2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

Den nye Crafter er mer praktisk, økonomisk og innovativ enn noen gang.

Med den nye Crafter har vi laget en varebil som det ikke finnes maken til. En helt nyutviklet varebil som kombinerer kundeorienterte transportløsninger og maksimal kostnadseffektivitet. I designen er det tatt hensyn til krav og behov fra sammensatte kundegrupper, noe som gjør den nye Crafter til den beste varebilen i sin klasse. Produksjonen foregår i et topp moderne produksjonsanlegg i Września i Polen som er oppført spesielt for Crafter.

Fra

Fra

Best på lasteevne og lastsikring.

Den nye Crafter imponerer med den beste lasteevnen i sin klasse - med 1.311 åpningsbredde på skyvedøren, høyest lasterom på opptil 2.196 mm og 100 mm lavere lastekant. Med mulighet for å sette inn fabrikkmontert universalgulv og et lasterom som er designet for fleksible hyllesystemer og et nytt innvendig takstativ er dette den optimale arbeidsbilen.

Den eneste bilen i sin klasse med 8-trinns automatgirkasse og tre kombinasjonsmuligheter.

Størst utvalg av drivlinjer: den nye Crafter er den eneste bilen i sin klasse som kan tilby 8-trinns automatgir i kombinasjon med forhjulsdrift, bakhjulsdrift og 4MOTION firehjulsdrift.

Sjåførens beste arbeidsplass.

Topp komfort kombinert med det største utvalget av oppbevaringsløsninger og tilkoblingsmuligheter. Med avfjæret "ergoComfort" sete, moderne infotainmentsystemer og mye mer, er førerhuset i den nye Crafter en super arbeidsplass for sjåfører som tilbringer mange timer bak rattet.

Perfekt for bykjøring med de beste førerassistentsystemene.

Vi har tradisjon for å ta sikkerheten på alvor og den nye Crafter er et soleklart eksempel på det. Med et høyt standardutstyrsnivå blir dette den sikreste bilen i klassen. For sjåfører som har lange arbeidsdager bak rattet er det viktig at sikkerheten er på topp.

Ønsker du mer informasjon?