Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

vw Volkswagen Amarok pickup militærpoliti utrykningskjøretøy påbygg Drøbak Oscarsborg brygge sjø fjord granskog fjell norsk natur

Volkswagen Påbygg

Her kan du lese mer om hvilke av våre bilmodeller som egner seg for påbygg | Hvilke påbyggsløsninger vi kan tilby deg | Vår erfaring og kunnskap med påbygg!
Her kan du lese mer om hvilke av våre bilmodeller som egner seg for påbygg | Hvilke påbyggsløsninger vi kan tilby deg | Vår erfaring og kunnskap med påbygg!

Lang & bred erfaring med påbygg

Som Norges mest solgte varebilmerke har vi opparbeidet oss lang og bred erfaring innenfor påbygg. Vi kan tilby eller bistå med alt fra;

Varebilene Crafter og Transporter samt Amarok pickup egner seg svært godt for skreddersøm med mange påbyggsløsninger å velge mellom. Under kan du lese mer om de ulike påbyggsløsningene. Spørsmål om påbygg?
 

Pickupløsninger fra Volkswagen

vw Volkswagen rød Crafter pickup med enkeltkabin og pickupplan kjører i fart over byggeplass med bygningsarbeidere i bakgrunn
Vi tilbyr tre ulike pickupmodeller;
 • Amarok pickup
 • Transporter pickup 
 • Crafter pickup

Alle våre pickupmodeller kan bestilles som varebil eller personbil. De kan frakte alt fra arbeidslag og utstyr til nyttelast. Crafter og Transporter kan leveres med fabrikkmontert plan eller som rene chassis med standardiserte festepunkter. På chassisrammen kan man ettermontere valgfritt plan i Norge. Transporter og Crafter egner seg best som rene arbeidsbiler, mens Amarok passer for deg som også ønsker å bruke den i privatøyemed.
 

Crafter skapbil fra Volkwagen

vw Volkswagen hvit Crafter stor skapbil lettvektsskap

Ved å kombinere et Crafter chassis med et Autokaross lettvektsskap får du en robust og romslig skapbil av høy kvalitet med god kjørekomfort. Design og konstruksjonsløsninger er basert på lettvektsteknologi for å kunne tilby deg høyest mulig nyttelast uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
 

Minibuss fra Volkswagen 

vw Volkswagen Crafter minibuss maxitaxi persontransport taxi drosje 16 seter

Vi har tre bilmodeller som kan brukes som minibuss;

Crafter minibuss | 10-17 seter
Crafter minibuss kan frakte opptil 16 personer og tilbys med følgende setekombinasjoner; 9 passasjerseter + 1 førersete | 11 passasjerseter + 1 førersete | 13 + passasjerseter + 1 førersete | 16 + passasjerseter + 1 førersete (avbildet). Crafter minibuss kan også leveres med rullestolplass m/rampe, elektrisk skyvedørsåpner og innvendig heis for rullestol i stedet for rampe. Vår Crafter er bygget om til minibuss av busspåbygger Iseveien
Se flere bilder av minibussen her.

Caravelle personbil | 4-9 seter
Caravelle kan tilbys med en rekke ulike setekombinasjoner fra 4 til 9 seter inkl. førersete (8 + 1).
Les mer om Caravelle personbil her

Multivan Highline personbil | 7-seter
Multivan er vår mest eksklusive personbilmodell og leveres med 7 seter som standard (3-seters benk + 2 seter + 2 seter). Dens fleksible skinnesystem i gulvet gjør det enkelt å flytte på setene.
Les mer om Multivan Highline her

Kjølebiler & frysebil fra Volkswagen 

vw Volkswagen påbygg Transporter Crafter kjølebil og frysebil Iseveien
Transporter & Crafter kjølebiler
I samarbeid med Iseveien tilbyr vi kjølebilløsninger for våre varebilmodeller Transporter og Crafter. Kjølebilene er tilpasset norske forhold og norske  kvalitetskrav for transport av kjølevarer og annen type transport med krav om konstant temperatur. Kjølebilene har også; 
 • Vanntett hygenisk kjøleinnredning av høy kvalitet
 • Overflater belagt med slitesterk polyester og gelcoat
 • Kjøleinnredning tilpasset norske forhold og norske kvalitetskrav med glatte flater for enkel rengjøring
 • Effektivt kjøleaggregat fra Thermo King
 • Godt isolert kjølerom takket være ekstra gummilister rundt bakdører for å hindre lekkasje av kulde fra varerommet
 • Loggfunksjon om ønskelig 
 • Innvendig LED belysning i varerom
 • aluminiumsplater ved bakdører og skyvedører for å hindre skader ved ut- og innlasting i varerommet
 • Aggregat (Thermo King) egner seg meget godt for transport av kjølevarer ned til ca 0 grader

Transporter kjølebil
Transporter kjølebil passer for deg som ikke trenger en Crafter-størrelse på kjølebilen. Transporter med kort akselavstand kan bygges som kjølebil med komfortskillevegg. Transporter med lang akselavstand må ha original skillevegg for å bygges om til kjølebil. Elektrisk aggregat som passer til alle modeller av Transporter uavhengig av bilens motorstørrelse og om den er utstyrt med original air condition eller ikke


Crafter kjøl- og frysebil
Crafter kjølebil egner seg for deg som trenger mer plass enn det en Transporter kan tilby. Både kjøl- og frysebil kan tilbys for L3, L4 og L5.
På frysebilen får du fryseaggregat fra Thermo King som egner seg meget godt for transport av frossenvarer ned til ca. -20 grader.

 

Ambulanser & andre utrykningskjøretøy

vw Volkswagen Crafter Ambulanse utrykningskjøretøy

Gjennom samarbeid med ulike påbyggere kan våre bilmodeller Amarok, Transporter og Crafter tilpasses og fungere som utryknings- og militærkjøretøy. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon. Vi hjelper deg gjerne!
 

Yrkestilpasset bilinnredning til Volkswagen

vw Volkswagen Caddy varebilinnredning bilinnredning Sortimo Würth

Investerer du i en yrkestilpasset bilinnredning får du orden, struktur og økt sikkerhet i varebilen. Alle våre varebilmodeller kan skreddersys med ønsket bilinnredning uansett bransje eller transportbehov fra våre samarbeidspartnere Würth og Sortimo.

Rullestolbiler fra Volkswagen

Våre bilmodeller Caddy og Caravelle egner seg svært godt for spesialløsninger tilpasset personer med bevegelseshindringer.

Har du fått vedtak fra NAV råder vi deg til å ta kontakt med din nærmeste forhandler for å finne en løsning som passer best for deg og dine mobilitetsbehov.

Les mer om Caddy personbil her
Les mer om Caravelle personbil her

-  KONTAKT OSS  -

Våre forhandlere hjelper deg gjerne med påbygg!