vw Volkswagen id buzz cargo elektrisk varebil elbil elvarebil el varebil elvarebiler elbiler
  vw Volkswagen id buzz cargo elektrisk varebil elbil elvarebil el varebil elvarebiler elbiler
  vw Volkswagen id buzz cargo elektrisk varebil elbil elvarebil el varebil elvarebiler elbiler
  vw Volkswagen id buzz cargo elektrisk varebil elbil elvarebil el varebil elvarebiler elbiler

ID. BUZZ Cargo el varebil

ID. BUZZ Cargo el varebil

El varebilen vi alle venter på?
 • Forventes leveringsklar fra 2022
 • Antatt rekkevidde opptil 548 km (WLTP)
 • Hurtiglader - 80 % batterikapasitet på 30 min
 • Maksimal nyttelast ca. 800 kg
 • Større enn Caddy, mindre enn Transporter
 • Vi oppdaterer siden fortløpende når vi får mer informasjon fra fabrikk
El varebilen vi alle venter på?
 • Forventes leveringsklar fra 2022
 • Antatt rekkevidde opptil 548 km (WLTP)
 • Hurtiglader - 80 % batterikapasitet på 30 min
 • Maksimal nyttelast ca. 800 kg
 • Større enn Caddy, mindre enn Transporter
 • Vi oppdaterer siden fortløpende når vi får mer informasjon fra fabrikk

Økt rekkevidde & hurtiglading

vw Volkswagen id buzz cargo elektrisk varebil elbil elvarebil el varebil ladeuttak hurtiglader hurtiglading lading lader ladeboks vegglader hjemmelader
 • Rekkevidde
  Avhengig av størrelsen på batteripakken kan ID. BUZZ Cargo oppnå en rekkevidde på inntil 322 / 548 km (WLTP). Hvis du hovedsakelig kjører normale avstander på en daglig og ukentlig basis i bysentra vil et lithium-ion batteri med energikapasitet på 48 kWh anbefales. Hvis det er behov for lengre rekkevidde kan energikapasiteten på batteriet økes til 111 kWh.

 • Hurtigladermulighet
  Batteriet i ID. BUZZ Cargo vil oppnå 80 % kapasitet etter bare 30 minutters hurtiglading (DC) ved 150 kW ladeeffekt.

 • Motor og firehjulstrekk
  Batteriet i ID. BUZZ Cargo kombineres med en 201hk (150kW) elektrisk motor, ett-trinns girkasse og forhjulstrekk. I Norge er firehjulstrekk populært og vi håper dette vil komme som standard etterhvert.

Nytenkende teknologi i ID. BUZZ Cargo

vw Volkswagen ID. Buzz Cargo el varebil elbil elektrisk miljøvennlig utslippsfri interiør førerhus selvkjørende
 • Touch-teknologi
  Som du ser på bildet har rattet på prototypen av ID. BUZZ fått et helt nytt design. Den nye utformingen er både teknologisk, visuelt og ergonomisk nytenkende. Tradisjonelle brytere, spaker og knapper på rattet og ellers på innsiden av el varebilen er byttet ut med pekeplate og sensorbasert teknologi.

 • "Smarte" lys
  Også lysteknologien er nytenkende på ID. BUZZ Cargo. Når elbilen svinger ut fra en vei retter den LED-hovedlyktene, eller "blikket", mot kjøreretningen. Når den registrerer personer i veikanten vil den også kunne vende blikket mot dem. 

God plass til nyttelast & varebilinnredning

vw Volkswagen ID. Buzz Cargo el varebil elbil elektrisk miljøvennlig utslippsfri oppbevaring varerom baggasjerom baggasjeplass
 • En plassensasjon
  ID. BUZZ Cargo el varebil forventes å bli en plass-sensasjon. Takket være den plassbesparende elektriske drivlinjen (MEB) hvor batteriet befinner seg i bunnen og motoren er plassert på for- og bakaksel, frigjøres det masse plass til nyttelast. Dette gir lagringsplass til verktøy og personlige eiendeler både foran og bak på varebilen.

