2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Hvit Transporter varebil foran en bygning.

Transporter varebil.

Praktisk tvers igjennom.

Vår varebilmodell Transporter gir deg en rekke valgmuligheter. Inntil 3 seter, 3 utstyrsversjoner, 2 akselavstander, 3 takhøyder, nyttelast på inntil 1,3 tonn og vareromsvolum fra 5,8 til 9,3 m3. Du kan også bestille Transporter som pickup eller som chassis for valgfritt påbygg. Transporter er for 9. år på rad Norges mest kjøpte varebil i sin klasse. Dette er vel det beste beviset på at norske kunder setter pris på alle de unike egenskapene denne varebilen har å by på?

Utstyrsversjoner Transporter varebil.

Du kan velge mellom de 3 utstyrsversjoner; Standard, Exclusive og Edition . Her er en oversikt over noe av standardutstyret som leveres på de ulike utstyrsversjonene, samt fra-priser. En fullstendig sammenlikningsoversikt over utstyr på de ulike utstyrsmodellene finner du i prislisten for Transporter varebil.

Hvorfor velge Transporter?

Maksimal fleksibilitet.

Med høy kvalitet på interiøret og et stort varerom er Transporter varebil fleksibel og fullpakket med smarte funksjoner og praktisk utstyr.

Toppmoderne motorer.

Transporter varebil er utstyr med toppmoderne Euro-6 motorer. Nøyaktig utslipp- og forbruksdata finner du når du bygger bilen i vår bilkonfigurator.

Utstyrt med høyt komfortnivå.

Fra de innovative mobile online tjenestene og infotainmentsystemet til oppvarming og klimaanlegg – utstyret i Transporter varebil gjør kjøreturen så komfortabel som mulig.

Avansert teknologi i bilen.

Innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer bistår i kritiske situasjoner.

Snarveier.

Ønsker du mer informasjon?