2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Brosjyrer, priser og tekniske data.

Caddy varebil.

Hvit Caddy varebil foran et kontorbygg

Hverdagen er full av utfordringer som krever profesjonelle løsninger. Caddy varebil hjelper deg i nær sagt alle tenkelige situasjoner. Den er ikke bare kompakt og lett å manøvrere, men også praktisk, fleksibel og allsidig. Med andre ord, Caddy varebil har alt du trenger for å fremstå profesjonelt overfor kundene. 

Caddy personbil.

Caddy personbil familie

Caddy personbil kan tilpasses de fleste situasjoner. Den er like praktisk når to personer skal ut og handle, som når en familie på fem skal på ferie eller en ungeflokk på seks skal kjøres til fotballtrening eller barnebursdag. Caddy er pålitelig, fleksibel og allsidig, samtidig som den er komfortabel og økonomisk i drift. Det gjør den til en perfekt allrounder. 
MERK: Prisliste for Caddy personbil (som Caddy Maxi) er ikke tilgjengelig for øyeblikket da vi venter på nye typegodkjenninger som har innvirkning på avgifter for disse personbilene. Vi legger ut prislisten så fort den er klar. 

Transporter varebil.

Volkswagen Transporter hvit varebil

Transporter er sammen med Caddy Norges mest kjøpte varebiler. Den kan skreddersys ditt behov og er således et naturlig valg innenfor et stort mangfold av bransjer i bedriftsmarkedet. Transporter er fullpakket med smarte funksjoner og praktisk utstyr som løser små og store utfordringer. 

Amarok pickup.

Volkswagen Amarok pickup

Volkswagen Amarok er en premium pickup med masse kraft. Den har et maskulint design, en robust konstruksjon og kan tilbys med V6-motor med inntil 258 hk. Amarok byr på kjørekomfort i toppklassen, samtidig som den er en real arbeidsbil.  

Crafter varebil.

Volkswagen Crafter

Crafter er en 3-setes nyutviklet kassebil med stor plass som kombinerer kundeorienterte transportløsninger og maksimal kjørekomfort. Det er tatt hensyn til krav og behov fra sammensatte kundegrupper, noe som gjør Crafter varebil blant den beste varebilen i sin klasse. 100 % Volkswagen Nyttekjøretøy - 100 % innovasjon.

Caravelle.

Volkswagen Caravelle

Caravelle er basert på et konsept som har oppfylt skyhøye krav innenfor profesjonell persontransport i over 30 år. En Caravelle imøtekommer både førerens og passasjerenes behov! Comfortline-versjonen holder en meget høy standard, og Caravelle Highline legger sågar listen enda høyere. Begge kan leveres med lang akselavstand, slik at passasjerene får 40 cm til å boltre seg på.

Multivan personbil.

Volkswagen Multivan

Multivan leveres i to utstyrsversjoner og er så allsidig at den har en enkel løsning på de fleste utfordringer. Meget romslige og usedvanlig fleksible løsninger gjør at den er godt forberedt uansett hva du har fore. Den nyeste generasjon motorer har et svært lavt drivstofforbruk uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsene.

Velg snarvei.