2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
VW Multivan

Multivan Highline.

Enestående kvalitet og komfort.

Multivan Highline er vår mest eksklusive bilmodell. Her får du følelsen av luksus med stor L takket være de fleksible seteløsningene og et unikt skinnesystem i gulvet som lar deg skreddersy etter behov. Lag et mobilt møterom om det skulle være nødvendig. Stilrent design, eksklusivt interiør, innovative førerassistentsystemer og moderne infotainmentsystemer gjør at Multivan skiller seg ut fra mengden.

Stort rom for fleksibilitet.

God plass er langt fra det eneste Multivan har å by på. Det unike skinnesystemet med dreibare enkeltseter gjør at du kan tilpasse innsiden til en variert og innholdsrik hverdag for deg og dine passasjerer.

Kraftfulle motorer.

I Multivan finne du den nyeste generasjonen motorer av typen Euro-6. Forbruk og utslipp etter WLTP-data finner du når du bygger bilen i bilkonfiguratoren vår.

Eksklusive og komfortable løsninger.

Intelligente digitale tjenester, infotainmentsystemer av høy kvalitet og et avansert klimaanlegg sørger for behagelige kjøreturer i vår Multivan.

Assistentsystemer.

Multivan har en rekke praktiske førerassistent- og sikkerhetssystemer. Disse gir god støtte i kritiske trafikksituasjoner og øker sikkerheten.

Ønsker du mer informasjon?