transporter, samt elektriske ID. BUZZ Cargo.
 

Åpner for bestilling av e-Crafter

Volkswagen e-Crafter

På den internasjonale varebilmessen IAA i Hannover, som åpnet 19. september 2018, presenterer Volkswagen Nyttekjøretøy den nye helelektriske varebilen e-Crafter. Samme dag åpner Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge for bestilling av nye e-Crafter.
 

e-Crafter Elektrisk varebil lanseringsklar til høsten

VW e-Crafter elektrisk varebil el varebil e-mobility

I forbindelse med Harald A. Møllers deltakelse på Arendalsuka 2018 lanserte Volkswagen Nyttekjøretøy prisen på el varebilen e-Crafter.
 

Amarok pickup med 258 hk motor

Amarok pickup fra Volkswagen Nyttekjøretøy med ny motor på 258hk

Det er nå åpnet for bestilling av Amarok pickup med ny og kraftigere motor på 258 hk. Dermed styrker Amarok ytterligere sin posisjon som det mest motorsterke og komfortable valget i sitt segment.