Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

VW Volkswagen rød Multivan 8 seters personbil familiebil flerbruksbil persontransport maxitaxi taxi kvinne i gul bluse og blå bukse krysser gaten med veske i hånden bysentrum

Volkswagen Multivan Highline

7-seters eksklusiv persontransport!

7-seters eksklusiv persontransport!

Hvorfor kjøpe Multivan Highline?
01
Enestående kvalitet & komfort

Når det stilles høye krav til både god plass, kvalitet og unik sittekomfort, vil denne bilmodellen garantert tilfredsstille både passajserer og fører.

02
Fleksible seteløsninger

I Multivan Highline får du utnyttet plassen til det fulle med det unike skinnesystemet som gjør at seteløsningene innvendig er meget fleksible. 7-seter er standard for Mutivan med 3-seters benk og 1+1 seter x 2.

03
Business or pleasure?

Uansett hva formålet med reisen er vil Multivan sørge for å gi passasjerer og fører en VIP-følelse underveis. Skal den brukes som maxitaxi vil denne eksklusive personbilen garantert etterlate seg et posititvt inntryk hos de som satt på.  

Fleksible seteløsninger - Multivan Highline

Multivan har inntil syv behagelige sitteplasser med god takhøyde, også i andre og tredje seterad. 

Fører- og passasjersetet kan justeres elektrisk. Du kan justere korsryggstøtten og tilpasse høyden, vinkelen og avstanden på setet slik at du finner den posisjonen som passer perfekt for nettopp deg. Førersetet har minnefunksjon som gjør det mulig å lagre tre forskjellige innstillinger. 12-veis elektrisk setejustering omfatter også setevarme for fører- og passasjersetet foran. 

De to enkeltsetene i passasjerrommet kan enkelt dreies 360 grader og stilles mot kjøreretningen uten at du behøver å flytte rundt på dem. Det dreibare setet med integrert barnesete kan raskt og enkelt gjøres om fra et fullverdig voksensete med trepunkts sikkerhetsbelte til et solid barnesete. 

Passasjer- og bagasjerommet på hhv. 4,3 m2 og 5,0 m2 kan innrettes etter dine behov. Det intelligente skinnesystemet gjør nemlig at treseters-benken bak og enkeltsetene kan forskyves nærmest trinnløst. Tildekningen på skinnene er lett å fjerne, og dermed er det også lett å ta ut og sette inn treseters-benken og enkeltsetene.

Multifunksjonsratt - Multivan Highline

Dette leveres i skinn og lar deg blant annet styre radio, navigasjonssystem, mobiltelefonen eller cruise control ved hjelp av knappene. Rattet kan justeres både horisontalt og vertikalt, slik at du sitter så behagelig som mulig selv på lange kjøreturer. Velger du i tillegg Servotronic, som er en hastighetsavhengig servostyring, er bilen fremdeles lekende lett å manøvrere og parkere. I tillegg øker også sikkerheten ved høye hastigheter ved at man får mer kontakt med underlaget. Dette er standardutstyr på Multivan Highline.

Multifunksjonsbord - Multivan Highline

Dette bordet har en rund bordplate og en rekke oppbevaringsrom til det du har med deg på reisen. Når bordet ikke er i bruk, kan bordplaten dreies 90 grader, slås sammen og felles ned i bordfoten. Deretter kan multifunksjonsbordet skyves frem og tilbake på de to midtskinnene mellom enkeltsetene

Sidespeil -  Multivan Highline

Elektrisk justerbare og oppvarmbare sidespeil.

Sidespeilene har elektrisk justering og oppvarming som standard og kan leveres med elektrisk innfelling som ekstrautstyr. Speilhuset er lakkert som standard.

Lykter - Multivan Highline

Nær- og fjernlys genereres med energibesparende LED-lys. LED-lys har høy driftssikkerhet og lang levetid. Dermed er det mindre sannsynlig at lyktene skal slutte å virke. LED-lykter utmerker seg blant annet med at de har stort lysvolum, lang holdbarhet og et lysspekter som ligner dagslys. Samtidig bruker de svært lite energi. Leveres bare i kombinasjon med baklykter med LED-lys. 

Parkerings- og bremselys genereres med energibesparende LED-lys. 

Når nær- eller fjernlyset er slått på, rengjøres frontlyktene for hver femte spyling av frontruten. 

Lys- og siktpakken gir bedre sikt og består av et automatisk avblendbart innvendig speil som forhindrer at du blendes av andre trafikanter, og en regnsensor som aktiverer vindusviskerne. Kjørelys med Coming home / Leaving home-funksjon gir økt sikkerhet og komfort ved å lyse opp området rundt bilen.

Motorer Multivan

Motorteknologi - Multivan Highline

Multivan kan leveres med 5 ulike og effektive TDI-motorer og du kan velge blant følgende kombinasjoner; 

TDI dieselmotorer: 

  • 2,0 l 102 hk 
  •  2,0 l 150 hk 
  •  2,0 l 150 hk 4MOTION firehjulstrekk 
  • 2,0 l 199 hk 
  • 2,0 l 199 hk 4MOTION firehjulstrekk

4MOTION firehjulstrekk - Multivan Highline

Multivan med 4MOTION firehjulstrekk sørger for at du kommer frem selv på krevende underlag. Med permanent firehjulsdrift fordeles drivkraften etter behov mellom for- og bakakselen og på alle fire hjul. Dette gir optimal kontakt med veibanen. 

