Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

vw Volkswagen ABT e-Caddy Maxi elvarebil elektrisk el varebil miljøvennlig utslippsfri budbil liten 3 seter nullutslipp elbil

ABT e-Caddy Maxi

Dette vet vi så langt om den elektriske utgaven av Caddy, som har fått navnet ABT e-Caddy Maxi

Dette vet vi så langt om den elektriske utgaven av Caddy, som har fått navnet ABT e-Caddy Maxi

Elektrisk Caddy Maxi kort oppsummert

vw Volkswagen ABT e-Caddy Maxi elvarebil elektrisk el varebil miljøvennlig utslippsfri budbil liten 3 seter nullutslipp elbil

Under IAA-messen 2018 ble det kunngjort et samarbeid med selskapet ABT e-Line. Avtalen muliggjør elektrifisering av Caddy Maxi og Transporter. ABT e-Caddy Maxi planlegges både som el varebil og elbil med mulighet for hurtiglading. ABT e-Caddy Maxi blir den første bilmodellen i ABT-serien som skal produseres med antatt produksjonsstart for Norge 1. kvartal 2020. Den vil etter planen tilbys med tilhengerfeste og automatgir, men tilhengervekt og pris er enda ikke avklart. Den vil ikke leveres med firehjulstrekk. Denne siden oppdateres fortløpende.
 

Dette vet vi om ABT e-Caddy Maxi

vw Volkswagen ABT e-Caddy Maxi elvarebil elektrisk el varebil miljøvennlig utslippsfri budbil liten 3 seter nullutslipp elbil

Spesiallaget for bykjøring
ABT e-Caddy Maxi er spesiallaget for bykjøring og vil være en av de mest romslige modellene i sin klasse. Fordi den er spesiallaget for bykjøring er toppfarten satt til 120 km/t.

Planlegges både som elbil og el varebil
ABT e-Caddy Maxi planlegges både som person- og varebilutgave og det antas at det vil bli introdusert to modeller for det norske markedet:
- ABT e-Caddy Maxi el varebil
- ABT e-Caddy Maxi Comfortline elbil

Tilhengerfeste
Etter planen vil tilhengerfeste bli tilgjengelig, men tilhengervekten er ikke avklart enda. 

Firehjulstrekk
I første omgang vil det ikke tilbys firehjulstrekk på denne modellen. Dette skyldes at batteripakken kommer i konflikt med mellomakselen.
 

Rekkevidde og hurtiglader ABT e-Caddy Maxi

vw Volkswagen ABT e-Caddy Maxi elvarebil elektrisk el varebil miljøvennlig utslippsfri budbil liten 3 seter nullutslipp elbil taxi drosje

Rekkevidde

ABT e-Caddy Maxi vil etter planen få en rekkevidde etter NEDC på 220 km (foreløpig verdi inntil vi har WLTP verdier).

Batteripakke
Batteripakken vil være på 37,3 kWh og er plassert under vareromsgulvet mot skilleveggen som gir en godt balansert varebil med lavt tyngdepunkt.

Lademuligheter og hurtiglader

Det planlegges følgende ladealternativer:
  • Inntil 7,2 kW AC-lading | Ladetid: 5 timer og 10 min - gir 100 % batterikapasitet
  • Hurtiglading på 40 kW | Ladetid: 49 minutter - gir 80 % batterikapasitet

Motor
ABT e-Caddy Maxi vil leveres med en 112 hk (82 kW) motor.

ABT e-Caddy Maxi varebil passer for deg som vil ha den ekstra lengden en Caddy varebil ikke har, men som ønsker samme kvalitet og komfort. 

Samarbeid med ABT e-line.

ABT e-Line logo emblem grill Transporter e-Transporter e-Caddy Maxi liten elektrisk varebil elbil el varebil kassebil

Ekspertise på elektriske kjøretøy
ABT e-Line er et innovativt selskap som har rendyrket e-mobilitet siden 2009. I nesten et tiår har eMobility-avdelingen hos ABT utviklet elektriske kjøretøy og andre utviklingstjenester for tredjepartsbedrifter. Volkswagen Nyttekjøretøy har på bakgrunn av deres ekspertise med elektriske løsninger valgt å inngå et samarbeid med ABT e-Line. Hovedsakelig fordi dette samarbeidet muliggjør raskere elektrifisering av Caddy og Transporter.

Unikt prosjekt
ABT startet utviklingen av ABT e-Caddy i 2010 preget av et nært samarbeid med partnere fra industri og vitenskap gjennom ulike støtteprosjekter. Målet var å utvikle et kjøretøy til kommersiell bruk og konvertere det til en liten serie av bilmodeller. ABT e-Caddy Maxi og ABT e-Transporter vil trolig være de første vi kommer til å se på det norske markedet.

-  KONTAKT OSS  -

24 03 35 70 | kundeservice@moller.no