2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Mobile online tjenester

Online når du er på farta.

Kunne du tenke deg å ha kontoret med deg uansett hvor du skal? Med Car-Net, de nye mobile online-tjenestene fra Volkswagen Nyttekjøretøy, kan varebilen integreres med smarttelefonen din og internett, slik at du lekende lett kan få tilgang til både apper og tjenester, og enkelt hente nyttig informasjon fra nettet via det innovative Car-Net-systemet.

– Dagens varebiler fungerer for svært mange som et kontor på fire hjul, og Car-Net gjør det mulig å holde seg pålogget i bilen til enhver tid. Med de nye og intelligente tilkoblingsmulighetene som er tilgjengelige i Caddy, Transporter, Amarok og den nye Crafter kan du for eksempel ta imot nye jobboppdrag mens du er på farten og få hjelp til å finne raskeste vei til neste kunde. Du kan også koble smarttelefonen eller nettbrettet ditt til systemet og speile utvalgte apper til berøringsskjermen i det nye radio- eller navigasjonssystemet, sier Aslak Liestøl. Han er regionssjef for servicemarkedet hos Volkswagen Nyttekjøretøy.

Bedre planlegging av arbeidshverdagen

I en hektisk arbeidshverdag ønskes hjelpemidler som kan effektivisere og optimalisere dagen alltid velkommen. For å kunne bruke Guide & Inform kreves det at man først registrerer seg i kundeportalen på nettet, og så snart dette er gjort, er det bare å gå i gang med å utforske mulighetene. Selve bruken av systemene er ikke vanskelig i det hele tatt, og de aller fleste kommer enkelt i gang. Liestøl mener at man som fører av et Volkswagen Nyttekjøretøy, vil ha stor glede av tjenestene fra Car-Net i mange ulike sammenhenger.

– I Car-Net-kundeportal kan du for eksempel opprette en egen liste over spesialmål eller steder du besøker ofte, som for eksempel dine favorittspisesteder, bensinstasjoner eller forretningsadresser. Du kan også bruke både PC-en, et nettbrett eller smarttelefonen din til å planlegge din neste reise i kundeportalen. Her kan du lagre reisemålene dine, gjerne med flere mellomstopp dersom du ønsker det, og når du er ferdig, overfører du reiseopplysningene til navigasjonssystemet i bilen. Tjenesten gjør det med andre ord mulig for deg å planlegge din neste jobbrute i ro og mak hjemme eller på kontoret. Når du setter deg i bilen vil all info du trenger for å finne fram allerede ligge klart. Det er bare å kjøre i vei og følge instruksjonene, sier Aslak og legger til:

– Og det beste av alt er at alt er enkelt og intuitivt å betjene via smarttelefonen eller touch-skjermen på radio- eller navigasjonssystemet.