Bildet viser Volkswagen Transporter, Caddy Cargo og Crafter varebiler samt e-Crafter elvarebil

Hvorfor kjøpe varebil fra Volkswagen?

Kjøp av ny varebil er ikke bare en økonomisk beslutning, det er også en investering i et viktig arbeidsverktøy. Under finner du mange gode grunner til hvorfor du bør velge oss. Psst! Visste du at vi i 2021 ble Norges mest solgte varebilmerke for 17. året på rad?

Kjøp av ny varebil er ikke bare en økonomisk beslutning, det er også en investering i et viktig arbeidsverktøy. Under finner du mange gode grunner til hvorfor du bør velge oss. Psst! Visste du at vi i 2021 ble Norges mest solgte varebilmerke for 17. året på rad?

10 gode grunner

1
Bredt varebilutvalg

Vi tilbyr et bredt bilmodellutvalg bestående av både små og store varebiler samt romslige personbiler. Dette gjør det enkelt å finne noe som passer samtidig som det gjør det enkelt å kjøpe firmabiler i ulike klasser hos én og samme forhandler. Volkswagen Nyttekjøretøy har i flere år vært Norges mest solgte varebilmerke, og våre populære varebilmodeller Transporter og Caddy er Norges mest kjøpte varebilmodeller. Vi takker alle våre kunder for tillitten!

Volkswagen varebiler Caddy Transporter Amarok Crafter byggeplass
2
4x4 på alle varebilmodeller

Vårt populære 4MOTION firehjulstrekksystem er tilgjengelig som standard eller som tilvalg på alle våre varebilmodeller. 4MOTION sørger for at du og din last kommer raskt og trygt frem uansett føre og årstid.

vw 4motion logo i grillen på Transporter varebil
3
Høy annenhåndsverdi

Våre varebilmodeller holder seg godt i verdi og er derfor populære på bruktbilmarkedet. Dette innebære færre bekymringer i forbindelse med bruktbilsalg og lavere verditap for din bedrift og økonomi. Dette mener vi er et viktig argument om man ser på de totale eierskapskostnadene ved bilkjøp og bilhold. Våre forhandlere hjelper deg gjerne med bruktbilsalget. Les mer om brukte varebiler eller gå rett til vår bruktbilportalOpens an external link for å se alle brukte varebiler fra Volkswagen.

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil
4
Høyt sikkerhetsnivå

Våre varebilmodeller leveres standard med en rekke moderne førerassistentsystemer for økt sikkerhet og bedre kjørekomfort bak rattet.. Ønsker du ytterligere støtte i arbeidsdagen kan flere assistentsystemer også legges til som ekstrautstyr. Sjekk våre prislister for mer informasjon.

vw volkswagen sikkerhetssystemer førerassistentsystemer assistentsystemer varebil trailerassist tilhengerassistent
5
Lang & bred erfaring med påbygg

Som Norges mest solgte varebilmerke har vi opparbeidet oss både lang og bred erfaring med blant annet påbygg og bilinnredning. Flere av våre varebil- og personbilmodeller egner seg svært godt for påbygg, og sammen med deg og våre nøye utvalgte samarbeidspartnere ser vi løsninger og muligheter du kanskje ikke engang visste at fantes eller var mulig.

vw Volkswagen Amarok pickup militærpoliti utrykningskjøretøy påbygg politibil
6
Landsdekkende forhandlernettverk

Våre forhandlere og merkeverksteder er spesialister på varebilmodellene våre og du finner oss fra nord til sør. Vi kan garantere deg at vi kan Volkswagen best! Våre bilmekanikere er nemlig spesialutdannet på vår egen Serviceskole. Hos våre merkeverksteder er det altså kun spesialister som skrur på våre bilmodeller. Blir du kunde hos oss kan du være trygg på at våre 73 forhandlere og 81 merkeverksteder står klare til å hjelpe deg.

vw Volkswagen forhandler merkeforhandler varebil forhandlersøk merkeverksted
7
Gode garantiordninger

Vi tilbyr en rekke garantiordninger som Norgesgaranti med 5 år/ 200.000 (5 år/ 250.000 på Crafter), kilometergaranti og 24-timers mobilitetsgaranti. Legger du til høy annenhåndsverdi og bredt forhandlernettverk med autoriserte merkeverksteder som utfører original service vil du oppdaget at bilvalget du gjør også har stor betydning for økonomien din og de totale eierskapskostnadene.

vw Volkswagen garanti mobilitetsgaranti service vedlikehold merkeverksted Caddy Crafter Transporter bilverksted
8
Bredt spekter av komplementære tilleggstjenester

Våre forhandlere kan tilby deg et bredt spekter av komplentære tilleggstjenester for å gjøre ditt bilhold så enkelt som mulig. Vi tilbyr blant annet en rekke ulike finansieringstjenester gjennom vårt eget finansieringsselskap, Volkswagen Financial Services- Norges største leasingselskap:
Billån
Leasing
- Bilforsikring
- Biladministrasjon

Avtale oppretter du enkelt hos din nærmeste Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler.

vw Transporter Caddy Cargo Crafter varebil
9
God totaløkonomi

Hva varebilen koster ved anskaffelse er én ting. Hva den koster deg over flere år er en annen. Vi vet at konkurransedyktige priser, gunstig finansiering og høy annenhåndsverdi gir en god totaløkonomi. Legger du til et bredt modellutvalg, garantiene som holder varebilen på veien og Volkswagen-ekspertisen som sikrer deg god oppfølging, kan du være trygg på at du velger kvalitet som kundene dine også vil sette pris på.

Bygningsarbeider entreprenør byggeplass VW Volkswagen varebiler TCO totaløkonomi
10
Kjøp bilinnredning og ny varebil samtidig

Vårt nye One‑Stop‑Shop-konsept gjør det mulig for oss å utlevere din nye varebil med fiks ferdig bilinnredning montert i varerommet. Du sparer tid og forholder det kun til ett kontaktpunkt fra bestilling til utlevering - din Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler. Vi samarbeider med Würth, Sortimo og Smartfloor fra Loyds Industries. Ønsker du mer informasjon?

Caddy Cargo varebil med Sortimo bilinnredning
Takk for tilliten - igjen!

Salgsåret 2021 er avsluttet, og for 17. år på rad ble Volkswagen Nyttekjøretøy igjen det mest kjøpte varebilmerket i Norge. I tillegg ble Transporter landets mest kjøpte varebil. Vi vil takke alle våre kunder for tillit og tålmodighet samt alle våre forhandlere for innsatsen som er lagt ned i et krevende år. Uten dere kunne vi ikke sagt at Volkswagen Nyttekjøretøy fremdeles er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Bildet viser den nye vw Amarok som har planlagt lansering i Norge i 2022
Takk til alle kunder som valgte å kjøpe ny varebil av oss i 2021
vw Transporter Caddy Cargo Crafter varebil e-Crafter elvarebil
Hvilken varebilmodell er din favoritt?

Nyttige snarveier