2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Profesjonell tvers gjennom.

Transporter har vokst med oppgavene sine i mer enn 65 år. Dette har resultert i at varerommet har blitt imponerende praktisk og fleksibelt. En meget god produksjonskvalitet danner grunnlaget for fremragende kjørekomfort og et effektivt arbeidsverktøy som alltid mestrer sine oppgaver, uansett hva de måtte innebære. Med to akselavstander og tre takhøyder kan du få et vareromsvolum fra 5,8 til 9,3 m3, med nyttelast på inntil 1,3 t.

Fra

Fra

Hvorfor velge Transporter?

Utstyrsversjoner

Transporter varebil kan leveres i flere utstyrsversjoner. Nedenfor er en oversikt er noe av standardutstyret som leveres på de ulike versjonene, samt fra-priser. En fullstendig oversikt over utstyr og priser finnes i prislisten og tekniske data.

Maksimal fleksibilitet.

Med høy kvalitet på interiøret og et stort varerom er Transporter varebil fleksibel og fullpakket med smarte funksjoner og praktisk utstyr.

Toppmoderne motorer.

Transporter varebil er utstyr med toppmoderne motorer. De nye Euro 6-motorene har svært lavt drivstofforbruk, uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsene.

Utstyrt med høyt komfortnivå.

Fra de innovative mobile online tjenestene og infotainmentsystemet til oppvarming og klimaanlegg – utstyret i Transporter varebil gjør kjøreturen så komfortabel som mulig.

Avansert teknologi i bilen.

Innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer bistår i kritiske situasjoner.

Ønsker du mer informasjon?