4MOTION firehjulstrekk på Multivan kan kombineres med en mekanisk differensialsperre på bakakselen som betjenes med en innvendig trykknapp. 
Fordelene med vår firehjulstrekk-teknologi er lav vekt, forbedrede kjøreegenskaper og kjøredynamikk.

DSG automatgir - Multivan Highline

Med DSG 7-trinns automatgirkasse får du helautomatiske, nesten umerkelige girskift uten avbrudd i trekkraften. Dette bidrar sterkt til den høye kjørekomforten og du kan velge mellom normal- og sportsmodus. 

Som eneste bil i sin klasse kan Multivan leveres med 4MOTION firehjulstrekk og DSG 7-trinns dobbelclutchgirkasse. Dette gir en enestående kjørekomfort, ikke minst i kupert terreng, takket være de helautomatiske girskiftene. DSG er ikke tilgjengelig for alle motoralternativer, vennligst se prislisten.

BlueMotion Technology - Multivan Highline

Multivan har BlueMotion Technology som standard. Utstyret omfatter regenerering av bremseenergi, dekk med redusert rullemotstand og start-/stoppsystem.

Adaptiv understellsregulering - Multivan Highline

Med adaptiv understellsregulering som ekstrautstyr kan du justere understellet som du vil med et enkelt tastetrykk for å oppnå bedre kjøreegenskaper. Velg mellom innstillingene NORMAL, COMFORT og SPORT. Dette er standard på Multivan Highline og leveres kun i kombinasjon med stor/premium kjørecomputer.

Interiør Multivan

Climatronic klimaanlegg - Multivan Highline

Klimaanlegg 
Det avanserte klimaanlegget sørger for at temperaturen raskt tilpasses dine ønsker og lar deg regulere temperaturen i tre soner. Dette sikrer et behagelig klima for føreren, forsetepassasjeren og alle som sitter i passasjerrommet. 
Anlegget registrerer både utetemperaturen og solstrålenes intensitet, og tilfører mer eller mindre kald luft etter behov. Automatisk omluftfunksjon og luftkvalitetssensor sørger for et godt ventilert inneklima. 

Frontruteoppvarming 
Sikrer god sikt, selv i kaldt og fuktig vær og gjør det lettere å fjerne is fra frontruten når det er minusgrader. 

Kupévarmer/luftvarmer (ekstrautstyr). 
Fungerer uavhengig av klimaanlegget og kan styres både fra dashboard eller med fjernkontroll. Luftvarmer og parkeringsvarmer kan ikke kombineres. Vannbasert parkeringsvarmer er standardutstyr på Multivan Highline.

Komforttak - Multivan Highline

Luftdyser i taket sørger for frisk luft i passasjerrommet og forebygger dugg på sidevinduene. De utsvingbare leselysene kan justeres individuelt.

Infotainment - Multivan Highline

Med våre infotainmentsystemer kommer du deg frem på en god måte. Systemene er lette å bruke og med god lyd. Kjøreturen vil ikke bli det samme uten.

Mobile online-tjenester - Multivan Highline

Vi anbefaler å kombinere infotainmentssystemet med Car-Net App-Connect. Da kan du styre utvalgte apper på smarttelefonen din fra berøringsskjermen på infotainmentsystemet. De mange mobile online-tjenestene fra Car-Net Guide & Inform holder deg oppdatert med rykende fersk informasjon underveis.

Oversiktlig instrumentpanel - Multivan Highline

De horisontale linjene i det utvendige designet er hentet opp igjen i det nye instrumentpanelet. Fargene på dekorbåndet, dekorlisten og interiøret ellers harmonerer med hverandre, noe som skaper en hyggelig atmosfære. Instrumentpanelet inneholder også mange praktiske oppbevaringsrom.

 

 

Hjelper deg på veien.

Multivan har en rekke praktiske førerassistent- og sikkerhetssystemer. Disse gir god støtte i kritiske trafikksituasjoner og øker sikkerheten.

Sikkerhetssystemer
Alltid god beskyttelse

Sikkerhetssystemene i Multivan kan gripe inn ved behov når farlige trafikksituasjoner oppstår. De hjelper føreren med å redusere farer i trafikken, og bidrar på denne måten til vesentlig økt sikkerhet og komfort for alle i bilen og andre trafikanter.

Førerassistentsystemer
En god hjelp i kritiske situasjoner

Våre førerassistentsystemer kan registrere kritiske situasjoner og dels gripe inn i styringen av bremser og motor ved behov. De hjelper deg også med å parkere eller rygge på en effektiv måte.

Lysassistentsystemer
Premium sikt

Light Assist fjernlysassistent dimmer fjernlyset automatisk hver gang systemet registrerer møtende kjøretøy og kjøretøy som kjører foran deg. Når systemet er aktivert, kobles også fjernlyset inn automatisk fra og med en hastighet på 60 km/t og når det er mørkt nok ute. 


Tåkelysene med integrerte statiske adaptive lys sørger for optimal sikt ved dårlig vær. Når du svinger, lyses veikanten opp av den innerste frontlykten. Standardutstyr i Multivan Highline.

Velg utstyrsversjon - Bygg Multivan