2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
leasing privat.

Privatleasing.

For deg som vil leie fremfor å eie.

Volkswagen Financial Services er Norges største på leasing. Vi tilbyr leasingavtaler for privatpersoner på alle våre store personbilmodeller og du har mye å velge mellom. Alt fra våre store og populære personbilmodeller Caddy Maxi, Caravelle, Multivan med 7 seter eller flere, til vår robuste og kraftige pickup-modell Amarok. Stadig flere privatpersoner ønsker å lease fremfor å eie egen bil og fordelen med leasing er at du slipper å binde opp din egenkapital til låneopptak eller belåne privat eiendom som for eksempel hytta di. Det betyr at du kan bruke pengene dine på andre ting. Ønsker du å opprette en leasingavtale kan du kontakte din lokale Nyttekjøretøy forhandler. Søk og finn forhandler i vårt forhandlerkart her.

Fordeler med Volkswagen Privatleasing.

Caddy Maxi familiebil leasing Volkswagen Nyttekjøretøy

For privatpersoner som ønsker å lease større personbiler eller varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr vi Volkswagen Privatleasing. Her er fordelene:

 • Bilen er ny og leveres med Mobilitetsgaranti (hjelp ved driftsstopp).
 • Du binde ikke opp egenkapital og kan bruke pengene dine på andre ting.
 • Forutsigbare kostnader, du betaler kun én faktura i måneden.
 • Når leasingperioden er over returnerer du leasingbilen til forhandler og du slipper å tenke på å selge leasingbilen selv.
 • Du kan bytte inn leasingbilen hvert 3. år om du ønsker og sikrer at du alltid kjører våre nyeste modeller til enhver tid.

Leasing personbil privatkunder pris VW Caravelle, Multivan, Caddy Maxi

Hva koster det å lease en bil?

Vi mottar mange spørsmål rundt akkurat dette med pris. Dessverre finnes det ikke noe rett frem svar da hvert enkelt leasingtilfellet er unikt hvor prisen beregnes ut ifra et sett med faktorer som;

 • Bilens pris inkludert leveringsomkostninger
 • Startleien du betaler inn
 • Lengden på leasingperioden
 • Kjørelengden du velger
 • Renten på leasingavtalen
 • Bilens restverdi ved tilbakelevering

  Ved leasing er det differansen mellom salgssum og bilens verdi ved tilbakelevering som skal nedbetales i leasingperioden. Den summen fordeles på startleie og månedsleie. Jo høyere startleie du velger, jo mindre er det igjen av nedbetalingssummen å fordele på månedsleiene. Men uansett om du velger høy startleie og lav månedsleie, eller lav startleie og høy månedsleie vil nedbetalingssummen være den samme.
Caddy Maxi familiebil leasing Volkswagen Nyttekjøretøy

Startleie og månedsleie leasing.

 • Startleie - minimum 12,5 % av leasingbilens verdi, inkl. mva. ved oppstarten av leasingperioden.

 • Månedsleie - dette er en fast sum som beregnes ut fra hvor lenge du vil leie, antatt kjørelengde og bilens restverdi ved leasingavtalens slutt.
  Utgifter som drivstoff, bilforsikring, trafikkforsikringsavgift, service- og vedlikehold, etableringsgebyr og årsavgift dekkes av deg som leietaker.

  Månedsleien kan variere avhengig av hvor i landet leasingbilen tas ut.
Volkswagen Financial Services Møller Bilfinans leasing leasingbil bilforsikring privatleasing biladministrasjon billån

Vi er størst på leasing i Norge.

Visste du at Volkswagen Financial Services (også kalt Møller Bilfinans), er størst på leasing i Norge?

Vi er et finansieringsselskap med tusenvis av kontrakter i porteføljen fordelt på billån og leasing. Vi tilbyr tjenester og finansieringsløsninger som leasingbiladministrasjonbillån og bilforsikring for privatpersoner og bedrifter som er eiere av bilmerkene Volkswagen Nyttekjøretøy, Volkswagen personbil, Audi, ŠKODA og SEAT. Alle våre produkter selges gjennom vårt brede forhandlernettverk.

Har du spørsmål eller ønsker du tilbud om finansiering kan du kontakte din nærmeste Nyttekjøretøyforhandler.

Leasing fra A til Å.

Volkswagen Financial Services kjøper leasingbilen du ønsker å lease fra en Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler. Vi leaser ut den samme leasingbilen videre til deg og din bedrift. Dere har full bruksrett på leasingbilene i leasingperioden og kan trygt kjøre rundt i nye og fine arbeidsbiler til og fra jobb og mellom arbeidsoppdrag. I løpet av leasingperioden er dere flinke og behandler leasingbilene med omhu. Vask, puss og stell når det trengs og dere booker service når de trenger litt ekstra kjærlighet. Når leasingperioden er over bytter dere inn i nye arbeidsbiler om dere ønsker det. Har du spørsmål eller ønsker tilbud på finansiering? Ta kontakt med din nærmeste Nyttekjøretøyforhandler. Søk og finn forhandler i vårt forhandlerkart her.

Snarveier.