2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
leasing for næringskunder

Leasing til næringskunder gjennom Volkswagen Financial Services.

For deg som næringsdrivende er bilen du bruker i jobbsammenheng en svært viktig del av hverdagen. Den tar deg frem og tilbake til møter, du bruker den kanskje som et kontor, og ikke minst til å frakte varer og utstyr med. Enten din bedrift trenger en eller flere biler, kan vi i samarbeid med våre Volkswagen-forhandlere tilby gunstig leasing på Volkswagen Nyttekjøretøy gjennom Volkswagen Financial Services.

Leasing er et produkt godt tilpasset deg som næringsdrivende, og istedenfor å binde egenkapital ved låneopptak, betaler du en fast månedsleie. Det betyr at du kan bruke penger på bedriftens kjernevirksomhet. Månedsbeløpet beregnes ut fra bilens verdi, leieperiodens varighet og beregnet kjørelengde.

Kjøpe eller lease firmabil?

Å ha bil er en utgiftspost for deg og din bedrift uansett hvordan du velger å finansiere bilen eller bilene på. Det gjelder enten det er snakk om et billån eller en leasingavtale. Men ønsker du deg et enklere bilhold og færre bekymringer knyttet til bilholdet i bedriften, kan leasing være tingen for deg.

7 fordeler ved å lease firmabil:

  1. Full bruksrett på bilen i avtaleperioden, men du binder ikke opp egenkapital siden du ikke eier bilen selv.
  2. En helt ny og driftssikker bil, som også leveres med Mobilitetsgaranti (hjelp ved driftsstans)
  3. Forutsigbare månedsutgifter
  4. Leasingleien inkl. mva. utgiftsføres i takt med verdifallet på bilen
  5. Du kan bytte bil ofte – hvert tredje år eller fjerde år.
  6. Du har ingen bruktbil å selge ved avtalens utløp og trenger derfor ikke tenke på markedsverdien (salgsprisen). Ved å lease kontra å eie har du med andre ord en forsikring mot verdifallet på bilen.
  7. Du returnerer bilen til forhandler og tar ut en ny dersom det er ønskelig.

Minimumsperiode for leasing er 36 mnd.

Startleie ved leasing og pris på månedsleie
Før du kan hente ut bilen må du betale en startleie. Startleie er et forskuddsbetalt engangsbeløp som inngår som en del av din totale betaling, men som ikke fordeles på månedsleien. Det betyr at dersom du velger en høy startleie vil du få lavere månedspris enn ved å velge lav startleie.

Prisen på månedsleien beregnes ut ifra startleiens størrelse, bilens utstyr, varigheten på leasingavtalen, antatt kjørelengde i leieperioden og antatt restverdi på bilen når avtalen går ut. Etableringsgebyr og årsavgift (hel eller halv) betales i starten av leasingperioden.

Tilleggstjenester ved leasing
Volkswagen Leasing Pluss er for deg som ønsker å inkludere flere produkter i leasingkontrakten din, men likevel kun motta én samlefaktura i måneden med disse utgiftene spesifisert. Firmabilen din må inn til service i løpet av leasingperioden, så hvorfor ikke inkludere en serviceavtale i leasingkontrakten? En slik løsning gjør bilholdet enda mer forutsigbart.

Produktene du kan legge til er:

Fordelene med å være Volkswagen Leasing Pluss-kunde
Ved å velge Volkswagen Leasing Pluss oppnår du og din bedrift følgende fordeler:

  • Spart tid – da alle kostnader er spesifisert på én faktura
  • Enkel kostnadskontroll
  • Rabatt ved inngåelse av drivstoffavtale

Juster kjørelengde underveis
Når du inngår en leasingavtale med Volkswagen Financial Services avtaler dere en kjørelengde tilpasset antatt kjøremønster for leieperioden. Dersom du ser underveis i perioden ser at du vil komme til å kjøre mer enn hva som står i avtalen, kan du enkelt endre dette. Kontakt forhandleren din for å få oppjustert kjørelengden slik at månedsleien din blir korrigert deretter. Husk også at serviceavtalen og forsikringen må endres dersom du har dette inkludert i leasingkontrakten. Dersom du ikke endrer kjørelengde underveis, men venter til innlevering av bilen, vil du bli belastet med et gitt beløp per kilometer over det som er avtalt kjørelengde på sluttfakturaen.

Du kan lease alle modeller fra Volkswagen Nyttekjøretøy
Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr det mest komplette varebilsortimentet, og her finner du et bredt utvalg av varebiler i alle størrelser og fasonger. Uansett hvilken type varebil du ønsker, kan du lease den hos din nærmeste forhandler. Innenfor hver varebilmodell finnes det også ulike utstyrsversjoner. Her finnes det med andre ord biler å lease uansett hvilken bransje du er i og hvilket transportbehov du har. Å lease firmaets varebil er med andre ord et perfekt produkt for deg som ikke ønsker å binde opp kapital, men likevel vil ha tilgang på en helt ny, sikker og skreddersydd firmabil.

Tilbakelevering av leasingbil
Er du skeptisk til å lease firmabil fordi du ar hørt at det kan dukke opp uforutsette kostnader ved tilbakelevering av bilen? Ved det vi kaller normalt bilhold – med godt vedlikehold underveis i leieperioden – har du ingenting å frykte den dagen bilen skal leveres inn. Enhver bil vil bli påført slitasje ved bruk. Når du leverer inn leasingbilen vil forhandleren utføre en taksering av bilen. Forhandlerne av Volkswagen Nyttekjøretøy følger da bransjestandarden for biltaksering. Standarden er utarbeidet av bilbransjen i Norge, og er dermed en felles standard for hva som regnes som unormal slitasje og ikke. Normal slitasje defineres som slitasje som må kunne forventes etter en gitt alder og kjørelengde, mens unormal slitasje er det motsatte. Både eksteriør, interiør, dekk og felger blir taksert ved innlevering. I tillegg sjekkes det at alt ekstrautstyr, som for eksempel tilhengerfeste og ekstranøkler, også leveres tilbake.

Ønsker du mer informasjon om leasing gjennom Volkswagen Financial Services? Ta kontakt med din lokale forhandler, så kan de hjelpe deg videre.

Ønsker du mer informasjon?