Bildet viser en familie ved siden av den nye Volkswagen T7 Multivan ehybrid ladbar hybrid i orange og sølvfarget lakkfarge

Den nye Multivan ladbar hybrid

Behov for en romslig familiebil? Da er denne ladbare hybriden et godt alternativ! Denne siden oppdateres fortløpende frem mot salgsstart. Sist endret: 18.10.2021

Behov for en romslig familiebil? Da er denne ladbare hybriden et godt alternativ! Denne siden oppdateres fortløpende frem mot salgsstart. Sist endret: 18.10.2021

Salgsstart
Oktober2021
Nyhet!
Ladbarhybrid
Elektrisk rekkevidde
Opptil 48 km(wltp)
Inntil
1.600 kgtilhengervekt
Kommer i
3utstyrsversjoner
Familievennlig
Opptil 7seter
Tilbys i
2lengder

Nyhet! Nå som ladbar hybrid!

Den nye Multivan eHybrid blir uten tvil vår aller største ladbare hybrid med god plass til storfamilien, venner, sportsutstyr, småmøbler og flytteesker. Vi kan love deg enda mer fleksibilitet og enda større romfølelse enn noen gang tidligere, blant annet takket være nye seteløsninger, nytt skinnesystem og den nye MQB-plattformen. Overbevist? Finn og kontakt forhandler for oppfølging frem mot salgsstart!

Multivan eHybrid

Kjør langt uten bekymring eller rekkeviddeangst. Multivan eHybrid lar deg utnytte det beste av to verdenermed opptil 48 km elektrisk rekkevidde (wltp).

Nytt setekonsept

For første gang løsriver Multivan seg og deler ikke lenger felles plattform med våre varebilmodeller. Dette åpner opp for helt nye muligheter og et splitter nytt (og enda mer praktisk) interiør- og setekonsept.

Dette bør du vite om Multivan eHybrid

Informasjon om bilen
Nyhetene du vil glede deg over

Ny Multivan, nye muligheter!

Nyhetene du vil glede deg over

Ny Multivan, nye muligheter!

Bildet viser en familie som står og løper rundt den nye Volkswagen T7 Multivan ehybrid ladbar hybrid i orange og grå

Den største nyheten Multivan eHbyrid kan skryte på seg ligger i navnet. For første gang siden den så dagens lys i 1985 kommer den nå som ladbar hybrid. Dette blir faktisk det eneste motoralternativet i Norge. Du kan selvfølgelig også glede deg over en rekke andre nyheter som enten er inkludert i prisen, eller kan velges mot et pristillegg - og la oss nevne noen:

Panoramaglasstak
Opptil 7 enkeltseter
Ambientebelysning
360° Area View-kamera
Nytt multifunksjonsbord
"Shift-by-Wire" automatgir
Harman Kardon lydanlegg
Nytt sete- og skinnesystem
IQ.Light LED Matrix frontlys
Nytt lakkfarge- og felgutvalg
Head-Up-Display-navigasjon
3 ulike utstyrsversjoner: Life/Style/Energetic

Gikk du glipp av verdenspremieren?

Ta det med ro - her kan du se hele showet i opptak, rett fra sofakroken!

Den nye Multivan eHybrid | Ofte stilte spørsmål 

Et nostalgisk tilbakeblikk: 1985 møter 2021

La oss mimre litt og se tilbake på året 1985: Besøkende på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt am Main kunne i september dette året bivåne avdukingen av et helt nytt mobilitetskonsept på Volkswagen sin messestand - verdenspremieren på den første Volkswagen Multivan. Etter en produksjon på mer enn 4 millioner eksemplarer, kunne produktspekteret nå skryte på seg enda et tillegg: Multivan. Mandatet til utviklingsavdelingen i Stöcken, Hannover, var å skape en allrounder i Multivan, som et tillegg til Caravelle og Transporter kombi. På den tiden ble kravene stilt til kjøretøyet formulert på følgende måte: "Overnattingsmulighet, sjenerøst bagasjerom med plass til en familie med både bagasje og fritidsutstyr" - krav som aldri tidligere hadde blitt stilt på denne måten. Dette var fødselen av en idé som skulle bli til et ikon.

Bildet viser designskisser av utviklingen av Volkswagen Multivan frem til i dag

Ideen om å utvikle og redesigne Multivan basert på tradisjon preger Multivan den dag i dag. Og nettopp fordi Multivan-eierne er så forskjellige (globetrottere, familier og Bulli-fans) klarer Multivan-konseptet å tjene et bredt spekter av behov og forventninger på tvers av generasjoner. Når den nye Multivan senere i år feirer sin verdenspremiere vil ideen som ble skapt for mange år siden igjen vise oss et nytt nivå av komfortabel mobilitet. Kravene er uendret, men har blitt tolket og redesignet på nytt.

Multivan har alltid klart å løse aktuelle problemstillinger når det kommer til mobilitetsbehov. Digitalisering, bærekraft og en ny form for mobilitet er blant vår tids viktigste temaer. Vi lever annerledes, vi jobber annerledes, og vi er mobile på langt flere måter nå enn før. Den nye Multivan tar for seg nettopp disse temaene og gjenoppfinner seg selv - uten å miste sitt opprinnelige Multivan-DNA.

Bildet viser den nye Volkswagen T7 Multivan ladbar hybrid 7 seters familiebil

Enten det er det innovative lysdesignet på utsiden av bilen eller det nyutviklede interiørkonseptet, det digitale infotainmentsystemet eller den moderne tilkoblingen - den nye Multivan er klar for en ny æra, mens den fremdeles oppfyller kravene til forgjengerne sine.

Bildet viser den nye Volkswagen T7 Multivan ladbar hybrid 7 seters familiebil
Mye har skjedd med Multivan siden 1985!

Nyttige snarveier