2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41
Hvit Transporter varebil foran en bygning.

Transporter varebil.

Profesjonell tvers gjennom.

Varebilen Transporter har utviklet seg i over 70 år og kontinuerlig forbedring av varebilen har gjort den til et meget effektivt arbeidsverktøy på tvers av bransjer og yrker. At Transporter igjen ble Norges mest kjøpte varebil for 8. år på rad i sin klasse i 2017 tyder på at norske kunder setter pris på de unike egenskapene. Varerommet er imponerende praktisk og fleksibelt med god plass og sikring av nyttelast. Dette er en solid varebil med 3 seter foran og ekstra god produksjonskvalitet som danner grunnlaget for fremragende kjørekomfort. Dette gjør Transporter til et effektivt arbeidsverktøy som alltid mestrer sine oppgaver, uansett hva de måtte innebære. Med to akselavstander og tre takhøyder kan du få et vareromsvolum fra 5,8 til 9,3 m3 og nyttelast på inntil hele 1,3 tonn.

Hvorfor velge Transporter?

Utstyrsversjoner

Transporter varebil med 3 seter kan leveres i flere utstyrsversjoner. Nedenfor er en oversikt er noe av standardutstyret som leveres på de ulike versjonene, samt fra-priser. En fullstendig oversikt over utstyr og priser finnes i prislisten og tekniske data.

Maksimal fleksibilitet.

Med høy kvalitet på interiøret og et stort varerom er Transporter varebil fleksibel og fullpakket med smarte funksjoner og praktisk utstyr.

Toppmoderne motorer.

Transporter varebil er utstyr med toppmoderne motorer. De nye Euro 6-motorene har svært lavt drivstofforbruk, uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsene.

Utstyrt med høyt komfortnivå.

Fra de innovative mobile online tjenestene og infotainmentsystemet til oppvarming og klimaanlegg – utstyret i Transporter varebil gjør kjøreturen så komfortabel som mulig.

Avansert teknologi i bilen.

Innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer bistår i kritiske situasjoner.

Snarveier.

Ønsker du mer informasjon?