2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Caddy, Transporter, Amarok og Crafter

Kampanjetilbud på varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Økonomi er selvfølgelig viktig når man skal velge bil. Hva bilen koster er én ting. Hva bilen koster deg over flere år er en annen. Vi vet at blant annet konkurransedyktige priser, gunstig finansiering, lavt forbruk og høy annenhåndsverdi gir en god totaløkonomi. Men bil handler om så mye mer. Det må føles riktig også. Med flere modeller i ulike varianter, tusenvis av utstyrskombinasjoner og det siste innen sikkerhetsinnovasjoner, hjelper vi deg å velge akkurat den varebilen som passer deg og ditt bruk.

Er du på utkikk etter en ny varebil? Fra 2. til 21. oktober har vi kampanjerente på 2,9% fra Volkswagen Financial Services på alle våre varebiler, i tillegg har vi også gunstige utstyrspakker til Caddy, Transporter og Crafter.  Les mer om tilbudene nedenfor. Er du usikker på hvilken bil som passer for deg og dine behov? Ta gjerne kontakt med en av våre forhandlere, her kan du også få en gjennomgang av bilene, prøvekjøre eller bare ta en uforpliktene prat med en av våre selgere. 

Kampanjerente 2,9%

Caddy, Transporter, Amarok og Crafter

Trenger du en ny varebil? I perioden 2. til 21. oktober har vi kampanjerente på 2,9% på alle våre varebiler. 

Tilbudet gjelder ved lån/leasing av ny Volkswagen Caddy, Transporter, Amarok eller Crafter. Forutsetter finansiering gjennom Volkswagen Financial Services. Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal produktrente. 

Utstyrspakker til Caddy, Transporter og Crafter

Caddy varebil

Ved kjøp eller leasing av ny Caddy, Transporter eller Crafter kan du velge populært og praktisk ekstrautstyr til en meget god pris. 

Nå har vi ekstra gode priser på populært ekstrautstyr som gjør kjøreturen enda mer behagelig: 

  • Adaptiv Cruise Control inkludert multifunksjonsratt kr 990,- eks. mva.
  • Parkeringsvarmer med fjernkontroll kr 1.490,- eks. mva. 

Alle tilbudene gjelder frem til 30.11.2017. 

Se vårt varebilutvalg

Volkswagens varebiler løser de fleste oppgaver.

Ønsker du mer informasjon?