2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Nyttekjøretøy billån

Billån.

La oss realisere drømmen din.

Drømmer du om en ny eller brukt firmabil, men har ikke pengene akkurat nå? Ikke fortvil, du kan få innvilget billån gjennom oss i Volkswagen Financial Services med inntil 100 % finansiering. Vi tilbyr vi deg konkurransedyktige priser og skreddersydd kundebehandling. Ta kontakt med din nærmeste Volkswagen Nyttekjøretøy forhandler eller ring oss på 24 03 33 01 / send en e-post til kundeservice@vwfs.no. Vi ser frem til å høre fra deg!

Volkswagen billån.

Med Volkswagen Billån tilbyr vi lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger. I tillegg kan vi tilby deg:

  • Billån med inntil 100 % finansiering
  • Ikke nødvendig å belåne f.eks. fast eiendom da vi tar sikkerhet i bilen
  • Billånets månedsbeløp kan tilpasses ditt behov
  • Du kjøper bil og får billån hos din Volkswagen Nyttekjøretøy forhandler
  • Billån med restgjeld
  • Ingen bindingstid og nedbetalingstid på inntil 10 år
  • Tilpasset løsning for deg som kjører mye

    Det er helt opp til deg om du ønsker lån med restgjeld til forfall ved avtaleperiodens utløp eller fullstendig nedbetaling av billånet gjennom de månedlige innbetalingene dine. Høy kontantandel ved inngåelse av billån gir deg lavere rente. Det er viktig å tilpasse nedbetalingen av lånet i henhold til bilens verdifall. Bedrifter har fleksibilitet til å kjøpe og selge biler akkurat når man selv ønsker, da det er bedriften som eier bilen(e). 

Tilleggsprodukter og tjenester.

Vi tilbyr et bredt spekter av tilleggstjenester til deg som ønsker billån eller bilforsikring gjennom oss. Dette fordi vi mener et komplett bilhold omfatter mer enn selve bilen og finansieringen. For at firmabilen skal være driftssikker og funksjonell i det daglige arbeidet er det også nødvendig med andre komplementære tjenester. Ta kontakt om du ønsker å oppgradere ditt abonnement eller vil vite mer om tilleggstjenestene vi tilbyr:

Visste du at...

Du kan også tegne Volkswagen betalingsforsikring. Vi har inngått samarbeid med forsikringsselskapet BNP Paribas Cardif om å tilby våre kunder betalingsforsikring. Velger du finansiering fra oss vil du nå få tilbud om en betalingsforsikring som gir økt trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsufør, arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold eller falle fra. 

Snarveier.

Visste du at...

Volkswagen Financial Services er størst på leasing i Norge. Vi er et finansieringsselskap med snart 76.000 kontrakter i porteføljen fordelt på tjenestene vi tilbyr og har totalt 43.631 leasingkontrakter hvorav 17.470 er næringsleasing. Vi tilbyr tjenester og finansieringsløsninger som leasingbiladministrasjonbillån og bilforsikring for privatpersoner og bedrifter som er eiere av bilmerkene Volkswagen Nyttekjøretøy, Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT. Spørsmål? Ring 24 03 33 01 eller send e-post til kundeservice@vwfs.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!