2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42
Caddy og Transporter i vinterlandskap

Ønsker du et ekstra godt tilbud? Her er våre kampanjer!

Nå kan du starte året med gode tilbud! Nå får du lav rente på Volkswagen Transporter og gode priser på tilleggsutstyr til Caddy og Transporter som passer godt på krevende føre. Vi tilbyr også en meget god pris på Caddy Alltrack Exclusive! Ved kjøp/leasing av ny Caddy i perioden 13.02 - 31.03.2017 får du 50% på service- og vedlikeholdsavtale i 3 år/60.000 km*. 

Ønsker du mer informasjon om våre bilmodeller? Velg bilmodell, eller klikk deg direkte til videre Caddy eller Transporter. Om du ønsker en gjennomgang av bilene, prøvekjøre eller å snakke med en selger anbefaler vi å kontakte din lokale forhandler. 

Tilbudene gjelder til 31. mars 2017.

Service- og vedlikeholdsavtale til Caddy

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din bil skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Hos oss er vi opptatt av at din varebil skal være trygg og driftssikker. Med en service- og vedlikeholdsavtale får du full kontroll på dine kostnader til bilhold i avtaleperioden og du kan benytte et hvert autorisert Volkswagen merkeverksted i hele Norge. 

Ved kjøp/leasing av ny Caddy i perioden 13.02 - 31.03.2017 får du 50% rabatt på service- og vedlikeholdsavtale i 3 år/60.000 km*.  

En service- og vedlikeholdsavtale kan tegnes for ulike kjørelengder og tidsintervaller. Din selger vil sammen med deg utforme en avtale tilpasset ditt bruksmønster, og gi deg all nødvendig informasjon om hva avtalen dekker. 

* Tilbudet gjelder gjelder flere kjørelengder og tidsintervaller, med kundefordel på 7.500 kr eks. mva. 

Transporter med 2,9% rente og gode priser på populært ekstrautstyr.

Volkswagen Transporter

Transporter har vært en av Norges mest populære varebiler i en årrekke og med et stort antall valgmuligheter både bak rattet, under panseret og i varerommet - finner du garantert en perfekt løsning på ditt bruk. Den kan selvfølgelig leveres med 4MOTION firehjulstrekk som passer bra på krevende føre.

Transporter med tohjulstrekk fra kr 307.860,- eks. mva. 
Transporter med 4MOTION firehjulstrekk fra kr 353.890,- eks. mva.

Bestiller du ny Transporter nå får 2,9% rente ved finansiering gjennom Volkswagen Finans*, i tillegg til gode priser på populært tilleggsutstyr.

Kampanjepriser
Adaptiv Cruise Control inkludert Multifunksjonsratt kr 990,- eks. mva.
Parkeringssensor, ryggekamera og oppgradert radio kr 1.490,- eks. mva.
Smartfloor serviceinnredning kr 29.000,- eks. mva.
Les mer om Smartfloor hos Loyds

* Forutsetter finansiering gjennom Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og er subsidiert i tre år, for deretter å endres til normal produktrente.

Gode priser på populært tilleggsutstyr til Caddy varebil.

Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy har vært Norges mest populære varebil i en årrekke og kan leveres med et stort antall valgmuligheter. Den har klassens høyeste sikkerhetsstandard, er tilgjengelig med 4MOTION firehjulstrekk og har smarte løsninger for bedre sikring av last.

Caddy med tohjulstrekk fra kr 176.800,- eks. mva. 
Caddy med 4MOTION firehjulstrekk fra kr 241.310,- eks. mva.

Kampanjepriser
Adaptiv Cruise Control inkludert Multifunksjonsratt kr 990,- eks. mva.
Parkeringssensor, ryggekamera og oppgradert radio kr 1.490,- eks. mva.
Smartfloor serviceinnredning kr 25.300,- eks. mva.
Les mer om Smartfloor hos Loyds

Caddy Alltrack Exclusive.

Caddy Alltrack varebil

Caddy Alltrack har et høyt utstyrsnivå med følgende standardutstyr: Bi-Xenon med LED kjørelys, tåkelys foran, lakkerte fangere, speil, sidelister og dørhåndtak, elektrisk innklappbare speil, takreeling i sølv, multifunksjonsratt i skinn, høydejusterbart passasjersete, skuffer for oppbevaring under forsetene, Climatronic elektronisk styrt 2-soners klimaanlegg, aluminiumsfelger og lys- og siktpakke.  

Bestiller du vår Exclusive-variant er også følgende utstyr inkludert:

  • Discover Media radio- og navigasjonssystem med App-Connect
  • Parkeringsvarmer med fjernkontroll
  • Parkeringssensor og ryggekamera
  • Oppvarmet frontrute
  • Fjernlysassistent

Volkswagen Caddy Alltrack Exclusive varebil fra kr 284.560,- eks. mva.

Kundefordel kr 6.000,- eks mva sammenlignet en tilsvarende utstyrt standardmodell.