Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

vw Volkswagen Transporter 1976 varebil sambabuss rød og hvit Ofte stilte spørsmål bruktbil

Ofte stilte spørsmål | Bruktbil

Ofte stilte spørsmål | Bruktbil

Vi har besvart de vanligste spørsmålene vårt kundesenter mottar fra kunder relatert til bruktbil og bruktbilkjøp. Forhåpentligvis finner også du svaret på det du lurer på. Om ikke er du velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter. Ring oss på 24 03 35 70 eller send en e-post til kundeservice@moller.no.
 

Vi har besvart de vanligste spørsmålene vårt kundesenter mottar fra kunder relatert til bruktbil og bruktbilkjøp. Forhåpentligvis finner også du svaret på det du lurer på. Om ikke er du velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter. Ring oss på 24 03 35 70 eller send en e-post til kundeservice@moller.no.
 

1) Hvordan kan jeg være sikker på at jeg oppdager alle skjulte feil og mangler?

De fleste har vel hørt en og annen historie fra venner eller bekjente som har kjøpt bruktbil den ene dagen, og opplevd trøbbel og problemer den neste. Mange som skal kjøpe en bruktbil bekymrer seg derfor for nettopp dette. Det er nemlig ikke alle feil og mangler som er like lett å oppdage hvis man ikke er bilkyndig. Kjøper du derimot bruktbil fra en profesjonell bruktbilforhandler er du sikret at bruktbilen har blitt gjennomgått på verksted. Som bevis på dette vil du få utlevert en tilstandsrapport. Det tryggeste bruktbilkjøpet gjør du derfor hos en autorisert merkeforhandler som gir deg profesjonell rådgivning og garantier. Ta gjerne kontakt med våre bruktbilforhandlere, de står klare til å hjelp deg.
 

2) Hvilke vanlige feil gjøres ved kjøp av bruktbil?

  • Man kjøper eldre bruktbil med høy kilometerstand uten å kalkulere inn høyere vedlikeholdskostnader et slikt bruktbilkjøp vil medføre. Da kan vinningen fort gå opp i spinningen. Det kan derfor være lurt å sette opp et regnestykke for å se hva en eventuell bruktbil vil koste deg per måned. Trenger du hjelp hjelper vi deg gjerne.
  • Om man kjøper bruktbil fra privatpersoner eller mindre uautoriserte bilforhandlere kan dette gå bra. Men hvis feil eller mangler skulle dukke opp i etterkant vil det ikke alltid være like lett å få selger til å ordne opp i disse. I slike tilfeller vil du være prisgitt viljen og evnen hos selger for å få utbedret feil og mangler - noe du ikke er garantert at de vil gjøre. Ta gjerne kontakt med én av våre bruktbilforhandlere om du har spørsmål.
     

3) Hvordan jobber dere med å gjøre bruktbilkjøp trygt for kundene?

Alle bruktbiler som selges hos én av våre bruktbilforhandlere gjennomgår taksering. Basert på dette utarbeides det en tilstandsrapport. Med fokus på sikkerhet til neste bileier blir alle bruktbiler istandsatt og reparert slik at man på den måten kan føle seg trygg når man kjøper en bruktbil gjennom oss.
 

4) Hva er bilkjop.no?

Bilkjøp.no er en bruktbiltjeneste og nettside laget av det norske bilkonsernet Møller Mobility Group. På nettsiden vises bruktbiler fra ulike bilmerker som våre bruktforhandlere selger hos seg. Våre bruktbilforhandlere har lang erfaring med salg av brukte varebiler og store personbiler fra blant annet Volkswagen Nyttekjøretøy. Hos oss skal du føle deg trygg når du gjør et bruktbilkjøp.