2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24

Prislister og brosjyrer.

vw Caddy Maxi varebil kompakt liten byggeplass

Caddy varebil.

Caddy har et lastevolum på inntil 3,7 m3, opptil 736 kg nyttelast og tilbys med både 4MOTION firehjulstrekk og automatgir. Den er ikke bare kompakt og lett å manøvrere, men også praktisk og fleksibel med muligheter for skreddersøm og spesialtilpasset bilinnredning. Velg blant 3 utstyrsmodeller og kort eller lang akselavstand (Caddy Maxi varebil). Du kan også kjøre på biogass om ønskelig med Caddy TGI.  

vw Transporter varebil kassebil pickup budbil T6

Transporter varebil.

Denne populære varebilen har 3 seter foran, inntil 1,3 t nyttelast, høy kjørekomfort og kan tilbys med 4MOTION firehjulstrekk. Du kan velge mellom 2 ulike akselavstander, 3 takhøyder, 3 utstyrsversjoner og en rekke påbyggsmuligheter. Transporter er, sammen med Caddy, Norges mest kjøpte varebiler. Kanskje er det alle mulighetene for skreddersøm som gjør den til et naturlig førstevalg innenfor et stort mangfold av bransjer i bedriftsmarkedet?

VW Crafter stor varebil kassebil skapbil minibuss pickup chassis kjølebil

Crafter varebil.

Crafter er vår største varebil med 3 seter foran, inntil 3,5 t tilhengervekt og høy grad av kjørekomfort. Den tilbys også med den unike kombinasjonen 4MOTION firehjulstrekk og 8-trinns automatgir. Frakt 6 europaller eller hele 8 med Crafter skapbil. Du kan velge blant 3 ulike lengder og takhøyder samt en rekke ulike påbyggsmuligheter - skapbil, pickup, chassis, minibuss eller kjølebil? Dine behov, vår skreddersøm.

VW e-Crafter el varebil elektrisk e-mobilitet e-mobility budbil distribusjonsbil kassebil

e-Crafter el varebil.

100 % elektrisk, nyttelast på opptil 950 kg, inntil 173 km rekkevidde (NEDC), 3 seter foran og hurtiglader med samme kjørekomfort som Crafter, bare mer stillegående.

vw Amarok pickup 4x4 firehjulstrekk

Amarok pickup.

Dette er en robust og maskulin pickup i premium klassen med massevis av krefter under panseret. Viktige stikkord her er V6-motor, opptil 258hk, inntil 3,5 t tilhengervekt og Bi-Xenonlykter med LED. Med høy bakkeklaring og 4MOTION firehjulstrekk er den en drøm i kupert terreng. Velg blant 3 utstyrsmodeller, eller lek deg med påbyggsmulighetene denne pickupen byr på.  

vw Caddy Maxi personbil familiebil stisykling birken terrengsykling landveissykling

Caddy Maxi personbil.

Caddy Maxi er den perfekte flerbruks- og familiebilen med 7 seter som standard og isofix-fester. De brede skyvedørene, den ekstra lengden og det romslige baggasjerommet gjør at du får du plass til det meste - to på sykkeltur eller en ungeflokk på seks på vei til fotballtrening eller barnebursdag. Ønsker du å kjøre mer miljøvennlig anbefaler vi Caddy TGI som kjører på en blanding av bensin og biogass.

vw Caravelle personbil NAV handikapbil persontransport

Caravelle.

Stikkord for denne perfekte flerbruksbilen er eksklusivt interiør, justerbart understell, LED-lys og 4MOTION firehjulstrekk. Velg blant 3 ulike utstyrsmodeller, 2-9 seter og skreddersy etter behov. Familiebil, persontransport eller varebil? Du bestemmer!

Volkswagen Multivan personbil persontransport eksklusiv privatsjåfør

Multivan personbil.

Multivan er vår mest eksklusive bilmodell. Her får du følelsen av luksus med stor L, fleksible seteløsninger og unikt skinnesystem i gulvet som lar deg lage et mobilt møterom om det skulle være nødvendig. Skreddersy Multivan etter eget behov og unn deg det lille ekstra i hverdagen. 

Velg snarvei.