2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
VW Multivan

Multivan.

Enestående gjennom seks generasjoner.

I over 65 år har Multivan vært den optimale følgesvenn gjennom de mange ulike gjøremålene som kan dukke opp på jobben og i fritiden. Det stilige designet og det eksklusive interiøret med nyutformet førerplass og moderne infotainmentsystemer gjør Multivan til en bil som skiller seg ut fra mengden. Av andre fordeler kan vi nevne innovative førerassistentsystemer og meget effektive motorer.

Stort rom for fleksibilitet.

Fra det unike skinnesystemet til de dreibare enkeltsetene. God plass er langt fra det eneste Multivan har å by på. Den har også en enestående fleksibilitet som er perfekt for en variert og innholdsrik hverdag.

Kraftfull og økonomisk.

Den nyeste generasjonen motorer, Euro-6 har svært lavt drivstofforbruk – uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsen.

Eksklusive og komfortable løsninger.

Intelligente mobile online tjenester, høykvalitetets infotainmentsystemer, i kombinasjon med bra inneklima og god avkjøling gjør Multivan til den perfekte følgesvenn i hverdagen.

Alltid god beskyttelse.

I Multivan finnes praktiske førerassistentsassistent- og sikkerhetssystemer som gir god støtte i kritiske situasjoner, og kan bistå ved f.eks filbytte og parkering.

Utstyrsversjoner

 • Multivan Comfortline

  Ideell for alle som er glade i komfort

  Multivan Comfortline er ideel for alle som ønsker seg merkbart bedre komfort. I Comfortline blir kjøreturen så behagelig at det å komme frem nærmest blir underordnet.

  Last ned faktaark
 • Multivan Highline

  Perfekt for deg som er på jakt etter noe helt spesielt

  Når kun det beste er godt nok, er Highline det rette valget. Multivan Highline skiller seg ut fra mengden med sitt stilige utseende og sine mange attraktive utstyrsdetaljer.

  Last ned faktaark

Ønsker du mer informasjon?