2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy - Caddy, Transporter, Amarok, Caravelle, Multivan, Crafter

Siste nytt.

Hold deg oppdatert.

Velkommen til vår nye side med siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy! Når vi har noe nytt og interessant å melde legger vi det ut her. Yrkesbilbransjen er spennende, og for tiden i stor endring hvor man går en spennende tid i møte nå som både teknologiskiftet, elektriske drivlinjer og nye varebilmodeller setter fart på bransjen. Om du deler samme lidenskap som oss for varebiler, pickuper eller større personbiler er vi sikre på at du vil finne noe av interesse her inne. Og finner du noe som er verdt å dele må du gjerne tipse en venn eller to. God lesing!

Møt e-Crafter på Zerokonferansen 2018.

VW e-Crafter el varebil elektrisk vises frem på Zerokonferansen 2018 nullutslipp budbil

Er du nysgjerrig på vår første el varebil e-Crafter som snart kommer for salg? Da kan du besøke Zerokonferansen og sjekke den ut der.

Elektrifisering av varebiler i Norge har gått mye tregere enn for personbilsegmentet. Dette skyldes blant annet mangelen på større modeller for nyttetransportsektoren. Nå lanserer vi snart e-Crafter, en elektrisk versjon av vår store varebilmodell Crafter. Du kan ta en nærmere kikk på denne på årets Zerokonferanse som arrangeres 7-8. november i Oslo.

El varebilen e-Crafter vil bli introdusert på IAA-messen i Hannover den 19. september 2018, og like etter vil vi åpne for bestillinger i Norge.

Få siste nytt fra IAA messen 2018 i Hannover.

Publisert 10. september 2018
IAA varebilmesse messe 2018 Hannover e-mobilitet e-mobility e-Crafter el varebil elektrisk varebil

På IAA messen 2016 ble verden presentert for prototypen til Volkswagen Nyttekjøretøy sin første el varebil e-Crafter, To år har gått siden da og om noen uker kan vi som bilimportør endelig tilby den samme el varebilen til det norske markedet.

Vi gleder oss til å se hvilke nye teknologiske innovasjoner Volkswagen Nyttekjøretøy vil presentere på årets IAA messe. Det blir garantert like spennende som for to år siden. Vi vil være til stede under årets messe og kommer til å oppdatere nettsidene våre fortløpende med nyheter som slippes - så følg med!

Crafter - nå med 4MOTION firehjulstrekk og 8-trinns automatgir.

Publisert 2. juli 2018

Hvis du er en av dem som har ventet på denne uslåelige kombinasjonen kan man vel kalle dette for en gla´nyhet. Nå får du nemlig kjøpt varebilen Crafter med 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med 8-trinns girkasse. Crafter er den eneste varebilen i sin klasse som leveres med seks forskjellige kombinasjoner av drivlinje og girkasse. Forhjulstrekk, bakhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med en 8-trinns automatgirkasse eller en 6-trinns manuell girkasse.

Reduserte åpningstider i sommer hos våre kundesentre.

Publisert 13. juni 2018
Kundeservice kontakt oss Volkswagen Nyttekjøretøy

Kundesenter Harald A. Møller har følgende reduserte åpningstider sommeren 2018
Juni: Man-fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: stengt
Juli - august: Man-fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag. 10:00 - 16:00
(mest sannsynlig vil disse åpningstidene holdes ut året)

Kundeservice Volkswagen Financial Services og Kundeservice Fleet Team (Fleetweb) har følgende reduserte åpningstider sommeren 2018:
23. juni - 15. august kl. 08:00 - 16:00

Våre Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandlere 
Dette vil variere. Søk opp forhandler og finn åpningstider på deres egne hjemmesider ved hjelp av vårt forhandlersøk som du finner her

Nyhet! Amarok med 258 hk.

Publisert 26. mars 2018
Amarok pickup fra Volkswagen Nyttekjøretøy med ny motor på 258kh

Det er nå åpnet for bestilling av Amarok pickup med ny og kraftigere motor på 258 hk. Dermed styrker Amarok ytterligere sin posisjon som det mest motorsterke og komfortable valget i sitt segment. Amarok 258 hk/580Nm i kombinasjon med 8-trinns automatgir og permanent 4MOTION firehjulstrekk, setter en ny standard. I tillegg til økt dreiemoment, har den også en "overboost"-funksjon som gjør at motoren yter hele 272 hk i en kort periode under f.eks. en forbikjøring. Motoren med 258 hk leveres både til utstyrsnivå Highline og Aventura.
Volkswagen Amarok pickup med V6 dieselmotor er en vinner på alle måter og har høstet stor anerkjennelse av internasjonale journalister. Amarok ble kåret til "International Pick-up" i 2010 og vant samme pris igjen i 2018, som første bil i sin klasse. Volkswagen Amarok 258 hk som varebil koster fra 445.500,- eks. mva, inkl. frakt og levering Oslo. Nytt standardutstyr på Aventura med 258 hk er;

* Titansort taktrekk
* 20» TALCA lettmetallfelger i fargen Dark Graphite
* Parkeringsvarmer med tidsur og fjernkontroll
* Alarm med kupésensor
* Dekktrykkontroll
* Tilhengerfeste
* 4 nøkler med fjernkontroll

Vi er stolt hovedsponsor av Norges Hyggeligste Håndverker.

Publisert 24. mars 2018
Norges Hyggeligste Håndverker konkurranse stikksag Volkswagen Nyttekjøretøy Transporter varebil hovedsponsor

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker. Kampanjen skapte enormt engasjement landet rundt, og til slutt stakk Sveinung Tofteland fra Søgne av med seieren. Nå har jakten startet på en ny kandidat.

Vi mener håndverkerne fortjener positiv oppmerksomhet og ønsket derfor å være med som hovedsponsor av konkurransen, som er et initiativ fra Dipper og Mitt Anbud.
Målet med konkurransen er å skape stolthet og positivt engasjement rundt håndverkeryrket. Du kan nominere flinke håndverkere og lese mer om konkurransen på Norges Hyggeligste Håndverker sine egne nettsider.

Konkurransen startet 23. april og vinneren kåres under Boligmessen på Telenor Arena lørdag 15. september 2018.
I år vil det også bli kåret vinnere av underkategorier, deriblant snekker/tømrer, maler, murer, elektriker, rørlegger og lærling.
Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser. Alle kan nominere en håndverker til konkurransen, bare klikk her for å nominere.

Snarveier.