2.11.78.3, 2018-12-12 17:00:41

Enestående gjennom seks generasjoner.

Multivan er vår mest eksklusive bilmodell og det merkes godt for her får du følelsen av luksus med stor L. De fleksible seteløsningene og et unikt skinnesystem i gulvet som lar deg skreddersy etter behov - lag et mobilt møterom om det skulle være nødvendig. Stilrent design, eksklusivt interiør, innovative førerassistentsystemer og moderne infotainmentsystemer gjør Multivan til en bil som skiller seg ut fra mengden.

Stort rom for fleksibilitet.

Fra det unike skinnesystemet til de dreibare enkeltsetene. God plass er langt fra det eneste Multivan har å by på. Den har også en enestående fleksibilitet som er perfekt for en variert og innholdsrik hverdag.

Kraftfulle motorer.

I Multivan finne du den nyeste generasjonen motorer av typen Euro-6. Forbruk og utslipp etter WLTP-data finner du når du bygger bilen i bilkonfiguratoren vår.

Eksklusive og komfortable løsninger.

Intelligente mobile online tjenester, høykvalitetets infotainmentsystemer, i kombinasjon med bra inneklima og god avkjøling gjør Multivan til den perfekte følgesvenn i hverdagen.

Alltid god beskyttelse.

I Multivan finnes praktiske førerassistentsassistent- og sikkerhetssystemer som gir god støtte i kritiske situasjoner, og kan bistå ved f.eks filbytte og parkering.

Utstyrsversjoner

 • Multivan Comfortline

  Ideell for alle som er glade i komfort

  Multivan Comfortline er ideel for alle som ønsker seg merkbart bedre komfort. I Comfortline blir kjøreturen så behagelig at det å komme frem nærmest blir underordnet.

  Last ned faktaark
 • Multivan Highline

  Perfekt for deg som er på jakt etter noe helt spesielt

  Når kun det beste er godt nok, er Highline det rette valget. Multivan Highline skiller seg ut fra mengden med sitt stilige utseende og sine mange attraktive utstyrsdetaljer.

  Last ned faktaark

Ønsker du mer informasjon?