2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Nyttekjøretøy varebilnøkkel

Totale eierskapskostnader.

Vi tror det er flere faktorer som spiller inn ved valg av arbeidsbil, og at så mange bedrifter og håndverkere foretrekker våre varebilmodeller som arbeidsbil gjør oss faktisk til Norges mest populærearbeidsplass på fire hjul. Det er hele pakka, og den kan du lese mer om her! 

6 gode grunner til å velge et Volkswagen Nyttekjøretøy.

Det er "hele pakka" gjør oss til Norges mest kjøpte varebilmerke.


Økonomi.
Hva bilen koster er én ting. Hva bilen koster deg over flere år er en annen. Vi vet at konkurransedyktige priser, gunstig finansiering og høy annenhåndsverdi gir en god totaløkonomi. Legger du til et bredt modellutvalg, garantiene som holder arbeidsbilen din på veien og Volkswagen-ekspertisen som sikrer deg god oppfølging, kan du være trygg på at du velger kvalitet som andre også vet å sette pris på. Du kan lese mer om våre finansieringstjenester her.

Fleksibilitet.
Arbeidsbilen må også være flere ting på en gang; både kjøretøy, lager og mobilt kontor. Med flere modeller i ulike varianter, tusenvis av utstyrskombinasjoner og det siste innen sikkerhetsinnovasjoner, hjelper vi deg å velge akkurat den varebilen som passer deg og ditt bruk. Du kan ta en titt på alle våre varebilmodeller her.

Effektivitet.
Du må komme deg fra A til B, være tilgjengelig for kundene dine og bruke minst mulig tid på alt som ikke har med jobben din å gjøre. Norgesgaranti med 5 år/ 200.000 (5 år/ 250.000 på Crafter) kilometergaranti, 24-timers mobilitetsgaranti og lange serviceintervaller hjelper deg godt på vei. Legger du til høy annenhåndsverdi og 72 forhandlere fra Mandal til Kirkenes, som står klare til å hjelpe deg, vil du se at valget du gjør også har stor betydning for økonomien din og de totale eierskapskostnadene.