2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Caddy og Transporter

Gode tilbud på varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Økonomi er selvfølgelig viktig når man skal velge bil. Hva bilen koster er én ting. Hva bilen koster deg over flere år er en annen. Vi vet at blant annet konkurransedyktige priser, gunstig finansiering, lavt forbruk og høy annenhåndsverdi gir en god totaløkonomi. Men bil handler om så mye mer. Det må føles riktig også. Med flere modeller i ulike varianter, tusenvis av utstyrskombinasjoner og det siste innen sikkerhetsinnovasjoner, hjelper vi deg å velge akkurat den varebilen som passer deg og ditt bruk.

Er du på utkikk etter en ny varebil? Nå har vi gode priser på populært ekstrautstyr til Caddy og Transporter, 2,9% rente fra Volkswagen Financial Services ved bestilling av ny Transporter Exclusive, Edition  eller Caravelle varebil, samt kampanjepris innredningsløsningen Smartfloor fra Loyds. Alle tilbudene varer frem til 31.03.2018. 

Ønsker du mer informasjon ta gjerne kontakt med en av våre forhandlere, her kan du også få en gjennomgang av bilene, prøvekjøre eller bare ta en uforpliktene prat med en av våre selgere. 

Kampanjepakker til Caddy og Transporter

Caddy og Transporter varebil

Ved bestilling av ny Caddy eller Transporter, får du en ekstra god pris på populært ekstrautstyr som gjør kjøreturen enda mer behagelig. 

Lyspakke kr 3.990,- eks. mva

  • Lys- og siktpakke inkludert Bi-Xenonlys for Caddy
  • Lys- og siktpakke inkludert LED-lys for Transporter

Ryggekamerapakke kr 3.990,- eks. mva. Pakken inneholder følgende:

  • Ryggekamera
  • Parkeringssensor
  • Radio Composition Media inkludert App-Connect

Alle tilbudene gjelder frem til 31.03.2018. 

Rentetilbud på Transporter Exclusive, Edition og Caravelle varebil

Transporter Edition varebil

Ved bestilling av ny Transporter Exclusive, Edition eller Caravelle varebil innen 31.03.2018 får du 2,9% rente ved lån og leasing gjennom Volkswagen Financial Services

Renten er flytende og subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente.  

Alle tilbudene gjelder frem til 31.03.2018. 

Smartfloor

Smartfloor fra Loyds

Med volum på hele 1 kubikkmeter og en nyttelast på totalt 500 kg gir Smartfloor deg enkel tilgang til alt av verktøy og materiell som er i daglig bruk. Løsningene er tilpasset Caddy og Transporter.

Priser:
Caddy kr 27.900,- 
Transporter kr 34.700,-
Prisene inkluderer kledning og montering.

Tilbudet gjelder ved kjøp av ny Caddy eller Transporter frem til 31.03.2018. 

Ønsker du mer informasjon?