Det er ikke bare én ting som gjør oss til Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, det er "hele pakka". Les mer om dette under

Det er ikke bare én ting som gjør oss til Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, det er "hele pakka". Les mer om dette under

Syv god grunner - Hvorfor kjøpe Volkswagen Nyttekjøretøy
01
Bredt bilmodellutvalg

Med vårt brede modellutvalg er sjansen stor for at du vil finne en person- eller varebil som passer - uansett yrke, bransje og behov. Vårt brede modellutvalg gjør det også enklere å kjøpe firmabiler i ulike klasser hos én og samme leverandør. Er du stor firmabilkunde vil vår firmabilavdeling håndtere kundeforholdet på en profesjonell måte. Vi tilbyr også leasing og biladministrasjon.

Våre varebilmodeller CaddyTransporter og Crafter er Norges mest kjøpte varebiler i sine segmenter. Vi ser på våre bilmodeller som ekte hverdagshelter som løser reelle brukerbehov og gjør arbeidsdagen mer effektiv for flere tusen nordmenn hver eneste dag. 

02
4MOTION firehjulstrekk på alle bilmodeller

Vårt populære 4MOTION firehjulstrekksystem er tilgjengelig som standard eller som ekstrautstyr på alle våre bilmodeller. I fjor solgte vi firehjulstrekk på hele 90 % av alle kjøpte Transportere og drøye 50 % på alle Caddy´er. 4MOTION sørger for at du og din last kommer raskt og trygt frem uansett føre og årstid. Alle våre Amarok-modeller har faktisk 4MOTION firehjulstrekk som standard. Velger du automatgir i tillegg kan vi love deg økt kjørekomfort.

03
Høy annenhåndsverdi

Våre bilmodeller holder seg godt i verdi og er populære på bruktbilmarkedet. Dette innebære færre bekymringer i forbindelse med bruktbilsalg og lavere verditap for din bedrift og økonomi. Dette mener vi er et viktig argument om man ser på de totale eierskapskostnadene ved bilkjøp og bilhold. Våre bruktbilforhandlere hjelper deg gjerne med bruktbilsalget.

Les mer om bruktbil her

04
Høyt sikkerhetsnivå

Bilmodellene våre leveres med en rekke moderne assistentsystemer. Ønsker du ekstra kjørekomfort kan flere også legges til som ekstrautstyr. Våre innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer sørger for at skadeomfanget blir minst mulig, og kjøreturen så behagelig som mulig for deg og dine medpassasjerer.

05
Lang & bred erfaring med påbygg

Flere av våre bilmodeller egner seg svært godt for påbygg, og sammen med våre nøye utvalgte samarbeidspartnere ser vi både løsninger og muligheter for å gjøre deg fornøyd. Vi er Norges mest solgte varebilmerke og takket være dette har vi opparbeidet oss både lang og bred erfaring med blant annet påbygg og varebilinnredning. Sammen med deg gjør vi arbeidsbilen din mer effektiv.

Les mer om påbygg og skreddersøm her

06
Bredt forhandlernettverk

Våre forhandlere og merkeverksteder er spesialister på bilmodellene våre og du finner oss fra nord til sør. Vi kan garantere deg at vi kan Volkswagen best! Våre bilmekanikere er nemlig spesialutdannet på vår egen Serviceskole. Hos våre merkeverksteder er det altså kun spesialister som skrur på våre bilmodeller. Blir du kunde hos oss kan du være trygg på at våre 72 forhandlere og 81 merkeverksteder står klare til å hjelpe deg.

Finn og kontakt din nærmeste forhandler her

07
Gode garantiordninger

Vi forstår viktigheten av å komme seg fra A til B, være tilgjengelig for kundene dine og bruke minst mulig tid på alt som ikke har med jobben din å gjøre. Derfor tilbyr vi Norgesgaranti med 5 år/ 200.000 (5 år/ 250.000 på Crafter) kilometergaranti og 24-timers mobilitetsgaranti. Legger du til høy annenhåndsverdi og bredt forhandlernettverk vil du se at valget du gjør også har stor betydning for økonomien din og de totale eierskapskostnadene.

Les mer om våre garantiordninger her

Opptatt av god totaløkonomi?

Hva varebilen koster ved anskaffelse er én ting. Hva den koster deg over flere år er en annen. Vi vet at konkurransedyktige priser, gunstig finansiering og høy annenhåndsverdi gir en god totaløkonomi. Legger du til et bredt modellutvalg, garantiene som holder varebilen på veien og Volkswagen-ekspertisen som sikrer deg god oppfølging, kan du være trygg på at du velger kvalitet som kundene dine også vil sette pris på.

-  KONTAKT OSS  -

24 03 35 70 | kundeservice@moller.no

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her. Du kan også gå til vår kundeserviceside her for å finne vår kontaktinformasjon.