2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Fleetweb Biladministrasjonsverktøy fra Volkswagen Financial Services

Biladministrasjon.

Fleetweb - få mer tid til andre arbeidsoppgaver.

Vi vet det er tidkrevende å holde orden på en bilpark. Derfor har vi utviklet Fleetweb, et markedsledende biladministrasjonsverktøy som ved hjelp av grafiske rapporter gir deg en enkel oversikt over firmabilene dine. Oversikt over kjørte kilometer, liter brukte drivstoff eller når de ulike kontraktene skal termineres? Det bestemmer du. Vi skreddersyr oppsettet etter dine ønsker og behov. Fleetweb er for deg med +10 kjøretøy og du får følgende fordeler ved bruk av Fleetweb:

  • Én faktura - alle bilkostnader samlet på ett sted
  • Én kontaktperson for alle storkunder
  • Forutsigbarhet - kun fakturering av reelle kostnader
  • Bilpolicy - hjelp til å utvikle intern firmabilpolicy om ønskelig
  • Drivstoffkort - rabattavtaler og kort fra Circle K, Shell og Esso
  • Støtter samtlige bilmerker om du har andre firmabilermerker enn VWPersonlig oppfølging.

Som biladministrasjonskunde blir du godt ivaretatt av vårt Fleet Team som følger deg opp 1:1 på henvendelser vedrørende løpende drift og årlige oppfølgingsmøter slik at vi blir godt kjent med deg og din firmabilpark.

Få varsling når avvik oppstår
Fleetweb er svært brukervennlig og laget for at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på overvåkning av bilparken. Fleetweb varsler deg når det oppstår avvikende bruk av selskapets biler basert på det du har definert som "normal bruk". Eksempler på avvik kan være feil drivstofftype fylt på firmabil, for høyt forbruk sett opp mot oppgitt forbruk fra bilfabrikk eller for mange kjørte kilometer i forhold til hva leasingkontrakten tilsier på et gitt tidspunkt.

Eksportér ønskede data
Alle data som genereres i Fleetweb er lett kontrollerbare og hjelper deg med optimalisering av bilparken. Du kan ta ut rapporter helt ned på sjåførnivå samt gjøre egne uttrekk i excel eller pdf-format. Fleetweb gir deg også muligheten til å settes opp automatisk månedlig utsendelse av dine rapporter til din e-post om ønskelig.

Tilleggsprodukter og tjenester.

Vi tilbyr et bredt spekter av tilleggstjenester til deg som ønsker å administrere firmabilparken med Fleetweb fordi vi mener et komplett bilhold omfatter mer enn selve arbeidsbilen og finansieringen. For at firmabilen skal være driftssikker og funksjonell i det daglige arbeidet er det også nødvendig med andre komplementære tjenester. Ta kontakt om du ønsker å oppgradere ditt abonnement eller vil vite mer om tilleggstjenestene vi tilbyr:

Snarveier.