2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Multivan og sambabuss

Velkommen til Volkswagen Nyttekjøretøy

Historien
I 1936 ble Strømmen Auto etablert av Harald Aars Møller, og dette var starten på bileventyret som senere ble MøllerGruppen. I 1948 startet Harald A. Møller importen av Volkswagen, og ble med dette den syvende Volkswagen-importøren i verden.

Importøren Harald A. Møller
Harald A. Møller AS er Norges største bilimportør, og har siden oppstarten importert mer enn én million biler til norske kunder. Selskapet er importør av Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Škoda og Audi. Bilene selges gjennom et landsdekkende forhandlernett bestående av mange privateide forhandlere, samt forhandlere eid av Møller Bil. 

Volkswagen Nyttekjøretøy, Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul 
Vi vet at et nyttekjøretøy må være flere ting på en gang; både kjøretøy, lager og mobilt kontor. Med flere modeller i ulike varianter, tusenvis av utstyrskombinasjoner og det siste innen sikkerhets-innovasjoner, hjelper vi deg å velge akkurat den varebilen som passer deg og ditt bruk. Sammen med garantiene som holder bilen din på veien, høy annenhåndsverdi og Volkswagen-ekspertisen som sikrer deg best mulig oppfølging, vil du se at valget du gjør også har stor betydning for økonomien din. Volkswagen Nyttekjøretøy har et stort salg- og servicenettverk bestående av 82 forhandlere fra Mandal til Kirkenes, som står klare til å hjelpe. 

Volkswagen solgte flest varebiler i Norge i 2015, og har vært det mest kjøpte varebilmerket hvert år siden 2005. I 2015 registrerte vi 9 716 varebiler i Norge. Vi selger også noen lastebil- og bussregistrerte Craftere. I tillegg selger vi nesten 1 000 personbilregistrerte biler som Caddy og Caravelle. Disse er populære både blant yrkesbrukere og storfamilier. Den mest populære varebilen i 2015 ble Volkswagen Caddy, tett fulgt av Volkswagen Transporter. Disse to utgjør også de to mest populære varebilene av alle merker i Norge. Vi har over flere år hatt over 30 % markedsandel og er på den måten det desidert mest populære varebilmerket i Norge. I og med at de fleste varebiler brukes som arbeidsplass på en eller annen måte, synes vi det er hyggelig å kalle oss Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Ønsker du mer informasjon?