2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Nyttekjøretøy på varebilmessen i Hannover IAA 2018 VW nyheter e-Crafter elektriske varebiler e-mobility Volkswagen

IAA 2018.

Volkswagen Nyttekjøretøy på varebilmessen IAA.

Vi i Volkswagen Nyttekjøretøy gjentar suksessen fra tidligere år og stiller mannsterke på den internasjonale nyttekjøretøymessen IAA i Hannover i Tyskland 20. -27. september 2018. Det blir helt klart en uke med mange spennende nyheter. Noe vet vi, mye vet vi ikke. Denne nettsiden vil oppdateres fortløpende med informasjon, bilder og videoer fra Volkswagen Nyttekjøretøy på IAA messen slik at du kan få med deg siste nytt. Har du spørsmål relatert til IAA-messen kan du ta kontakt med vår presseansvarlig Anita Svanes | 995 69 660 | anita.svanes@moller.no eller sende oss en e-post til nyttekjoretoy@moller.no. 

"E-mobilitet vil spille en viktig rolle i vår fremtidige produktportefølje"

VW varebiler Volkswagen Nyttekjøretøy IAA messen Hannover 2018 e-mobility e-Crafter el varebil elektriske varebiler ABT e-mobility

"Slik vi ser det spiller nyttekjøretøy under 3,5 tonn en uunnværlige rolle for transport av varer og tjenester i urban strøk, spesielt på grunn av den raskt voksende økonomien som igjen øker transportbehovet. Samtidig står både vi som bilprodusent og våre kunder ovenfor strengere reguleringer nå enn før. Vi kommer til å demonstrere hvordan vi har tenkt til å takle akkurat disse utfordringene under årets IAA messe og skal blant annet vise hvordan e-mobilitet og elektriske drivlinjer vil spille en avgjørende rolle i vår fremtidige produktportefølje. Vi ser virkelig frem mot årets IAA messe og messetemaet "Driving Tomorrow", og vi kommer til å ta med oss dette inn i teknologien vi skal presentere for verden".

Dette ble uttalt på talerstolen av Heinz-Jürgen Löw, styremedlem i salg- og markedsavdelingen hos Volkswagen Nyttekjøretøy avdeling Tyskland under IAA workshop i forkant av årets IAA messe 2018 i Hannover. Det blir helt klart spennende å se hva årets nyheter byr på innenfor e-mobilitet. Hva som presenteres på årets IAA messe vil ha innvirkninger på hva vi som bilimportør kan tilby det norske markedet av bilmodeller og alternative drivlinjer i årene som kommer. 

"Transportsektoren trenger et paradigmeskifte"

VW varebiler Volkswagen Nyttekjøretøy IAA messen Hannover 2018 e-mobility e-Crafter el varebil elektriske varebiler ABT e-mobility Andreas Renschler | Styremedlem og CEO i ledelsen hos Volkswagen AS

"Transport av mennesker og tjenester er en del av fundamentet i velstandssamfunnet vårt, og akkurat nå opplever denne sektoren vår tids største forandringen som viser oss at vi trenger et nytt økosystem når det kommer til transportløsninger. Man kan si vi er midt oppe i et paradigmeskifte innenfor transport som vil være med på å forandre vår daglige drift slik vi kjenner den i dag. Derfor må vi være åpne for forandring. Vi må tenke nytt, vi må tenke radikalt og være villige til å forlate eksisterende måter å jobbe på for å komme oss dit. Som bilprodusent av nyttekjøretøy beveger vi oss derfor nå fremover. Alternative drivlinjer, nettverksbygging og digitalisering samt et mer åpent tankesett i forhold til hvordan vi samarbeider vil være avgjørende i årene fremover. 
Årets tema for IAA-messen er "Driving Tomorrow". Slik vi ser det betyr dette nye spillere på banen, nye forretningsmodeller, ny teknologi og nye trender. Men vi er avhengig av at alle er med for å få dette til - vi trenger alle mann på dekk. Politikerne må tilrettelegge for de optimale kjøreforholdene, vi må ha en tett dialog med våre kunder og de nye deltakerene i markedet. Det er rett og slett ikke nok å fortsette "business as usual" lenger. Det er derfor jeg ser frem til årets IAA messe fordi messen vil være med på å synliggjøre dette paradigmeskiftet". 

Dette ble uttalt på talerstolen av Andreas Renschler, styremedlem og CEO i ledelsen hos Volkswagen AS under IAA workshop i forkant av årets IAA messe 2018 i Hannover hvor den tyske bilindustrien møttes til debatt.

 

Snarveier.