2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy - Caddy, Transporter, Amarok, Caravelle, Multivan, Crafter, e-Crafter el varebil elektrisk varebil

Siste nytt.

Hold deg oppdatert.

Yrkesbilbransjen er spennende, og for tiden i stor endring. Utvalget innenfor elektriske drivlinjer øker, utviklingen innenfor ny teknologi og endringer i transportbehov er alle faktorer som spiller inn. Om du deler samme lidenskap som for store biler som varebiler og pickuper håper vi du vil finne interessante innlegg å lese her.

Militærpolitiet går for Amarok pickup.

4. juni 2019
Amarok pickup militærpoliti militæret forsvaret

Onsdag 29. mai var det offisiell overlevering av Militærpolitiet sine første fem Amarok pickuper ved Akershus Festning i Oslo.

I Forsvaret sine egne kanaler sies følgende om nyanskaffelsen; "Militærpolitiet er nå enda bedre skodd og har fått nye biler med god synlighet og gode terrengegenskaper. Kjøretøyene bidrar til en tryggere hverdag både for MPs personell og medtrafikanter".

Vi takker for tillitten!

Verdenspremiere på Transporter 6.1.

8. april 2019
VW Transporter 6.1 Ny oppgradert og digital Transporter avduket i München under anleggsmessen Bauma
Mer informasjon om Transporter 6.1 kommer fortløpende, følg med!

I dag ble nye Transporter 6.1 avduket under Bauma 2019, verdens største messe for byggmaskiner og apparater i München, Tyskland. Den ble vist frem som varebil og pickup med dobbeltkabin. Her er noe av det som er nytt;

  • En rekke nye førerassistetsystemer takket være nytt servostyringssystem for sikrere og enklere kjøring.
  • Redesignet interiør og eksteriør samt førerhus.
  • Separat låsing av lasterom og førerhus slik at disse kan låses og åpnes uavhengig av hverandre.
  • Ny lastefunksjon for lange gjenstander ved bruk av plass under tosetersbenk på passasjersiden 

Vi kommer med mer informasjon om Transporter 6.1 fortløpende og gleder oss til den kommer for salg i Norge!

Nytt hurtigladerkonsept fra Volkswagen.

5. mars 2019
Volkswagen VW hurtiglader ladestasjon powebank-konsept
Ladesøylene baserer seg på et "powerbank-konseptet"

Disse såkalte hurtigladesøylene virker etter samme prinsipp som en powerbank for lading av mobiltelefon: Med en energikapasitet på 360 kWh og DC-hurtigladeteknologi med 100 kW effekt, vil batteriene til de kommende MEB-modellene fra Volkswagen kunne lades fra 0 – 80 % på rundt en halv time fra slike ladesøyler. El varebilen ID. Buzz Cargo blir den første nyttekjøretøy-modellen med MEB-teknologi.

To bruksmåter: Med eller uten strømforsyning
Det forespeiles to alternative måter å bruke ladesøyler på: Som frittstående, mobile enheter, byttes ladesøylen ganske enkelt ut med en ny når energinivået faller under en definert grense. Alternativt kan søylene knyttes permanent til strømnettet, og da lades de selvsagt kontinuerlig opp – når det er gunstig for den totale belastningen av nettet. I den europeiske kraftmiksen, utgjør vind- og solenergi en stadig større andel. En utfordring med disse energikildene, er at den produserte energien må nyttiggjøres med det samme. Med ladesøyler som mellomlager, derimot, vil det være mulig å lagre den fornybare energien for bruk når man trenger det.

Ett batteri – to liv
De fleksible hurtigladesøylene er faktisk bærekraftige i dobbel forstand. Batteripakkene i søylene er i nær teknisk slekt med de kommende batteriene i ID. Dette konseptet gir ikke bare fordeler i form av skalerbarhet i versjoner med ulik kapasitet – det muliggjør samtidig gjenbruk av eldre batterier fra kommende ID.-modeller.

Produksjon fra 2020
Prototyper av de fleksible hurtigladesøylene vises på bilutstillingen i Genève 5. – 17. mars og har planlagt produksjonsstart fra 2020.

Verdenspremiere på T6.1 Multivan.

21. februar 2019
VW Bulli T6 6.1 Ny oppgradert og digital Multivan avduket i Wolfsburg under verdenspremieren
En aldri så liten forsmak på hva vi har i vente

Verdenspremiere.
I kveld presenterte Volkswagen Nyttekjøretøy Multivan 6.1 til et publikum av internasjonale medierepresentanter i Autostadt Wolfsburg, bare noen meter fra stedet hvor de første prototypene av modellserien ble bygget for 70 år siden. Den vil være Norgesaktuell fra og med høsten 2019.

