Volkswagen vw e-Crafter elvarebil

Elvarebilfordeler 2022

Det skal lønne seg å velge grønt! Under kan du lese mer om ulike elvarebilfordeler du kan nyte godt av om du velger å gå til innkjøp av en eller flere elvarebiler.

Det skal lønne seg å velge grønt! Under kan du lese mer om ulike elvarebilfordeler du kan nyte godt av om du velger å gå til innkjøp av en eller flere elvarebiler.

Dette bør du vite om elvarebilfordeler

Vi har forsøkt å samle all relevant informasjon om dette temaet på ett og samme sted. Kanskje blir valget om å gå over til elvarebil enda lettere? 

Informasjon om bilen

Det skal lønne seg å velge grønt!

Oslo kommune og flere andre kommuner jobber for å gjøre det attraktivt for bedrifter å kjøre grønt. I hovedstaden bygges blant annet elbilinfrastrukturen ut og det legges også tilrette for at flere elvarebiler skal få egne øremerkede; 

  • Parkeringsplasser
  • Ladepunkter i indre bykjernen
  • Vareleveringslommer med lademulighet
vw e-Crafter elvarebil og Transporter varebil

Formålet med politiske insentiver som dette er å gjøre det enklere for bedrifter som kjører elektrisk i bykjernen og kunne parkere og samtidig lade mens man er på et jobboppdrag. Det vurderes også mange andre tiltak, insentiver og forutsigbare rammevilkår for å sette fart på innkjøp av el varebiler;

  • Gjeninnføre nulltakst i bomringen for elvarebiler senest 1. januar 2021
  • Redusert bomtakst for varebiler som kjører på biogass
  • Flere dedikerte hurtigladere for nyttetransport
  • Opprettholde retten til å kjøre i kollektivfeltet
  • Skattefritak hvis man må kjøre hjem etter jobb for å lade elvarebilen
  • Bygge ut ladeinfrastruktur i samarbeide med næringslivet ved naturlige vareleveringssoner og treffpunkter el varebiler uansett må besøke i løpet av en arbeidsdag
VW ID.Buzz Cargo elvarebil
Bildet viser konseptbilen ID. Buzz Cargo elvarebil

Reserver ID. Buzz Cargo i dag!

Nå kan du reservere ID. Buzz Cargo!

Konseptbilen ID. Buzz Cargo forventes til Norge i løpet av 2022. Reserver elvarebilen allerede i dag og vær sikret prioritet når vi åpner for bestilling.

VW ID.Buzz Cargo elvarebil som står parkert foran et funkishus i vedlikeholdsfritt panel

En ny arbeidsdag venter rundt neste sving!

ID. Buzz Cargo er fortsatt en konseptbil, men alt tilsier at vi vil se de første utgavene på norske veier i løpet av 2022. Denne elvarebilen vil på lik linje med ID.3 og ID.4 også bygges på den skalerbare batteriplattformen MEB, noe som åpner opp for en rekke muligheter og fordeler.

Moderne teknologi møter nostalgi

Konseptbilen ID. Buzz Cargo vil by på det nyeste innen teknologi fra Volkswagen som blant annet disse LED-frontlysene som sier "Hei". 

Meld deg på vårt elektriske nyhetsbrev

Motta siste nytt om ID. Buzz Cargo og andre elektriske nyheter fra oss!

Nyttige snarveier