Bildet viser en familie ved siden av den nye Volkswagen T7 Multivan ehybrid ladbar hybrid i orange og sølvfarget lakkfarge

Den nye Multivan ladbar hybrid

Behov for en romslig familiebil? Da kan Multivan eHybrid være et godt alternativ!

Behov for en romslig familiebil? Da kan Multivan eHybrid være et godt alternativ!

  • Pris fra kr699.600 inkl. mva. frakt/levering Oslo
  • Elektrisk rekkeviddeOpptil 48 km (wltp)
  • Nyhet!Ladbar hybrid
  • Inntil1.600 kg tilhengervekt
  • Kommer i2 utstyrsversjoner
  • Familievennlig7 seter

Nyhet! Multivan har blitt ladbar!

Den nye Multivan eHybrid er uten tvil vår aller største ladbare hybrid med god plass til storfamilien, venner, sportsutstyr, småmøbler og flytteesker. Vi kan love deg enda mer fleksibilitet og enda større romfølelse enn noen gang tidligere, blant annet takket være nye seteløsninger, nytt skinnesystem og den nye MQB-plattformen. Overbevist? Be om pristilbudOpens an external link eller bestill prøvekjøringOpens an external link!

Multivan eHybrid

Kjør langt uten bekymring eller rekkeviddeangst. Multivan eHybrid lar deg utnytte det beste av to verdener med opptil 48 km elektrisk rekkevidde (wltp).

Nytt setekonsept

For første gang løsriver Multivan seg og deler ikke lenger felles plattform med våre varebilmodeller. Dette åpner opp for helt nye muligheter og et splitter nytt (og enda mer praktisk) interiør- og setekonsept.

Dette bør du vite om Multivan eHybrid

Informasjon om bilen

Bygg Multivan eHybrid

Dette skriver pressen

Les artiklene - gjør deg opp din egen mening!

Broom.noOpens an external link - PRØVEKJØRT: Familiebiler blir ikke mye smartere enn dette (12.12.21)
Broom.noOpens an external link - Nå er de første bilene i Norge - med solid priskutt (03.12.21)
Broom.noOpens an external link - Helt ny og nesten en halv million billigere (28.10.21)
Bil24.noOpens an external link - Prisene er klare og salget åpner for den nye Multivan (27.10.21)
Broom.noOpens an external link - Du skal slite med å finne smartere feriebil enn denne (27.06.21)

Nyhetene du vil glede deg over

Ny Multivan, nye muligheter!

Nyhetene du vil glede deg over

Ny Multivan, nye muligheter!

Bildet viser en familie som står og løper rundt den nye Volkswagen T7 Multivan ehybrid ladbar hybrid i orange og grå

Den største nyheten Multivan eHbyrid kan skryte på seg ligger i navnet. For første gang siden bilmodellen så dagens lys i 1985 kommer den nå som ladbar hybrid. Dette er også det eneste motoralternativet i Norge. Gled deg over en rekke nyheter som enten er inkludert i prisen, eller kan velges mot et pristillegg: Panoramaglasstak | Opptil 7 enkeltseter | Abientebelysning | Nytt multifunksjonsbord | "Shift-by-Wire"-automatgir | 360° Area View-kamera | Harman Kardon lydanlegg | Nytt sete- og skinnekonsept | IQ.Light LED Matrix frontlys | Head-Up-Display-navigasjon

Den nye Multivan eHybrid | Ofte stilte spørsmål 

Gikk du glipp av verdenspremieren?

Ta det med ro - her kan du se hele showet i opptak, rett fra sofakroken!

Et nostalgisk tilbakeblikk: 1985 møter 2021

La oss mimre litt og se tilbake på året 1985: Besøkende på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt am Main kunne i september dette året bivåne avdukingen av et helt nytt mobilitetskonsept på Volkswagen sin messestand - verdenspremieren på den første Volkswagen Multivan. Etter en produksjon på mer enn 4 millioner eksemplarer, kunne produktspekteret nå skryte på seg enda et tillegg: Multivan. Mandatet til utviklingsavdelingen i Stöcken, Hannover, var å skape en allrounder i Multivan, som et tillegg til Caravelle og Transporter kombi. På den tiden ble kravene stilt til kjøretøyet formulert på følgende måte: "Overnattingsmulighet, sjenerøst bagasjerom med plass til en familie med både bagasje og fritidsutstyr" - krav som aldri tidligere hadde blitt stilt på denne måten. Dette var fødselen av en idé som skulle bli til et ikon.

Bildet viser designskisser av utviklingen av Volkswagen Multivan frem til i dag

Ideen om å utvikle og redesigne Multivan basert på tradisjon preger Multivan den dag i dag. Og nettopp fordi Multivan-eierne er så forskjellige (globetrottere, familier og Bulli-fans) klarer Multivan-konseptet å tjene et bredt spekter av behov og forventninger på tvers av generasjoner. Når den nye Multivan senere i år feirer sin verdenspremiere vil ideen som ble skapt for mange år siden igjen vise oss et nytt nivå av komfortabel mobilitet. Kravene er uendret, men har blitt tolket og redesignet på nytt.

Multivan har alltid klart å løse aktuelle problemstillinger når det kommer til mobilitetsbehov. Digitalisering, bærekraft og en ny form for mobilitet er blant vår tids viktigste temaer. Vi lever annerledes, vi jobber annerledes, og vi er mobile på langt flere måter nå enn før. Den nye Multivan tar for seg nettopp disse temaene og gjenoppfinner seg selv - uten å miste sitt opprinnelige Multivan-DNA.

Bildet viser den nye Volkswagen T7 Multivan ladbar hybrid 7 seters familiebil

Enten det er det innovative lysdesignet på utsiden av bilen eller det nyutviklede interiørkonseptet, det digitale infotainmentsystemet eller den moderne tilkoblingen - den nye Multivan er klar for en ny æra, mens den fremdeles oppfyller kravene til forgjengerne sine.

Bildet viser den nye Volkswagen T7 Multivan ladbar hybrid 7 seters familiebil
Mye har skjedd med Multivan siden 1985!

Nyttige snarveier