Hva er nytt?
I tillegg til oppgradering av eksteriøret finner vi også store nyheter på innsiden. Nytt digitalt førermiljø med 9.2" stor MIB3 infotainmentskjerm samt "Active Info Display" er noen av godsakene T6.1 har å by på. Den kommer også med en rekke nye førerassistentsystemer som blant annet sidevind- og parkeringsassistent, tilhengerassistent og lane assist. Det oppgraderte infotainmentsystemet samt en rekke andre digitale tilkoblingsmuligheter åpner for tilgang til nye former for hjelpesystemer. Det er ingen tvil om at Multivan 6.1 setter nye standarder for bilsikkerhet, komfort og kjørestabilitet. Den vil leveres med 2.0 TDI motorer fra 90 - 199 hk. Vi kommer med mer informasjon om denne fortløpende og gleder oss til høsten!

Kolonial.no skal levere matvarer med e-Crafter.

18. februar 2019
Kolonial.no kjøper e-Crafter fra Volkswagen Nyttekjøretøy for helelektrisk og utslippsfri levering av mat fra til sine kunder

Som en start på reisen mot å bli blant de første med en helelektrisk bilpark innen få år for hjemlevering av matvarer, har Kolonial.no nå valgt å ta i bruk nullutslipp-teknologi. Valget falt på e-Crafter, den første helelektriske varebilen fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

Våger å satse.
Som Nordens raskest voksende matbutikk på nett vil en ren elbilpark være et betydelig bidrag for å skåne miljøet. Og når kundene våre etterspør stadig mer miljøvennlige løsninger er det noe vi selvfølgelig vil levere på. Denne bilen alene kan erstatte 12.775 turer til butikken i året. sier Jon Kåre Stene, gründer og Distribusjonssjef.

Tester grønn teknologi tidlig.
Elbiler vil kunne erstatte hele vår bilpark på kort tid. Nå tester vi teknologien for å lære før vi skalerer opp og bytter ut hele distribusjonen til elbiler, sier Jon Kåre Stene. Veien mot en bærekraftig linje er stegvis, og nå er første steget tatt med enda grønnere distribusjon av matvarer. Les hele pressemeldingen her.

NYHET! Nå kan du bygge bil.

1. februar 2019
Nå kan du bygge bil ved hjelp av våre nye bilkonfigurator for Volkswagen VW Nyttekjøretøy. Varebiler, pickup og store familiebiler

Velkommen til vår nye bilkonfigurator. Ved hjelp av kjent funksjonalitet fra Volkswagen personbil sin tilsvarende Bygg-bil-tjeneste kan du nå også bygge varebiler og store personbiler. Velg blant en rekke ulike motor- og girkombinasjoner, farger, felger, interiørvalg og ekstrautstyr.

Vi gjør oppmerksom på følgende; priser i bilkonfiguratoren vises inkludert mva. på alle bilmodeller, se derfor våre prislister for priser eks. mva. Vi er fortsatt i en testfase og ber derfor om din tåmodighet hvis feil skulle oppstå. Vår store kassebil Crafter, Crafter pickup og e-Crafter vil alle være tilgjengelige for bygging etterhvert.

Les vår FAQ eller kontakt vårt kundesenter om du har spørsmål, du finner deres kontaktinformasjon her.
God bygging!

Reduserte åpningstider hos våre kundesentre julen 2018 .

21. desember 2018
Kundeservice kontakt oss Volkswagen Nyttekjøretøy VW reduserte åpningstider jul

Kundesenter Harald A. Møller har følgende reduserte åpningstider julen 2018
Julaften: stengt
27. og 28. desember: kl. 08:00 - 16:00 
Lørdag 29. desember: stengt
Nyttårsaften: stengt
Øvrige helligdager: stengt

Kundeservice Volkswagen Financial Services og Kundeservice Fleet Team (Fleetweb) har følgende reduserte åpningstider julen 2018:
27. og 28. desember kl. 08:00 - 15:00
Nyttårsaften kl. 08:00 - 12:00

Våre Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandlere
 
Dette vil variere fra forhandler til forhandler. Søk opp din lokale Volkswagen-forhandler og finn åpningstider på deres egne hjemmesider ved hjelp av vårt forhandlersøk som du finner her

e-Crafter levert til første kunde.

14. desember 2018.
vw e-Crafter el varebil elbil kassebil elektrisk Posten miljøvennlig første kunde får elektrisk postbil

Torsdag 13. desember ble fire elektriske varebiler av modellen e-Craftere fra Volkswagen Nyttekjøretøy overlevert til Posten. Dermed blir store elektriske varebiler å se i Postens juletrafikk i Oslo. 

Posten har i dag 600 varebiler av denne størrelsen på landsbasis, men de er drevet med fossilt drivstoff. De har som mål å benytte kun fornybare energikilder i biler og bygninger innen 2025. 
Pressesjef John Eckhoff i Posten Norge legger til at Posten er avhengig av bilprodusentene for å kunne innføre konkurransedyktige nullutslippsløsninger så raskt som selskapet ønsker.

