2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Leasing for privatpersoner.

Privatleasing - For deg som vil leie fremfor eie.

Volkswagen Financial Services er Norges største på leasing. Vi tilbyr leasingavtaler for privatpersoner på alle våre store personbilmodeller og du har mye å velge mellom. Alt fra våre store og populære personbilmodeller Caddy Maxi, Caravelle, Multivan med 7 seter eller flere til vår robuste og kraftige pickup-modell Amarok. Stadig flere privatpersoner ønsker å leie fremfor å eie egen bil og fordelen med leasing er at du slipper å binde opp din egenkapital til låneopptak eller belåne privat eiendom som for eksempel hytta di. Det betyr at du kan bruke pengene dine på andre ting. Ønsker du å opprette en leasingavtale kan du kontakte din lokale Volkswagen Nyttekjøretøy forhandler eller ta kontakt med oss i Volkswagen Financial Services på 24 03 33 01 eller send e-post til kundeservice@vwfs.no. 

Fordeler med Volkswagen Privatleasing.

Caddy Maxi familiebil leasing Volkswagen Nyttekjøretøy

For privatpersoner som ønsker å lease større personbiler eller varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr vi Volkswagen Privatleasing. Her er fordelene:

  • Bilen er ny og leveres med Mobilitetsgaranti (hjelp ved driftsstopp).
  • Du trenger ikke å binde opp egenkapital og kan bruke pengene dine på andre ting.
  • Forutsigbare kostnader, du betaler kun én faktura i måneden.
  • Når leasingperioden er over returnerer du leasingbilen til forhandler og du slipper å tenke på å selge leasingbilen selv.
  • Du kan bytte inn leasingbilen hvert 3. år om du ønsker og sikrer at du alltid kjører våre nyeste modeller til enhver tid.

Visste du at...

Volkswagen Financial Services er størst på leasing i Norge. Vi er et finansieringsselskap med snart 76.000 kontrakter i porteføljen fordelt på tjenestene vi tilbyr og har totalt 43.631 leasingkontrakter hvorav 17.470 er næringsleasing. Vi tilbyr tjenester og finansieringsløsninger som leasingbiladministrasjonbillån og bilforsikring for privatpersoner og bedrifter som er eiere av bilmerkene Volkswagen Nyttekjøretøy, Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT. Spørsmål? Ring 24 03 33 01 eller send e-post til kundeservice@vwfs.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ved privatleasing betaler du.

Caddy Maxi familiebil leasing Volkswagen Nyttekjøretøy
  • Startleie - minimum 12,5 % av leasingbilens verdi, inkl. mva. ved oppstarten av leasingperioden.
  • Månedsleie - dette er en fast sum som beregnes ut fra hvor lenge du vil leie, antatt kjørelengde og bilens restverdi ved leasingavtalens slutt. Utgifter som drivstoff, bilforsikring, trafikkforsikringsavgift, service- og vedlikehold, etableringsgebyr og årsavgift dekkes av deg som leietaker. Månedsleien kan variere avhengig av hvor i landet leasingbilen tas ut. Vi tilbyr to ulike alternativer for privatpersoner:
  • Volkswagen Privatleasing Basic - du betaler kun månedsleie.
  • Volkswagen Privatleasing Pluss - du kan velge fritt blant våre tilleggsprodukter og inkludere dette i din leasingavtale/legge til på månedlig faktura.

Leasing fra A til Å.

Vi kjøper leasingbilen du ønsker å lease hos en Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler. Vi leier den samme leasingbilen videre til deg. Du har full bruksrett på leasingbilen i leasingperioden og kan kjøre trygt rundt i en ny og fin leasingbil i hverdagen. I løpet av leasingperioden er du flink og behandler leasingbilen med omhu, du vasker den, passer på den og booker service når den trenger litt ekstra kjærlighet. Når dagen har kommet for å levere leasingbilen tilbake kan du bytte den inn mot en ny leasingbil hvis du ønsker det. Spørsmål? Ring 24 03 33 01 eller send e-post til kundeservice@vwfs.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Snarveier.