 • Mål og nyttelast
  ID. BUZZ Cargo forventes å bli 5m lang, 1.97m bred og 1.96m høy. Maksimal nyttelast er så langt estimert til ca. 800 kg. 

 • Kommer også som personbil
  Personbilvarianten ID. BUZZ kommer med opptil 8 seter og har også to bagasjerom. Les mer om ID. BUZZ personbil her .

"Pilot" kjøremodus | ID. BUZZ Cargo elvarebil

vw Volkswagen ID. BUZZ Cargo elbil el bil el varebil elvarebil elektrisk personbil kjører på veien i "Pilot" kjøremodus

Dette er navnet på programmet som styrer de selvkjørende funksjonen på ID. BUZZ Cargo. Når programmet aktiveres av føreren vil det kunne styre varebilen for deg. Ved hjelp av et head-up-display basert på såkalt "utvidet virkelighet" teknologi (Augmented Reality) vil displayet kunne vise data som grafikk og navigasjonsretning slik at du som fører kan se dette på frontruten. Du vil derimot oppleve det som om informasjonen vises 7 til 15 meter foran deg. Det blir spennende å se hvorvidt dette blir en realitet, og i så fall i hvilken grad, når den lanseres.

Kjent klassiker i ny elektrisk drakt

vw Volkswagen id buzz cargo elektrisk varebil elbil elvarebil el varebil bakside bakdører

Høsten 2018 lanserte Volkswagen el varebil ID. BUZZ Cargo på varebilmessen IAA i Hannover. Den forventes å være leveringsklar fra 2022 om alt går som planlagt. Det antas at den vil ha en rekkevidde på opptil 548 km (WLTP) takket være den modulære MEB-plattformen den er bygget på. Designen baserer seg på personbilvarianten ID. BUZZ som igjen er en fornyelse av den folkekjære Volkevognbussen T1 type 2. Slik det ser ut i dag blir ID. BUZZ verdens første multifleksible elbil og varebil i ett. Elvarebilen blir digital og kombinerer moderne design med stor plass og lang rekkevidde. Denne siden oppdateres fortløpende etterhvert som vi får mer informasjon. Trenger du en større el varebil anbefaler vi deg å sjekke ut helelektriske e‑Crafter.

ID. BUZZ Cargo på vei mot 2022

vw Volkswagen id buzz cargo elektrisk varebil elbil elvarebil el varebil MEB-plattform drivlinje

ID. BUZZ Cargo tydeliggjør retningen Volkswagen nå tar på vei mot et bredere elektrisk modellutvalg for nyttekjøretøysegmentet. El varebilen er også det første eksempelet på hvordan Volkswagen personbil sin ID.-familie og MEB-plattformen forgrener seg videre ut til Volkswagen Nyttekjøretøy. Du kan lese mer om de andre elektriske nyhetene som ble presentert på IAA-messen 2018 i Hannover her

ID. BUZZ Cargo vil være utviklet på den helt nye MEB-plattformen fra Volkswagen som innebærer at el varebilen er bygget «fra batteriet og opp». Det betyr at ID. BUZZ Cargo er planlagt og designet som 100 % elbil fra dag én, uten kompromisser på teknologi, plass, batteri/rekkevidde og muligheter for oppgraderinger i fremtiden. Plattformen er i tillegg skalerbar som gjør at Volkswagen Nyttekjøretøy i fremtiden også kan tilby nye bilmodeller i ulike segmenter som tilfredsstiller kundebehov på denne plattformen.

ID. BUZZ Cargo vil på samme måte som e‑Crafter, være nok et symbol på optimal teknologi for utslippsfri varetransport i bysentre da den i stor grad forventes å være selvkjørende. Dette er et ideelt elektrisk transportkonsept for varelevering i urbane strøk, sier Eckhard Scholz - styremedlem i ledelsen hos Volkswagen Nyttekjøretøy Tyskland. 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her.