Vant stort anbud til Forsvaret med Amarok.

26. september 2018.
VW Amarok pickup vant stort anbud til Forsvaret

Den 24. september 2018 inngikk Harald A. Møller AS den største enkeltkontrakten som noensinne er inngått mellom importøren og en norsk kunde.

- Det er en stor dag for oss å undertegne en så betydelig avtale og samtidig motta bestilling på 360 Amarok her på Lutvann i dag, sier Håkon Wirak, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Elektriske nyheter fra IAA messen i Hannover 2018.

19. september 2018.
e-Caddy e-Transporter samarbeid med ABT e-line VW varebilmesse IAA Hannover 2018 Crafter HyMotion e-Crafter el varebil elektrisk ID Buzz Cargo elvaresykkel elsykkel

Volkswagen Nyttekjøretøy presenterer hele fem nullutslippsnyheter under IAA-messen i Hannover. Noen av høydepunktene er verdenspremieren på fullelektriske ABT e-Caddy og ABT e-Transporter, e-Crafter samt el varebilen I.D. BUZZ CARGO.

Det kunngjorte samarbeidet mellom Volkswagen Commercial Vehicles og ABT e-line GmbH omhandler elektrifisering av Caddy og Transporter. ABT e-line er et firma som allerede har stor erfaring med elektriske løsninger. Søsterselskapet ABT Sportsline GmbH er blant annet suksessfulle i Formula E racing.

Det ble også presentert følgende:
* Elvaresykkelen Cargo e-Bike
* Brenselcelle/hydrogenkjøretøyet Crafter HyMotion

Åpner for bestilling av e-Crafter.

19. september 2018
VW e-Crafter el varebil elektrisk varebil e-mobilitet e-mobility pressemelding IAA Hannover 2018

På den internasjonale varebilmessen IAA i Hannover, som åpnet 19. september 2018, presenterer Volkswagen Nyttekjøretøy den nye helelektriske varebilen e-Crafter. Samme dag åpner Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge for bestilling av nye e-Crafter. 

• Verdenspremieren på e-Crafter innleder en ny æra for nyttekjøretøyer

• e-Crafter tilbys med nyttelast på opptil 1,72 tonn

• Den elektriske varebilen med høyt tak er perfekt i byen

Les hele pressemeldingen her.

Gratulerer Terje Gangstø!

17. september 2018
Vinner Terje Gangstø Norges Hyggeligste Håndverker konkurranse 2018 Telenor Arena Mitt Anbud VW Transporter hovedpremie

15. september 2018 ble årets vinner av Norges Hyggeligste Håndverker kåret under Boligmessen i Telenor Arena på Fornebu.

I år gikk den gjeve prisen til Terje Gangstø, en tømrer fra Arnatveit i Bergen. Vår markedssjef, som også deltok som jurymedlem, kunne stolt overrekke hovedpremien til vinneren.

Etter alt å dømme ble premien på tre års fri leasing av Transporter varebil godt mottatt, og vi håper din nye Transporter vil gi deg 3 år med arbeidsglede.

Gratulerer til Terje og alle de andre kategorivinnerne!

Møt e-Crafter på Zerokonferansen 2018.

1. november 2018
VW e-Crafter el varebil elektrisk vises frem på Zerokonferansen 2018 nullutslipp budbil

Er du nysgjerrig på vår første el varebil e-Crafter som snart kommer for salg? Da kan du besøke Zerokonferansen og sjekke den ut der.

Elektrifisering av varebiler i Norge har gått mye tregere enn for personbilsegmentet. Dette skyldes blant annet mangelen på større modeller for nyttetransportsektoren. Nå lanserer vi snart e-Crafter, en elektrisk versjon av vår store varebilmodell Crafter. Du kan ta en nærmere kikk på denne på årets Zerokonferanse som arrangeres 7-8. november i Oslo.

El varebilen e-Crafter vil bli introdusert på IAA-messen i Hannover den 19. september 2018, og like etter vil vi åpne for bestillinger i Norge.

Få siste nytt fra IAA messen 2018 i Hannover.

10. september 2018
IAA varebilmesse messe 2018 Hannover e-mobilitet e-mobility e-Crafter el varebil elektrisk varebil

På IAA messen 2016 ble verden presentert for prototypen til Volkswagen Nyttekjøretøy sin første el varebil e-Crafter, To år har gått siden da og om noen uker kan vi som bilimportør endelig tilby den samme el varebilen til det norske markedet.

Vi gleder oss til å se hvilke nye teknologiske innovasjoner Volkswagen Nyttekjøretøy vil presentere på årets IAA messe. Det blir garantert like spennende som for to år siden. Vi vil være til stede under årets messe og kommer til å oppdatere nettsidene våre fortløpende med nyheter som slippes - så følg med!

e-Crafter lanseringsklar til høsten.

