Bildet viser en hvit ID. Buzz Cargo elvarebil

ID. Buzz Cargo elvarebil
Vår første varebil bygget som elbil fra start!

Prisslipp:
Mai2022
Salgsstart:
Mai2022
Rekkevidde:
Kommer
Praktisk
2 | 3-seterselvarebil
Varerom
4m3
Opptil
650 kg nyttelast
Opptil
1.000 kg tilhengervekt
Elmotor
150 kW204 hk
Drivlinje
Bakhjulsdrift
Girkasse
Automatgirtrinnløs

ID. Buzz Cargo er avduket!

Endelig kan vi lette enda mer på sløret og fortelle mange spennende ting om vår første elvarebil fra ID.-familien. Vi vet tekniske data er interessant lesestoff for mange, så klikk deg videre og les mer om alt ID. Buzz Cargo kan by på. Psst! Tekniske data vil oppdateres fortløpende frem mot salgsstart i mai.

VW ID. Buzz Cargo elvarebil

En arbeidsplass i særklasse!

ID. Buzz Cargo tilbys med topp moderne infotainmentsystem, et romslig førerhus med god plass og komfortable seter for at du skal få en behagelig arbeidsdag på fire hjul! Navigasjon er standardutstyr samt en rekke andre go´biter.

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

2/3-seter og romslig varerom!

ID. Buzz Cargo passer godt for alle bedrifter som trenger en kompakt elvarebil i særklasse, og som samtidig ønsker rikelig med plass. Du vil rett og slett ikke finne maken til denne elvarebilen!

Nyttig info ID. Buzz Cargo

Informasjonen på denne siden oppdateres fortløpende frem mot salgsstart mai 2022. Sist oppdatert 01.04.2022

Informasjon om bilen

Raske fakta - kortfilm om ID. Buzz Cargo

--:--
Sett deg tilbake og nyt filmen som gir deg en rask innføring i alt ID. Buzz Cargo har å by på av smarte løsninger. Psst! Husk lyd.

Tips og råd elvarebil

Her finner du nyttig informasjon relatert til kjøp og bruk av elvarebil. Kanskje senker dette terskelen for å bytte til elektrisk varebil, eller bygger opp under valget du allerede har tatt. 

Informasjon om bilen
Volkswagen og bærekraft

ID. Buzz Cargo tar et viktig steg i riktig retning

Volkswagen og bærekraft

ID. Buzz Cargo tar et viktig steg i riktig retning

vw ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil

Visste du at ID. Buzz Cargo er fri for animalske produkter, inneholder gjenvunnet plast og blir overlevert karbonnøytral til europeiske kunder? Dette og flere andre tiltak er alle i tråd med Volkswagen sin bærekraftsstrategi. Vil du lese mer om dette? 

Dette skriver pressen


Les artiklene - gjør deg opp din egen mening!
ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1

I folkevognbussen T1, som ID. Buzz Cargo henter sin inspirasjon fra, satt man praktisk talt på toppen av forakselen uten overheng hverken foran eller bak på bilen. Den samme følelsen har man nå forsøkt å gjenskape med ID. Buzz Cargo så langt det lar seg gjøre for å skape det samme unike utseende. Av hensyn til både sikkerhet og nødvendig teknologi har ikke ID. Buzz Cargo fått et like butt frontparti som T1. Til tross for dette er det liten tvil om at ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1, og viderefører 70 år med folkevogn-kunnskap inn i fremtiden!

vw T1 og Ewan McGregor Star Wars obi wan kenobi
Fun fact: skuespiller Ewan McGregor er ikke bare ambassadør for ID. Buzz-modellene, han er også en ekte Volkswagen-entusiast - her avbildet med ett av sine VW klenodium.

Selv om koblingene til ikonet er mange sørger ID. Buzz Cargo samtidig for å gi elbilen et nytt ansikt. Det Volkswagen nå har klart å skape er en elvarebil uten rival - blant annet fordi den ikke er basert på kompromisset om en multiplattform, men bygget som en ren elektrisk bil fra grunnen av slik som øvrige ID.-modeller fra Volkswagen. Og takket være Volkswagen sin kloke beslutning om å produsere ID. Buzz i to versjoner (elvarebil og elbil) vil både bedriftskunder og privatpersoner være i stand til å nyte godt av elbilfordelene disse byr på.

ID. Buzz Cargo elvarebil | Ofte stilte spørsmål 

Meld deg på vårt elektriske nyhetsbrev

Motta siste nytt om ID. Buzz Cargo og andre elektriske nyheter fra oss!

Et lite historisk tilbakeblikk

ID. Buzz er historien om drømmen som ble til virkelighet!

elektrisk T2

Vi skrur tiden 50 år tilbake i tid og ser litt nærmere på en historie som kanskje er ukjent for mange. For drømmen om en elektrisk folkevogn ble faktisk født allerede i 1972. ID. Buzz er nemlig ikke den første elektriske folkevognen fra Volkswagen. For 50 år siden, på en bilmesse i Hannover, viste Volkswagen allerede den gang frem en prototype av T2 med elektrisk motor og bakhjulsdrift. Den maksimale rekkevidden den gang var på 85 kilometer, noe som viste at batteriteknologien den gang fortsatt var langt fra egnet for praktisk bruk. Men allerede den gang i 1972 ble drømmen født: en drøm om en utslippsfri folkevogn - som nå endelig har blitt en realitet!

Nyttige snarveier