bildet viser en dame som sitter foran en datamaskin og vw Transporter Crafter Caddy Cargo e-Crafter varebiler i bakgrunn

Biladministrasjon Volkswagen varebil

Vi vet det er tidkrevende å holde orden på en større bilpark. Derfor tilbyr vi biladministrasjon for deg med +10 kjøretøy i bilparken. Opprette biladministrasjonsavtale? Ta kontakt på: 24 03 35 00 | fleetsalg@vwfs.no

Vi vet det er tidkrevende å holde orden på en større bilpark. Derfor tilbyr vi biladministrasjon for deg med +10 kjøretøy i bilparken. Opprette biladministrasjonsavtale? Ta kontakt på: 24 03 35 00 | fleetsalg@vwfs.no

VW Crafter varebil

1:1 Oppfølging

Vårt Fleet Team følger deg opp 1:1 på henvendelser vedrørende løpende drift med årlige oppfølgingsmøter slik at vi blir godt kjent med deg og din firmabilpark. Behov for biladministrasjonsavtale? Kontakt oss på: 24 03 35 00 | fleetsalg@vwfs.no

vw Transporter varebil

Frigjør tid til andre arbeidsoppgaver

Få tilgang til vårt eget flåtesystem Fleetweb - et brukervennlig verktøy laget for at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på overvåkning av bilparken.

vw Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Tilleggstjenester for et komplett bilhold og en driftssikker firmabil

I tillegg til biladministrasjon tilbyr vi også et bredt spekter av andre komplementære tilleggstjenester som; drivstoffavtale, service & vedlikeholdsavtalerbilforsikringbillån, bombrikke, dekkhotell, elektronisk kjørebok, vinterdekk og parkering. Ta kontakt med oss om du ønsker å bli biladministrasjonskunde, eller vil vite mer om tilleggstjenestene våre!

Volkswagen Biladministrasjon varebil

Fordeler med biladministrasjon fra Volkswagen

Volkswagen Biladministrasjon varebil

Fordeler med biladministrasjon fra Volkswagen

vw Transporter Caddy Cargo Crafter e-Crafter varebil

Frister det med én faktura over alle bilkostnader samlet på ett sted? Skreddersydd biladministrasjon samt følgende kundefordeler er bare noe av det vi kan tilby deg:

Drivstoffkort
Én kontaktperson for alle storkunder
Forutsigbarhet - kun fakturering av reelle kostnader
Reduserte drivstoffutgifter med drivstoffkonkurranse
Enkel oppfølging av bilparken med egne varsler på avvik
Full kontroll over hvor langt firmabilene dine har kjørt med kilometerrapport
Aldri mer kvitteringer med digital drivstoff- og kostnadslogg
Full oversikt over bompasseringer med data rett fra bomselskapene
Rådgivning og hjelp til å utvikle intern firmabilpolicy om ønskelig
Vi støtter samtlige bilmerker om du har andre firmabilmerker enn Volkswagen

Fleetweb - vårt eget flåtesystem

 For deg med +10 kjøretøy i bilparken

Ved hjelp av grafiske rapporter gir Fleetweb deg en enkel oversikt over firmabilene dine med data som kjørte kilometer, liter brukte drivstoff eller når de ulike kontraktene skal termineres. Vi skreddersyr oppsettet etter dine ønsker og behov. Fleetweb er tilgjengelig for deg med +10 kjøretøy, og med drivstoffavtale gjennom Volkswagen Financial Services.

--:--

Eksportér ønskede data

Alle data som genereres i Fleetweb er lett kontrollerbare og hjelper deg med optimalisering av bilparken. Du kan ta ut rapporter helt ned på sjåførnivå samt gjøre egne uttrekk i excel eller pdf-format. Fleetweb gir deg også muligheten til å settes opp automatisk månedlig utsendelse av dine rapporter til din e-post om ønskelig.

Motta varsling når avvik oppstår

Fleetweb er et brukervennlig verktøy laget for at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på overvåkning av bilparken. Fleetweb varsler deg når det oppstår avvikende bruk av selskapets firmabiler basert på det du har definert som "normal bruk". Eksempler på avvik kan være feil drivstofftype fylt på firmabil, for høyt forbruk sett opp mot oppgitt forbruk fra bilfabrikk eller for mange kjørte kilometer i forhold til hva leasingkontrakten tilsier på et gitt tidspunkt.

vw Transporter varebil
vw Transporter varebil

Komplementære tilleggstjenester

For et komplett bilhold og en driftssikker firmabil

I tillegg til Volkswagen Biladministrasjon tilbyr vi også et bredt spekter av andre komplementære tilleggstjenester som; leasing, billån, drivstoffavtale, service & vedlikeholdsavtalerbilforsikring, bombrikke, dekkhotell, elektronisk kjørebok, vinterdekk og parkering. Ta kontakt med oss om du ønsker å bli billånskunde, eller vil vite mer om våre andre tilleggstjenester!

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil
Hva er Volkswagen Financial Services?
VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Volkswagen Financial Services (VWFS) er markedsnavnet på vårt eget leasing- og finansieringsselskap. Vi er blant annet størst på leasing i Norge og finnes i langt flere land verden over. Vi tilbyr komplementære tilleggsprodukter og tjenester til både privatpersoner og bedrifter som eier en Volkswagen, Audi, ŠKODA, Cupra eller SEAT. Alle våre produkter slik som leasing, billån, biladministrasjon og bilforsikring selges gjennom vårt brede forhandlernettverk.

Volkswagen Financial Services - vi gjør ditt bilhold så enkelt som mulig!

Nyttige snarveier