13. august 2018
el varebil elektrisk varebil e-Crafter miljøvennlig varebil

I forbindelse med Harald A. Møllers deltakelse på Arendalsuka, lanserer Volkswagen Nyttekjøretøy prisen på den helektriske e-Crafter. 

«Det nærmer seg introduksjon av vår første elektriske varebil og det kjennes riktig for oss å dele lanseringsplanene for e-Crafter på vårt seminar om elektrisk mobilitet på Arendalsuka» sier Håkon Wirak, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

image

Crafter - nå med 4MOTION firehjulstrekk og 8-trinns automatgir.

2. juli 2018

Hvis du er en av dem som har ventet på denne uslåelige kombinasjonen kan man vel kalle dette for en gla´nyhet. Nå får du nemlig kjøpt varebilen Crafter med 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med 8-trinns girkasse. Crafter er den eneste varebilen i sin klasse som leveres med seks forskjellige kombinasjoner av drivlinje og girkasse. Forhjulstrekk, bakhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med en 8-trinns automatgirkasse eller en 6-trinns manuell girkasse.

Reduserte åpningstider i sommer hos våre kundesentre.

13. juni 2018
Kundeservice kontakt oss Volkswagen Nyttekjøretøy

Kundesenter Harald A. Møller har følgende reduserte åpningstider sommeren 2018
Juni: Man-fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: stengt
Juli - august: Man-fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag. 10:00 - 16:00
(mest sannsynlig vil disse åpningstidene holdes ut året)

Kundeservice Volkswagen Financial Services og Kundeservice Fleet Team (Fleetweb) har følgende reduserte åpningstider sommeren 2018:
23. juni - 15. august kl. 08:00 - 16:00

Våre Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandlere 
Dette vil variere. Søk opp forhandler og finn åpningstider på deres egne hjemmesider ved hjelp av vårt forhandlersøk som du finner her

Nyhet! Amarok med 258 hk.

Publisert 26. mars 2018
Amarok pickup fra Volkswagen Nyttekjøretøy med ny motor på 258kh

Det er nå åpnet for bestilling av Amarok pickup med ny og kraftigere motor på 258 hk. Dermed styrker Amarok ytterligere sin posisjon som det mest motorsterke og komfortable valget i sitt segment. Amarok 258 hk/580Nm i kombinasjon med 8-trinns automatgir og permanent 4MOTION firehjulstrekk, setter en ny standard. I tillegg til økt dreiemoment, har den også en "overboost"-funksjon som gjør at motoren yter hele 272 hk i en kort periode under f.eks. en forbikjøring. Motoren med 258 hk leveres både til utstyrsnivå Highline og Aventura.
Volkswagen Amarok pickup med V6 dieselmotor er en vinner på alle måter og har høstet stor anerkjennelse av internasjonale journalister. Amarok ble kåret til "International Pick-up" i 2010 og vant samme pris igjen i 2018, som første bil i sin klasse. Volkswagen Amarok 258 hk som varebil koster fra 445.500,- eks. mva, inkl. frakt og levering Oslo. Nytt standardutstyr på Aventura med 258 hk er;

* Titansort taktrekk
* 20» TALCA lettmetallfelger i fargen Dark Graphite
* Parkeringsvarmer med tidsur og fjernkontroll
* Alarm med kupésensor
* Dekktrykkontroll
* Tilhengerfeste
* 4 nøkler med fjernkontroll

Vi er stolt hovedsponsor av Norges Hyggeligste Håndverker.

Publisert 24. mars 2018
Norges Hyggeligste Håndverker konkurranse stikksag Volkswagen Nyttekjøretøy Transporter varebil hovedsponsor

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker. Kampanjen skapte enormt engasjement landet rundt, og til slutt stakk Sveinung Tofteland fra Søgne av med seieren. Nå har jakten startet på en ny kandidat.

Vi mener håndverkerne fortjener positiv oppmerksomhet og ønsket derfor å være med som hovedsponsor av konkurransen, som er et initiativ fra Dipper og Mitt Anbud.
Målet med konkurransen er å skape stolthet og positivt engasjement rundt håndverkeryrket. Du kan nominere flinke håndverkere og lese mer om konkurransen på Norges Hyggeligste Håndverker sine egne nettsider.

Konkurransen startet 23. april og vinneren kåres under Boligmessen på Telenor Arena lørdag 15. september 2018.
I år vil det også bli kåret vinnere av underkategorier, deriblant snekker/tømrer, maler, murer, elektriker, rørlegger og lærling.
Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser. Alle kan nominere en håndverker til konkurransen, bare klikk her for å nominere.

Snarveier.