2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Amarok pickup fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Bilforsikring.

Volkswagen Forsikring.

Skal du kjøpe eller lease ny eller brukt arbeidsbil bør du tegne Volkswagen bilforsikring. Vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services har fremforhandlet gode forsikringsvilkår med sine samarbeidspartnere If, Enter og Gjensidige som gir deg konkurransedyktige priser på bilforsikring - skreddersydd for Volkswagen Nyttekjøretøy-eiere. Er du kunde gjennom våre andre tjenester vil du oppleve fordelen av å samle alt på ett sted i form av skreddersydd kundebehandling. Ta kontakt med din nærmeste Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler for priser og spørsmål.

image

Hvorfor velge Volkswagen Forsikring.

Når du skal du tegne bilforsikring er det lurt å gjøre dette så raskt som mulig etter kjøp eller leasing av din nye eller brukte arbeidsbil. Med Volkswagen Forsikring er du garantert at ditt nyttekjøretøy blir reparert og istandgjort med originaldeler fra Volkswagen på ett av våre autoriserte merkeverksteder av dyktige fagfolk som er spesialister på varebiler og store personbiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

Vi anbefaler Volkswagen Forsikring til ditt Volkswagen Nyttekjøretøy. I samarbeid med If og Enter har vi utviklet markedets beste bilforsikring for deg med Volkswagen Nyttekjøretøy. Er du eller ønsker du å bli biladministrasjonskunde og ønsker å samle alt hos én leverandør og på én faktura har vi skreddersydde løsninger for det. Be selger hos forhandler om tilbud på Volkswagen Forsikring sammen med din neste bil.

Skal du kjøpe eller har du kjøpt en bruktbil fra Volkswagen og trenger bilforsikring kan du lese mer om dette lenger ned på siden. 

Visste du at...

Volkswagen Financial Services er størst på leasing i Norge. Vi er et finansieringsselskap med nesten 76.000 kontrakter i porteføljen fordelt på billån og leasing. Av disse er totalt 43.631 leasingkontrakter hvorav 17.470 er næringsleasing. Vi tilbyr tjenester og finansieringsløsninger som leasingbiladministrasjonbillån og bilforsikring for privatpersoner og bedrifter som er eiere av bilmerkene Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT. Alle våre produkter selges gjennom Volkswagen Nyttekjøretøy sine forhandlere. Har du spørsmål eller ønsker du tilbud om finansiering kan du kontakte din nærmeste Nyttekjøretøyforhandler. Søk i vårt forhandlerkart her.

image

Fordeler med Volkswagen Forsikring.

 
  • Konkurransedyktige priser
  • En bilforsikringen som er spesialtilpasset din Volkswagen varebilmodell
  • Ved skade på arbeidsbil etter bilulykke blir reparasjon utført hos et Volkswagen Nyttekjøretøy merkeverksted
  • Du får en leiebil mens våre dyktige fagfolk reparerer arbeidsbilen din
  • Vi gjør raskt oppgjør ved skade, både i Norge og resten av Europa
  • Lav eller ingen egenandel ved bytte av rute (vanligvis minimum kroner 2.000,-)
  • For leasingkunder: Startleie som innbetales før oppstart erstattes
    (avskrevet lineært over leieperioden, ubegrenset størrelse på startleien)

Visste du at...

Du kan også tegne Volkswagen betalingsforsikring sammen med din privatleasing eller billån. Vi har inngått samarbeid med forsikringsselskapet BNP Paribas Cardif om å tilby våre privatkunder betalingsforsikring. Velger du finansiering fra oss vil du få tilbud om en betalingsforsikring som kan gi økt trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsufør, arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold eller falle fra. 

Volkswagen bruktbilforsikring.

4MOTION firehjulstrekk Transporter varebil.

Kjøper du bruktbil gjennom oss hjelper vi deg å finne en bilforsikring som er spesialtilpasset for den bilmodellen du kjøper som ivaretar deg når du trenger det som mest. Vi har også fremforhandlet konkurransedyktige priser og betingelser på bilforsikring gjennom våre samarbeidspartnere Enter og If skadeforsikring som du nyter godt av i form av gode priser. Dersom uhellet er ute er du sikret service fra profesjonelle fagfolk som er eksperter på din Volkswagen bruktbil. Det vil si at alle typer skader blir reparert på en av våre merkeverksteder med originaldeler. Hva annet er inkludert i en Volkswagen merkeforsikringen? 

• Trygt og raskt skadeoppgjør, både i Norge og resten av Europa.
• Lav/ingen egenandel ved bytte av rute – gjelder også panoramatak (vanligvis minimum 2000,-).
• Utvidet leiebildekning (31 dager) og leiebil av samme størrelse.
• Utvidet maskinskadedekning.  

Merkeforsikringen selges hos forhandleren din. Ta kontakt for et uforpliktende forsikringstilbud når du vurderer bruktbil fra Volkswagen. Du finner våre forhandlere her. Forsikringspremien vil i all hovedsak avgjøres av faktorer som bonus, alder, kjørelengde, biltype og bosted. Hvis du har funnet deg en bruktbil fra et annet bilmerke, kan andre forsikringsalternativer gjelde.

 

Snarveier.