2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Brosjyrer, prislister og tekniske data.

Her finner du alt du trenger å vite om våre bilmodeller. Last ned brosjyrer, tekniske data og prislister.

Caddy varebil

Hvit Caddy varebil foran et kontorbygg

Hverdagen er full av utfordringer som krever profesjonelle løsninger. Caddy varebil hjelper deg i nær sagt alle tenkelige situasjoner. Bilen er ikke bare kompakt og lett å manøvrere, men også praktisk, fleksibel og allsidig. Med andre ord, Caddy varebil har alt du trenger for å fremstå profesjonelt overfor kundene. 

Caddy Maxi

Caddy personbil familie

Caddy personbil kan tilpasses de fleste situasjoner. Den er like praktisk når to personer skal ut og handle, som når en familie på fem skal på ferie eller en ungeflokk på seks skal kjøres til barnebursdag. Caddy er pålitelig, fleksibel og allsidig, samtidig som den er komfortabel og økonomisk i drift. Det gjør den til en helt spesiell bil – og en perfekt allrounder.

Amarok

Volkswagen Amarok pickup

Volkswagen Amarok er en premium pickup med masse kraft. Den har et maskulint design, en robust konstruksjon og kan tilbys med V6-motor med inntil 224HK. Amarok byr på kjørekomfort i toppklassen, samtidig som den er en real arbeidsbil.  

Caravelle

Volkswagen Caravelle

Caravelle er basert på et konsept som har oppfylt skyhøye krav innenfor profesjonell persontransport i over 30 år. En Caravelle imøtekommer både førerens og passasjerenes behov! Comfortline-versjonen holder en meget høy standard, og Caravelle Highline legger sågar listen enda høyere. Begge kan leveres med lang akselavstand, slik at passasjerene får 40 cm til å boltre seg på.

Multivan

Volkswagen Multivan

Multivan leveres i to utstyrsversjoner og er så allsidig at den har en enkel løsning på de fleste utfordringer. Meget romslige og usedvanlig fleksible løsninger gjør at den er godt forberedt uansett hva du har fore. Den nyeste generasjon motorer har et svært lavt drivstofforbruk uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsene.

Transporter

Volkswagen Transporter hvit varebil

Da det første utkastet til en kompakt varebil så dagens lys i 1947, kunne Volkswagen Nyttekjøretøy presentere et produkt som virkelig dekket proffenes behov. Prinsippene for den første transporteren har siden blitt utvidet for hver nye Transporter-generasjon. Dette har ikke bare vært en naturlig følge av den tekniske utviklingen, men har først og fremst skjedd fordi Transporter har levert det proffene har krevd av den i over 65 år – og det innenfor et stort mangfold av bransjer. Transporter er fullpakket med smarte funksjoner og praktisk utstyr som løser små og store utfordringer. 

Crafter

Volkswagen Crafter

Med den nye Crafter har vi laget en varebil som det ikke finnes maken til. En helt nyutviklet varebil som kombinerer kundeorienterte transportløsninger og maksimal kostnadseffektivitet. I designen er det tatt hensyn til krav og behov fra sammensatte kundegrupper, noe som gjør den nye Crafter til den beste varebilen i sin klasse. Produksjonen foregår i et topp moderne produksjonsanlegg i Września i Polen som er oppført spesielt for Crafter. 100 % Volkswagen Nyttekjøretøy,100 % innovasjon.